Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz
matkesz20 #33069 üzenetére
Szerintem se vészes amit írtál. a 36 fokos ,,forróságról" meg annyit ,hogy az nem meleg. Főleg ,hogy ha azt vesszük ,hogy a semmi alapból 30 fokos levegőhöz képest lett annyi
Hidegebb nem lesz a környezetnél+még fogod is. Ebben a nagy melegben még talán csoda is ,hogy csak ennyi.
Még használd és tapasztald ki a romot. Mindenki most rakta fel max egy órával ezelőtt, és már leakarja vonni a következtetéseket. Ez lehetetlen.Ahogy többen írják a kijelző villogás ami most ,,fontos". Azt ugye egyből látja az ember
-
air
nagyúr
válasz
matkesz20 #33069 üzenetére
10 perc alatt 2% egyáltalán nem sok.
Képernyő + net + folyamatos használat mellett ez szerintem teljesen jó.
Ha mégis jelentős kapacitáscsökkenést érzékelsz, akkor én a helyedben garanciáztatnám.(#33063) Martin 333
Azért én nem vonnék le messzemenő következtetést 15-20 perc használatból. Majd egy hét múlva nézzük meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest