Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15301) Cobretti13 válasza Bergo (#15298) üzenetére


Cobretti13
tag

Nem kell a parasztvakítás báttya!
Mindenki tudja,hogy a gyári egy fos és .Lehet,hogy te nagyon is meg vagy elégedve a gyári diavetítő effektes romoddal,de hidd el egy tisztességesen wipeolt rendszerre felpakolt Smultronic V5 vagy egy RealIcs-t össze sem lehet hasonlítani a gyárival.90%ban nem az órajel emelése miatt nyitnak bl-t.
Minden csak viszonyítás kérdése.Lehet egy Lada is fasza verda ha előtte kispolákod volt.Szóval egy ZTE Atlas-hoz képest tényleg szuper,de............ :W
Jó éjszakát mindenkinek.

S3 / MSI GX 620 / Miskolc

(#15302) Bergo válasza Cobretti13 (#15301) üzenetére


Bergo
tag

Parasztvakítás? Már miért lenne parasztvakítás hogy nálam rendesen működik a gyári ICS? Figyelj ha nálam 18 napja megy újraindítás nélkül tökéletesen és gyorsan, nem fagy nem akad mint nálad az csak egy valamire utal. User error! Ha te nem tudod használni a gyárit sem akkor értelmetlen ahhoz hasonlítanod! Mivel én tudom használni a gyári romot így az összehasonlítási alapom is más!

(#15303) Bergo


Bergo
tag

Amúgy leszögeznék pár dolgot amit már írtam régebben is!

Gyári 4.0.4es romom van 2 változtatással! Az egyik az a gyári kinézet. Az volt az első amit megváltoztattam egy másikra mert nem tetszett. És nem csak feltettem egy másik launchert hanem a gyárit írattam felül szóval nincs feltelepítve másik külön!
A második változtatás az a gyári nem használt alkalmazások törlése! Ugyanis azokat csak feleslegesen futtatta nekem és csak a helyet foglalták.

(#15304) PearCyp válasza Cobretti13 (#15301) üzenetére


PearCyp
tag

elég korrekt a gyári ics, legalábbis az .587 build egész jó, én nem azért rakok össze másik romot, hanem mert kevés funkció, régebbi kinézet stb...
de sebességben nekem is patent volt.
egyébként az e-penis teszteket hiába futtatjátok, mert sokszor egyáltalán nem tükrözi a valóságot.

Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.

(#15305) Cobretti13 válasza Bergo (#15303) üzenetére


Cobretti13
tag

Kinek a pap ,kinek a paplan.Én smultroniccal nyúzom nekem az vállt be.A V5 megjelenése óta az van fent és azt kell hogy mondjam hibátlan, nekem.Mobilinternet wifi gps bluetooth minden fasza és gyors.

S3 / MSI GX 620 / Miskolc

(#15306) Bergo válasza Cobretti13 (#15305) üzenetére


Bergo
tag

Erről van szó! Nekem meg a gyári vált be (pár apró változtatással) és nem is értem miért olyan hihetetlen hogy nálam rendesen gyorsan és stabilan fut a gyári ICS!

...több mint 18 napja reboot nélkül (435 óra)

(#15307) Isten88


Isten88
senior tag

Sziasztok!
Hozzászólnék ehhez a gyári-custom témához.
Először is a gyárit úgy kell megtervezniük, hogy egy átlagfelhasználónak feleljen meg. Ebbe beletartozik a nagymama, a kis unoka, Jancsika, Juliska. Tehát mindenkinek meg kell valamilyen szinten, hogy feleljen. Stabilnak kell lennie, és olyan szabályzásokkal kell(ene) telelennie, hogy ne lehessen kinyírni. Tehát eléggé meg van kötve a fejlesztő keze, amellett, hogy a fejlesztőtől mikor kikerül, teljesen más lesz, mire a kezedbe kapod, mert ott vannak még a kötelező reklámanyagok is, amiket a szolgáltató pakol rá. Szóval amiről beszéltek, hogy gyári, az a root jog nélküli, felhasználóknak szánt kiadás, telepakolva reklámokkal. Ha már rootolod, és akár egy alkalmazást is törölsz róla, amit root jog nélkül nem tudnál, akkor az már nem gyári a szó szigorúan vett értelmében.
Ha kipucolod, akkor egyértelműen gyorsabb lesz, mert nem fogja le a RAM-ot fölöslegesen, viszont a Custom ROM-okat már kapásból nem kell lepucolni, mert azok általában csak a minimálisan szükséges alkalmazásokkal látják el. A többi appot magadtól rakod rá, ízlésed és igényed szerint. Ezért is gyorsabbak kapásból, mert nincsenek telepakolva.
A gyári szoft is jó, mert mindenki igényét kielégíti (elviekben).
Aki nem tud feltenni Custom ROM-ot, annak valószínű nincs is igénye rá. Akinek meg van, az úgyis megtanulja.

Én személy szerint előző hétig használtam gyári szoftot, egyszer sem volt kiresetelve gyárira a kezdeteket kivéve. Tehát ez már lassan két év. Nem volt semmi baj vele, csak nekem már lassúnak tűnt, gyorsan belassult. Nem lehetett rajta játszani,
Ezért választottam többek ajánlása alapján a Smultronic v5.0-t. Gyorsabb, mint a gyári. Zárt BL, .587-es kernel.
Párszor meg kellett próbálnom feltenni, mert mindig rosszul ment fel. Utánaolvastam, és kiderült, hogy nem csináltam meg pár dolgot, ami miatt hibásan ment fel (CWM-nél azt hiszem advancedben is kellett formázni systemet és datát, meg ami még ott volt).
Ilyen ez, de nem bántam meg. Gyorsabb és stabil is maradt, Advanced restore miatt még nem is kellett szórakoznom a beállítgatásokkal, mert a data-t visszaállítottam, és szinte minden beállításom megmaradt.

A benchmarkokról meg annyit, hogy nem tükrözi - szerintem - a valós felhasználói élményt, de kinek mire áll fel.
Inkább android szinten mérjétek le, hogy a bekapcsológomb megnyomása után egy alkalmazás mennyi idő múlva nyílik meg gyárin és mennyi idő múlva egy Smultronicon például. Egy kellemes példa, ami számomra meglepő volt. Gyárin bekapcsolásnál PIN beírás után, de még boot közben a menü szaggatott, egy app sem akart elindulni. Smultronicon gördülékeny a menü egyből, és sokkal gyorsabban elindulnak az alkalmazások.

Normálisan egyszer kell csak megcsinálni, utána már lehet is használni. Szenvedős az eleje, de szerintem megéri. :)

Összegezve: ajánlom a custom ROM-okat, gyorsabbak, jobban személyre szabhatók, és a kezdeti nehézségek után már otthonosabban is mozoghat az ember a ROM-ok világában. :) Az még egy pozitívum, hogy gyakorlatilag nem tudod a telefont téglázni, ha valami balul is sülne el. :)

A fent leírtak az Én személyes tapasztalataim!

[ Szerkesztve ]

(#15308) Cobretti13 válasza Isten88 (#15307) üzenetére


Cobretti13
tag

Erről van szó!
Még a Zte Blade-es korszakomból rajtam maradt egy szokás: WIPEOLJ MINDENT(data,system,cache,sd ext ha van,és a dalvik!Advanced menüpontban valószínűleg sokan nem wipeolják a Dalvik Cache-t,itt lehet a bibi.
Én nem állítok vissza semmit hanem újra belakom a 0-áról és sosincs semmi bajom.
Egyszer annyira wipeoltam,hogy még az sd-t is ledúrtam a pic*ába,csináltam egy pár órás melót magamnak+ba :W .
Én minden telóra így tolom fel a custom romokat és soha sem volt egyikkel sem gond.
pl. öcsém lecserélte a galaxy minijét én meg elkunyiztam tőle és belepattintottam a céges kártyám.Unlockoltam a kütyüt ,majd kapott a fasza kis főzött New experience romot (előtte ez nem volt babrálva),kezébe nyomtam és csak annyit mondott : "ez volt az enyém!?elég gyors"
Szóval én nem akarok beleszólni,de egy értelmes custom veri a gyárit!Ugyanis azzal a céllal készül,hogy jobb legyen mint a gyári.Természetesen ez az állítás nem igaz minden custom romra (rengeteg használhatatlan instabil rom is létezik)

S3 / MSI GX 620 / Miskolc

(#15309) PearCyp válasza Cobretti13 (#15308) üzenetére


PearCyp
tag

igen az a cél hogy jobb legyen, csak úgy vettem észre, hogy néha a jobb az a funkciók számának növelésében mutatkozik meg, és a gyorsaságéban nem.

Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.

(#15310) Cobretti13 válasza PearCyp (#15309) üzenetére


Cobretti13
tag

Számomra a legfontosabb :
-gyorsaság
-stabilitás(alapvető funkciók hibátlan működése :wifi bluetooth gps mobilnet hivások....)
-kifogástalanul legyen alkalmas arra amire kitalálták a készüléket.

minden más ezek után következik.
Az appok nem érdekelnek azt a párat amit használok felrakom marketről

S3 / MSI GX 620 / Miskolc

(#15311) Bergo


Bergo
tag

Üdv!
Eddig 491 órája megy a telcsi reboot nélkül :)

(#15312) vaga válasza vaga (#15204) üzenetére


vaga
csendes tag

Sziasztok!
Erre valaki esetleg???

http://prohardver.hu/tema/re_sony_ericsson_xperia_mini_pro_igy_kell_folytat/hsz_15204-15204.html

Ezt most újrarakott friss gyári (direkt nem rootolt, nem piszkált) 4.0.2.A.0.62-vel is megjátszotta 1-2 nap után...

Akkor ez most szervíz és majd felteszik a ICS-t és visszaküldik... És ugyanaz lesz a hiba... És majd azt mondják náluk nem volt hiba...

Egyéb ötlet??? Ez lehet valami hardverhiba? Nekem valami stabil megbízható rendszer kellene, ami nem hagy cserben (mint ez)!!
Esetleg nem kell valakinek a teló? Gyári független, 2 év SE garival MediaMarkt-os. Szép állapotban van, de nekem nincs kedvem vele szívni...

Üdv: vaga

[ Szerkesztve ]

(#15313) Bergo válasza vaga (#15312) üzenetére


Bergo
tag

Üdv!
Telepítettél fel valami alkalmazást a telefonra? Mert ha így pár nap alatt belassul annak valami oka csak van. A futó alkalmazásoknál meg kellene nézni miket futtat.

(#15314) Bergo válasza Bergo (#15311) üzenetére


Bergo
tag

Ja és túllépte a telcsi az 500 órát :) Jelentem 504 órája megy reboot nélkül és tökéletes. Ugyan olyan gyors, nem fagy, nem lassul be :D

(#15315) Bergo válasza Bergo (#15314) üzenetére


Bergo
tag

Ja és amúgy annyi volt a megoldás hogy mindent töröltem amik nem kellettek. Egész pontosan nem tudom melyik gyári alkalmazás miatt volt az újraindulás csak egy tippem van. Szerintem a SemcCrashMonitor.apk miatt. Ha ezt valaki eltávolítja akkor valószínű nem fog újraindulgatni csak úgy magától.

(#15316) PearCyp


PearCyp
tag

múlt pénteken adtam be szervízbe a telefonom, érintőpanel-kijelző kombó cserével a t-mobile-ba garanciálisan. előtte kedden rendeltek hozzá alkatrészt. szerintetek van rá esély hogy legkésöbb pénteken visszakapom?

Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.

(#15317) pepe091 válasza PearCyp (#15316) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Azzal rontottad el, hogy a T-be adtad be. Egyenesen a Cordonhoz kellett volna vinni, akkor lényegesen lerövidült volna a javítási idő.
Szerintem nem lesz meg péntekig.

(#15318) dbius


dbius
veterán

Sziasztok!

Fiamnak valószínűleg vásárolni fogok egy sk17i tipusú Mini Pro-t, ami gyárilag független, 2014. novemberig hivatalos jótállással rendelkezik.

Ezeket az adatokat tudtam meg eddig a készülékről:

Tipusszám:SK17i
Android verzió:2.3.4
Alapsávú verzió:8x55A-AAABQOAZM-203028D-64
Kernelverzió:2.6.32.9-perf SEMCUser@SEMCHost#1
Bulidszám:4.0.2.A.0.62

Ebből úgy tűnik, hogy az a rendszer van rajta, amivel gyárilag kijött, vagy legalábbis visszarakták azt rá.

Ez lenne az elérhető legújabb hivatalos rom hozzá? Gépen keresztül valamilyen szoftverrel le tudja majd szedni a legújabb verziót? Nem olvastam végig a topikot, beleolvastam az 1. hsz-ba is, de gondoltam inkább rákérdezek, mivel ezt a készüléket és a lelki világát - még - nem ismerem.

Van a fentieken kívül valamilyen olyan adat v. információ, amit érdemes lenne még megkérdeznem a készülékkel kapcsolatban vásárlás előtt?

:R dbius

(#15319) PearCyp válasza pepe091 (#15317) üzenetére


PearCyp
tag

igen csak gondoltam pesten annyira nem számít. :(

Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.

(#15320) batai15


batai15
félisten

sziasztok! ismerősnek hatalmas gondja van!
50% akkuval letette az este a telót, reggelre kapcsolná be pirosan villog!
akksit egésznap töltötte, de semmi. hugának ilyen telója van szintén, abba 100% az akku, de az övével eggyik akku se jó..
előre is köszi! mert hatalmas pácba van.. tmobile, de custom rom volt rajta.. megfőtt az alaplap?

(#15321) Bergo válasza batai15 (#15320) üzenetére


Bergo
tag

Szia!

Előfordulhat, hogy egyes appok felébresztik az alvó készüléket (a kijelző nem kapcsol be) és terhelik a CPU-t, ezzel merítve az akksit (lásd az akkumulátorhasználati grafikont ahol meg tudod nézni mi merítette le)

Olyan nincs hogy megfőtt az alaplap. Hacsak nem tette forrásban lévő vízbe.

(#15322) Bergo


Bergo
tag

Ja és a jelentésem :) immár 565 órája folyamatosan reboot nélkül fut a telcsim akadás vagy fagyás nélkül :)

(#15323) batai15 válasza Bergo (#15321) üzenetére


batai15
félisten

Szia! Akkor miért nemckapcsol be ? A sus se ismeri fel. Feltöltött akkuval sem kapcsol be.

(#15324) norbikaa


norbikaa
csendes tag

Sziasztok.

Elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől (egy ideig :)), de úgy láttam, hogy nagyon senkinek sem volt ilyen problémája, szóval a hibajelenség a következő:

Amikor akartam bekapcsolni a telefont, mielőtt elindulna a rendszer, folyton újraindul, VISZONT ha bedugom a töltőt és úgy kapcsolom be, akkor hibátlanul megy a készülék, mindaddig, amíg újra ki nem húzom a kábelt, mert akkor megint újraindul és csak akkor lép be a rendszerbe, ha újra bedugom a töltőt/adatkábelt.

Próbáltam frissíteni a szoftvert, de ICS-sel is ugyan ezt produkálja...

Valakinek valami ötlet?

Javítanám magam, CSAK akkor indul a telefon, ha számítógépre van dugva és közben fut a PC Companion szoftver, csak töltőre rakva nem indul!

[ Szerkesztve ]

(#15325) blokad válasza norbikaa (#15324) üzenetére


blokad
senior tag

Nem lehet, hogy akkumlátor hiba?

(#15326) norbikaa válasza blokad (#15325) üzenetére


norbikaa
csendes tag

Hát tölt, maximum megvárom míg 100%-on lesz az akksi, mert így, hogy vártam az indulásra (hátha elindul magától) teljesen leszívta az akksit. De kizárnám az akku hibát, mert veszi a töltést, meg ha nem kapcsolom be, akkor rendesen tölt :S

(#15327) fatal` válasza norbikaa (#15326) üzenetére


fatal`
titán

Aksi gond. Az, hogy veszi a töltést semmit nem jelent. Lehet, hogy, amint kihúzod, azonnal kikapcsol, mert le is merült.

(#15328) Bergo válasza batai15 (#15323) üzenetére


Bergo
tag

Szia! Jaaaa hogy be sem kapcsol?! Ha feltöltött akkuval sem kapcsol be akkor az más tészta. Megpróbálhatod újrahúzni a rendszert de ha ez sem segít akkor irány a szerviz.

(#15329) Bergo válasza norbikaa (#15326) üzenetére


Bergo
tag

Üdv!
Mérj rá multiméterrel az akkura hogy mennyi feszültség van benne.

(#15330) norbikaa válasza norbikaa (#15326) üzenetére


norbikaa
csendes tag

Feltöltött, PC companionnal helyreállítottam a telefont, már az is elég ha töltőn van, de ahogy kihúzom a kábelt még mindig újraindul és mielőtt a home screenhez érne mindig újraindul :-(

(#15331) PearCyp


PearCyp
tag

nah 6 nap alatt elkészült a szervízbe beadott telefonom. (az érintőpanelt elengedte a ragasztás) kicserélték a keretet is, meg mindent, nagyon baba.

Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.

(#15332) norbikaa válasza Bergo (#15329) üzenetére


norbikaa
csendes tag

Tuti, hogy nem akksi, mert úgy nem kapcsol be, hogy jön a boot screen, látszik a szép sony logó, de amint elérne a home screenhez akkor újraindul, és mindig ezt csinálja. Ha visszadugom a töltőt, akkor meg rendesen bebootol a telefon.

Az újraindítgatást meg addig csinálja, amíg le nem merül a telefonom.

[ Szerkesztve ]

(#15333) Cobretti13 válasza norbikaa (#15332) üzenetére


Cobretti13
tag

Ha recoverybe lépsz be akkor is rebootolgat?

S3 / MSI GX 620 / Miskolc

(#15334) Bergo válasza norbikaa (#15332) üzenetére


Bergo
tag

Akkor ebből szerviz lesz sajna. Mondjuk nem értem mi a köze a kettőnek egymáshoz. A töltőn keresztül feszültséget kap. Az akkuról szintén. Az akku tele is van meg jó is de hogy miért bootol újra és újra ha csak akkuról van. Rejtély de tényleg.

(#15335) HofiZoli válasza norbikaa (#15332) üzenetére


HofiZoli
senior tag

akksicsere.. anno mikor ilyen telom volt, ugyanezt csinálta.

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#15336) norbikaa válasza HofiZoli (#15335) üzenetére


norbikaa
csendes tag

Akkor kipróbálom hátha. Mondjuk így belegondolva nem tartom lehetetlennek a dolgot, mert ha nem annyi kraftot mint kellene, akkor nem tud elindulni rendesen. Holnap veszek egy akksit és megmondom mi lett a vége a dolognak.

(#15337) Isten88 válasza norbikaa (#15336) üzenetére


Isten88
senior tag

Hali.
Aksi vétel előtt egy flashtoollal gyári visszaállítást még megpróbálnék egy backup után a helyedben. Ha úgy sem működik megfelelően, akkor vagy szervíz, vagy új aksipróba, vagy az alaplappal lett valami (ez sem kizárható). Látatlanba nehéz.
Ha az aksira rámérsz, az is mutathat félrevezető adatot, mert terheletlenül lehet, hogy 4,00-4,20V-ot is mutat, de terhelés alatt leeshet elég szépen annyira a feszültség, hogy a telefon kevésnek tartsa és szó nélkül lekapcsoljon.

(#15299) hunfatal:
Hali!
Egy HOW-TO-t tudnál linkelni, hogy hogyan kell megcsinálni, hogy SD-re ki tudjam terjeszteni a belső tárhelyet?
Ehhez kapcsolódóan még kérdésem lenne, hogy SD géphez csatlakoztatásánál/telefonból kivételnél mennyire zavarodik össze a telefon?
Köszönöm! :)

[ Szerkesztve ]

(#15338) fatal` válasza Isten88 (#15337) üzenetére


fatal`
titán

Én MTP módod használok TC-vel az ADB pluginon keresztül másolok rá. MSC-t ilyen esetben nem nagyon ajánlom (nem próbáltam mit reagál), ugyanúgy, ahogy a menet közben kivételt sem, mivel eltűnik a data.

Lényegében egyébként annyi az egész, hogy olyan ROM kell ami támogat init.d-t (CM-et használok, gyárin nem próbáltam, szerintem avval nem jó), valamilyen partíciós programmal újra kell partícionálni a kártyát gépen (gyári windows lemezkezelő nem jó, mert nem enged hordozható lemezt többfelé partícionálni). Először létrehozod a FAT32 partíciót, annyival kevesebb hellyel, amennyit a datanak szánsz, majd utána a maradékra egy ext2 vagy ext4 partíciót. (A kártyáról minden elveszik, először másold az adatokat a pc-re, majd ha újrapartícionáltad, akkor vissza a kártyára)

Utána a Mounts2SD-t letöltöd, felrakod, lefuttatod a busybox részét, meg az installt és bepipálod, hogy miket helyezzen át, majd teló restart.

Én a cachet és a dalvik cachet hagytam a belsőn. Friss ROM installnál csináld, mert a linkelés miatt szerintem a rendes belső partíció nem látszik és nem tudom, hogy az azon lévő appokat átmásolja-e.

(#15339) rutyika68 válasza Isten88 (#15337) üzenetére


rutyika68
őstag

Hali!

Sajna nyitott bootloader kell hozzá, ext partíció támogatása kernel szinten, és mint hunfatal kolléga is írta init-d támogatás. Itt találsz leírást, itt,és itt, na meg itt.

hunfatal Root expolrer-rel mindent meg tudsz nézni...

" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"

(#15340) miaoumaoi válasza rutyika68 (#15339) üzenetére


miaoumaoi
tag

A link2sd proginak nem kell ext partició, fat-ra is át tudja helyezni és nyitott bl sem kell, csak ROOT.

(#15341) rutyika68 válasza miaoumaoi (#15340) üzenetére


rutyika68
őstag

Hali!
Ezt én nem is vitatom, de ha vissza olvasod hunfatal írását, ott az ext partícióról van szó.

" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"

(#15342) miaoumaoi válasza rutyika68 (#15341) üzenetére


miaoumaoi
tag

Oké, csak szóltam, hogy van egyszerűbb módszer is. Mondjuk van több féle is app2sd stb. csak én régebben a link2sd-t próbáltam és bejött. Egy régi tab-on most is azt használom, teszi a dolgát nincs vele sok macera.

(#15343) fatal` válasza miaoumaoi (#15340) üzenetére


fatal`
titán

Nem kell nyitott BL a Mounts2SDnek, csak init.d-t támogató ROM, és a link2sd nem tudja a teljes /datat áthelyezni, csak az appokat, az adatok mindenképpen maradnak a belső tárhelyen, ellentétben a Mounts2SD-vel.

[ Szerkesztve ]

(#15344) Bergo


Bergo
tag

Üdv! Eddig 611 órája megy a kütyü restart nélkül :) még mindig gyors és megbízható :) nem akad nem brekeg :)

(#15345) bogil99 válasza Bergo (#15314) üzenetére


bogil99
aktív tag

Bergo!

Már kezd nyugtalanítani ez az 5xx órás dolgod. Remélem minden OK nálad. Nálam a Smultronic 5.0 van és fogalmam sincs mennyi ideig menne el, és nem is érdekel, mert az ANDROID-nak jót tesz ha naponta újraindítod. (amit nekem a Tasker hajnalban automatikusan és fájdalommentesen meg is tesz, így nem maradok le semmiről, amíg alszom).

N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax

(#15346) Bergo válasza bogil99 (#15345) üzenetére


Bergo
tag

Bogil99!

Már 624 óránál tartok ami 26 nap :) Eddig minden ok :)
Tudom jót tesz neki az újraindítás de kíváncsi vagyok mennyit megy el így :) Eddig egész jól teljesít na :) Azt gondolná az ember hogy így lassan 1 hónap után lassú lesz vagy akadozik vagy valami. Meglepő de semmi változás és ugyan olyan jól megy ráadásul gyári ICS-el :) Nem tudom próbálta-e ezt valaki más is.

(#15347) rutyika68 válasza bogil99 (#15345) üzenetére


rutyika68
őstag

:)

" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"

(#15348) fatal` válasza Bergo (#15346) üzenetére


fatal`
titán

Ez erősen attól függ, hogy hány alkalmazást használsz. Ha csak a gyáriakat, vagy 2-3 darabot, akkor elmegy sokáig.

(#15349) Gulyopapa


Gulyopapa
addikt

Sziasztok !

Adott egy Mini Pro ( U20i ).
Nedves törölközőbe lett csavarva ( úgy szállította okos kisfiam ).
Benedvesedett a kijelzője. Kiszárítottam a napon.
DE se kép se hang.
Nem is tölt ( a kis led nem világít )
Új akksit bele esetleg ... ?
Kuka ??? :F

Kösz a választ !

(#15350) blokad válasza Gulyopapa (#15349) üzenetére


blokad
senior tag

Száraz rizs közé tedd, az felszívja a nedvességet, talán még ilyenkor is jó

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.