Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz nikos21 #23648 üzenetére
Attól okos egy telefon, hogy téged segít a mindennapi életben. Ezeket ő nem használja így számára feleslegesek, tehát nyugodtan letilthatja. Ettől még miért ne lenne okostelefon?
MÁS:
Bagyusz, ha csinálsz majd updatet, akkor elég a zipet (kipucolva ugyanúgy) felraknom igaz?
Belaktam én is szépen a CM-et így nem akarok visszaváltani a sajátomra -
szanozs
aktív tag
Bocs nikos21 nem neked ment.
Van itt valaki aki használ Endomondo-t?
Ugyanis mióta a 4.3 van fenn azóta azt vettem észre, hogy nem lehet kikapcsolni a GPS-t Endomondo használat után.
Ha elindítom az Endomono-t akkor be kapcsolom a GPS-t. Kilépek a programból és kikapcsolom a GPS-t. Az ikon elhalványul mintha ki lenne kapcsolva, de az energiagazdálkodásban azt látom, hogy az Endomondo használja a 45%-ot és a használati adatokban a GPS-nél ott van az app indítása óta eltelt idő.
Ma használtam a navigációt. Ugyanúgy be-ki kapcsoltam GPS-t de a navi teljesen kikapcsolta, olyannyira, hogy már az Endomondo sem zabálja az energiát.
No de ne egy másik app-ot kelljen már indítani a kikapcsoláshoz.[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
Telefonálás mellett napi szinten böngészek rajta, Facebookot ott is elérem, nem kell nekem hozzá semmilyen erőforrásigényes app hozzá. Emellett térkép, GPS fontos nekem, menetrendek elérése. PDF és egyéb más Office fájlokat szoktam nézni rajta, Gmail folyamatos szinkron, Viber üzenetküldések, smartbank ügyintézések, Google Drive használata, Google Keep jegyzetek írok a teendőimről, mert a telefonom legtöbbször nálam van, nem kell papíralapú határidőnapló. Szórakozásképpen meg van rajta jópár zene, így nem kell külön zenelejátszót vinni. Néha napján játszok is rajta, de az ritka. Egy alap fényképezőt is kiváltottam vele, nekem elég a képminősége, amire én használom. Ez nem számít okostelefon-használatnak?
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz nikos21 #26796 üzenetére
Mivel a voda és a telenor még nem adta ki, csak a telekom. Napok kérdése és oda is jönni fog.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
pirey
tag
válasz nikos21 #29142 üzenetére
ART-on nekem is szaggatott az elején, de pár reboot után megoldódott.
(#29141): Bug-al nem találkoztam, bár nem nyomogattam olyan nagyon sokat, de amit tapasztaltam eddig az mind jó. Egy napja se használom, ezért akku időről sokat nem tudok mondani. Teljesítmény és multitasking nekem nagyon jónak tűnik, bár nekem 4.3 alatt se volt ezekkel gondom. Talán gyorsabb is. Slim romot nem használtam, de ahogy olvastam ez egyéni preferencia.
-
Pitterix
őstag
válasz nikos21 #30063 üzenetére
Most beállítottam a Vodafonos alapján telekomosra, de még nem ment el és nem kaptam meg a függő mms-t.
Az SP-re meg nem tud segítséget küldeni a tkommobil.
Azért köszi a segítséget, még próbálkozok.(#30062) czky
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz nikos21 #30066 üzenetére
Ez eddig oké, a beállítások megvannak, de nem akarja. Az előző is kínlódva jött össze.....
Megpróbálom, azt amit norbert1998 kolléga ajánlott, azt ha az sem, akkor nem lesz mms.....Ez az új android tényleg összekutyult mindent szegény SP-n.
Már üzletben is hallottam, hogy az illető hölgy nem hajlandó eladni több SP-t, mert mindegyiket visszavitték eddig neki, hogy rossz.....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
szanozs
aktív tag
-
Ferelson
tag
válasz nikos21 #31913 üzenetére
Hát akkor te jól kifogtad. Én mondjuk nem szoktam leveszegetni csak nagyon ritkán. Nekem zsebbe kerül ha megyek valahová és annyi. Bár ilyenkor már jobb időkben előveszem a homártasimat és abba pakolok. Ne abba a 2 zsebembe legyen minden belezsúfolva nyáron.
Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest