Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
válasz
#22743424 #1541 üzenetére
Szerintem, ha egy ilyen elektronika egyszer vizet kap, annak vége... ha valaki eddig nem tudott vigyázni a telójára, ezután sem fog, ha meg valaki igen, annak tök felesleges ez a fícsör bele; bár mindenki maga dönti el, neki mi tetszik, én is csak a véleméynem mondtam el, senkit sem akartam megbánatni
-
sogesz
csendes tag
válasz
#22743424 #1211 üzenetére
Köszi a segítséget! A telefon egyhetes, a gari miatt még nem akarta belepiszkálni semmilyen téren, hátha vissza kell vinni. Annyi volt hogy, SD kártya be és utána jött a problem. Gondolkoztam a gyári visszaállításon vagy újra húzni a SUS-al, de megvárom a KK-t hátha javítva lesz. Nem tudom, másnál volt-e ilyen probléma vagy csak nálam egyedi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest