Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz
pepe091 #6791 üzenetére
Az a vicc h komolyan gondoltad amit írtál
Mint látod kB/sec-ben van megadva az érték. Ennek az az oka hogy a legtöbb ember így érti/méri a net sebességet. A klasszikus ,,3 megával töltök le ".
Csak összehasonlításképpen itthon ez az érték nálam vezetékes neten 4500 kB/sec átlagban.
Nem nevezném lassú mobilnetnek.Ha nem tudod a mértékegység közt a különbséget ...
-
gabancs
addikt
válasz
pepe091 #6483 üzenetére
Egyrészt nem baromság, hanem tapasztalat. Másrészt, lehet nekem van szerencsém, mert az LG launchere qrva gyors. És nem csak ingyenes launcherekkel szórakoztam, hanem pénzért is vettem már. De mindig visszatértem a gyárihoz. Semmi vel sem volt jobb egyik sem, csak tele volt felesleges dolgokkal, cserébe zabálta a memóriát.
-
l.skywalker
titán
válasz
pepe091 #6483 üzenetére
A gesztusvezérlést én bevallom nem értem. Kvázi az érintőképernyő használata már 100%-ban rugalmassá teszi a felhasználást, mert nem kell a navigációs billentyűket használni, mint a régi telefonokon. Most ezek után nem érzem szükségesnek, hogy rajzolgassak, hogy elérjek egy funkciót. Mi fogja ezt követni? Az érintésmentes irányítás, majd a hang, legvégül meg a retinamozgás+pislogás funkció?
-
gabancs
addikt
válasz
pepe091 #6478 üzenetére
Én ezt cáfolnám! Az összes launcher, ami letölthető nincs optimalizálva semmire. Mert nem tudhatják, ki milyen telefonra fogja letölteni, Tehát általánosan működik, ennyi. Maximum tele pakolják tök felesleges baromságokkal. A gyári launcher meg arra a telefonra van optimalizálva. Ráadásul pont a Sony launchere az, amit nagyon dicsérnek BOG-ék is. Tehát ha két parasztvakítós ficsőr miatt lemondasz az optimális működésről, akkor hajrá!
-
l.skywalker
titán
válasz
pepe091 #5507 üzenetére
Persze, ez logikus.
Akkor valójában nekem azzal van bajom, hogy a telefonom nem független, igaz?És akkor miért nem függetlenítem? És valójában hogyan néz ki az a pannonnál? Amikor kijön egy frissítés a Sony-tól, ők megkapják és van egy Device Management részlegük, aki ezt kiküldi? És ha független a telefon akkor ki csinálja ezt? A Sony? Wááá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest