Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) Kobaljov válasza ko9 (#2000) üzenetére


Kobaljov
senior tag

Izlések és pofonok. A rózsaszín hátlapot viszont már semmiképp sem ajánlom :)

(#2002) herdsman83


herdsman83
tag

Röviden:
3 napja vettem egy Mini Pro-t. Ez alatt 2x vettem úgy elő, hogy PIN kódot kért, tehát rohadtul nem voltam elérhető, 2x a szemem láttára indult újra nem 3rd party sw hanem saját stuffok böngészése közben, illetve 5-6 alkalommal láttam nyomogatás közben, hogy olyan helyen ahol HSDPA van ott eldobja a hálót, majd 30-60 mp alatt talál újra hálózatot -ergo eldobja a vérbe az egészet. Ezen kívül ha weboldalon keresés mezőbe (mint mobilarena.hu címen) beírok vmit oda az első kezdőbetűt 2x írja be, ez egy férges kis bug, nem ez a baj, hanem hogy lehet én vagyok béna de 100 hívásból 20-at tettem le az arcommal és 5-öt némítottam le, mert a távolságérzékelő úgy gondolta hogy nem vagyok közel és kívánta az érintést- épp az arcomtól. Nagy erőfeszítés volt nem idegből betonhoz vágni a cuccot.

Namost az van, hogy egy HTC Sensationrol cseréltem, mert milyen szuper hogy fele pénzért mindent tud, gyors, pici, átérem hüvelykújjal a kijelzőt és van qwerty amiért rajongok.
Rohadjon meg ez a szar, mert orrán-száján vérzik, minden baja van, léptem nyomon kipumpálja belőlem az ideget. Ja és nem bírja este 10-ig, pedig délben kelek, szóval 10 órát sem bír fél óra beszélgetéssel és fb meg google szinkronizálással... reméltem hogy egy fika kijelzővel talán tovább bírja, de az a tájváni HTC lenyomja akksiban is.

Nem merem megmondani a kereskedő nevét amíg nem hagyja jóvá, mert túl korrekt volt: azt mondta jól van, hozd be holnapután, és nézz ki valami másik telefont, visszavesszük amazt meg megkapod listaáron. Szóval ilyen nincs, ez a legkorrektebb arc, csak nem merem ajánlani mert lehet ezt az utca emberével nem teszi meg (évente 4-5 telefont veszek nála, ami miatt érthető, de ezzel együtt más elküldene a vérbe ugyanúgy).
Most azt mondom az Xperia RAY a legszimpibb, de bukom a qwertyt, és 2 év után ez volt az első telefon ami mellett nem kapocsoltam be a PC-m egy napig, mert mindent elintéztem rajta!!! A RAY meg SE, és most félek -a HTC-t volt hogy nem indítottam újra 2 hétig, nem fájt neki, tette a dolgát, de ez a Mini Pro egy bugtenger... Pedig szeretném, mert ár-teljesítmény arányban egy gyöngyszem. És én akarok egy telefont ami azt tudja ami erre van írva, az se érdekel ha 2x ennyi, csak csinálja. De ez nem csinálja.
Valaki, hasonló tapasztalatokkal? Mert ha senki, lehet kérek mégegy ilyent, hátha az nem lesz bugos, nem indul újra napjában 2-3x magától és felfogja a távolságérzékelő hogy az arcom nem akarja letenni a hívást...

[ Szerkesztve ]

(#2003) Colani válasza herdsman83 (#2002) üzenetére


Colani
tag

én desire hd-ről váltottam :) :) nekem 5 napja van meg,de egyszer sem indult még újra és nem volt semmi fagyásom.azzal 1et értek ,hogy a dhd-t nekem sem kellett kikapcsolnom soha és tényleg nagyon korrektül működött Cyanogen rommal..
szerintem ez 1 nagyon jó kis telefon mondjuk 1 kicsit fura a kijelző mérete a dhd után... :)
én ugy vagyok vele ,hogy nem szeretnék többet nagy telefont.ez ultrakomplett méretű és remélem a xda-n hamarosan elkezdik rá gyártani a jobbnál jobb romokat.
szerintem próbálj meg 1 cserét kérj pár napot amig teszteled és ha ugyanugy fent áll a hiba akkor válts telót :) :) de várj mig kijön a samsung galaxy note 5.2 colos kijelzővel :)) :))

na az már ultranagy teló,de piszok jó lesz az tuti...
szép napot mindenkinek

(#2004) gbutcher


gbutcher
tag

Üdv!
Pár napja nekem is megvan a készülék. Általánosságban jó a kütyü. Gyors, tetszetős a SE menüje stb. Samsung Spica után nekemjó váltásnak tünt. Amit tapasztaltam az, hogy a térerő nálam is rohangál le és fel, igaz hogy ezt a pincében teszi, de más telefonnak ez nem okozott problémát.

Ami jobban zavar az a GPS működése. Több navigációs programot is használva azt vettem észre, hogy nagyon sokszor dobja el a jeleket. Hosszú másodpercekig is keresi a holdakat. Ha megtalálja, akkor sem túl pontos. Városban kifejezetten rossz!

Kérdésem, hogy másnak hogy müködik a GPS-e?

üdv, gbutcher

(#2005) ko9 válasza herdsman83 (#2002) üzenetére


ko9
addikt

Érdekes ezeket a postokat olvasni... Nem sok embernek volt előttem Mini Proja a fórumon mikor vettem, ergo "régi tulajnak" számítok, de ezen problémák nálam még sose fordultak elő. Egyszer se fagyott le, távolságérzékelő tökéletes teszi a dolgát, GPS megtalálja gyorsan és tartja a műholdakat -pedig egy semmi kis faluban lakom. A billentyűzettel megszokás után marhagyorsan lehet írni, az intelligens gépelés egy áldás. Naponta buszozok 3 órákat, azt vettem észre, hogy a térerő tényleg változatos egy kicsit, de ha hívást kapok, akkor 0 térerőn is tökéletes a hang. Lehet csak kijelezni jelzi ki rosszul. Ja meg a fényérzékelő hülye egy kicsit.

[ Szerkesztve ]

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2006) ricsike81


ricsike81
aktív tag

gsp hogyan müködik nektek ? minire tudtok tokot, fóliát ? ha igen hol lehet venni rá, mert sehol sem találkok, még a neten sem .

(#2007) ricsike81


ricsike81
aktív tag

még elfelejtettem megirni, hogy tegnap olvastam, hogy az xperia készülékekre /mini,mini pro, arc stb. ez évi xperiákar/ lesz android 2.3.4, é október hónap körül, és utána lesz android 4.0.

Van valami infótok arra vonatkozóan, hogy milyen ujdonságokat tartalmaz az android 4.0, miben különbözik az andoid 2.3.3-tól ,vagy a 2.3.4-től ?

(#2008) robyg válasza ricsike81 (#2006) üzenetére


robyg
senior tag

Nekem a GPS része eddig jól mükszik.

Tokot én kerestem de még nem találtam hozzá még Bécsben (per pillanat ott dolgozok)sem.

Nekem a dobozával együtt adtak hozzá egy kijelzővédő fóliát is neked nem?
Amúgy boltba én se láttam fóliát hozzá.

Szerintem egy kicsit várni kell később biztos lesznek hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#2009) padararpi


padararpi
csendes tag

Elvileg a kapacitív kijelzőre nem célszerű fóliát tenni, nemde? Vagy nem kapacitív? Vagy mégis működik fóliával? Valaki homályosítson fel... :B

(#2010) Szergej01 válasza padararpi (#2009) üzenetére


Szergej01
csendes tag

Semmi jelentősége nincs a fóliának az érzékenységet tekintve. Ahogy olvastam, és a tesztben is elhangzik, különösen érzékeny ez a kapacitív panel!

Oneplus 7T

(#2011) dhcodoki válasza padararpi (#2009) üzenetére


dhcodoki
senior tag

Én Mo-n vettem a telót, és kaptam hozzá fóliát, amit rá is raktam. Elég buborékos lett felrakás után, de adnak hozzá egy kis műanyag lapkát amivel nagy részét el lehet tüntetni. (csak nagy részét)
Amúgy tökéletesen működik vele. Sőt, nekem fóliával még kezelhetőbb lett!!!

(#2012) Davey7


Davey7
senior tag

Jovoheten mar kellene telefon,de most amiket beirtak kezd kicsit eltantoritani :S Most egyre jobban gondolkozom a minin...

Meg annyi,hogy ha javitjak a ciripelest hardveresen,van arra esely,hogy annak aki keri kicserelik a keszuleket? Vagy azok csak kapnak egy szoftverfrissitest es erjek be azzal?

Most nem tudom,hogy milyen telefont vegyek :F

(#2013) dhcodoki


dhcodoki
senior tag

Elég új vagyok még android téren, s van pár "alap" kérdésem.

-Ha kikapcsolom a telefonhálózatot, és csak a wifi aktív, akkor nem merülhetnek fel költségek netezés során, ugye???
-A GPS bekapcsolásakor felhívja a figyelmem, hogy adatköltségek léphetnek fel. Ez akkor is igaz, ha csak a wifi aktív, és a telefonhálózat nem???

:F :F :F

(#2014) Lajdzsi válasza dhcodoki (#2013) üzenetére


Lajdzsi
tag

Lesznek költségek, a wifi fenntartásáért - tehát ha a te hálózatod akkor azért, hogy legyen: fizetsz, de a telefonon használhatod ingyen.

Ha nem engedélyezett a mobil-adatforgalom, nem merülhet fel ilyen probléma, de mindenesetre jobban járnál offline navigációval.

(#2015) Emszi


Emszi
csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék telefont venni csak tanácstalan vagyok hogy mit is vegyek láttam hogy voltak panaszok a készülékkel kapcsolatban ezért is bizonytalanodtam el.

Szval 3 órát utazok naponta így játékra és filmnézésre volna fontos egy teló (erre szerintem megfelel a mini pro (asphalt 5, angry birds, pes11, stb)) +suliban netezni (wifin) + néha filmet nézni. 60 k-m van +- 3k a teló vételre szval egy kicsit szűkösek a keretek ha valaki tudna ennél jobb telót ajánlani azokra a dolgokra mait leírtam azt szívesen várom. a 800 mhz-et kevésnek tartom Galaxy Ace-t próbáltam és az angry birds-et végig laggolta :S így a 800 mhzel nincsenek jó élményem viszont 1ghzet ennél olcsóbban nem kapok :S de ha mégis van valakinek jó tapasztalata hasonló vagy akár jobb teljesítményű telókkal 60k-s árban azt szívsen várom :)

Emszi

(#2016) ko9 válasza Emszi (#2015) üzenetére


ko9
addikt

Sorstárs :) Csak én kb. 120km-t utazok naponta. :W

Szerintem ezek a gondok ne "félemlítsenek meg", ahogy a cikkem végén is lett írva: nem cserélném én se el semmire :R

[ Szerkesztve ]

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2017) ricsike81


ricsike81
aktív tag

mininél szemből nézve a kijelző felett az a hangszóró félköríves ív jobb széle el van válva, a bal szél passzol. Lehet ragasztás miatt.Nektek hogy van a pronál ?

(#2018) hurrikan


hurrikan
addikt

ROM gyártás

ehhez megadnátok minél többen a segítséget? :)
Főleg szolgáltatósak blob_fs -e kellene, de jöhetnek a független változatok is.
Töltsétek fel valahova, mondjuk multiuploadra.

[ Szerkesztve ]

Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

(#2019) FET-MEN


FET-MEN
veterán

na mi a helyzet, ha tücsök van akkor szervíz mit kezd vele? :DDD

Iphone 7

(#2020) ko9 válasza hurrikan (#2018) üzenetére


ko9
addikt

Honnan szerzett T-set? Nekem nem hajlandó még újratelepiteni se :F
Mondjuk érdekes dolog történt... Megjelent egy Like gomb a zenelejátszóban... Eddig nem volt, semmit nem frissitettem, és nem raktam fel... WTF?

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2021) hurrikan válasza ko9 (#2020) üzenetére


hurrikan
addikt

Bejelentkeztél FACEBOOK-ra.

Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

(#2022) ko9 válasza hurrikan (#2021) üzenetére


ko9
addikt

Eddig is bevoltam jelentkezve. Sőt mióta a teló megvan, azóta be vagyok jelentkezve, és ha WiFit kap, akkor belogol.

Szerk.: Most megnéztem, és nincs ott a Like... Nincs WiFi se... Érdekes mindenesetre...

[ Szerkesztve ]

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2023) hurrikan


hurrikan
addikt

Csak akkor van ott ha van net.

Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

(#2024) Emszi


Emszi
csendes tag

Sziasztok!

Több helyen olvastam hogy játékra nem igazán alkalmas a 205-ös GPU miatt viszont ami videókat néztem youtubon azokon nem láttam volna hogy akadozott volna a játék.
Akiknek xperia mini pro telefonuk van azok kérem leírnák hogy tapasztaltak e akadozásokat játékokban és ha igen melyik játékokban?
Különösen az Angry birds Rio 1 részben a 15. pálya érdekelne mert azt a Galaxy Ace és a Defy is végiglaggolta. Érdekelne még a HD videók nézése (nem youtubon bár ott is) hogy azokon tapasztaltak e akadozást?

Válaszokat előre is köszönöm!

Emszi

(#2025) ko9 válasza Emszi (#2024) üzenetére


ko9
addikt

Üdv!
Angry Birds Rio-t nem próbáltam még, de mindjárt megteszem. HD videók YouTubeon nem laggoltatták.

Ha esetleg eltudná valaki küldeni a Rio apk-ját, mivel a környéken nincs WiFi, akkor kipróbálnám... Esetleg lehet Marketből WiFi nélkül letölteni?

[ Szerkesztve ]

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2026) FET-MEN válasza ko9 (#2025) üzenetére


FET-MEN
veterán

ha van mobilneted akkor nyugodtan tölthetsz le marketről. :K

Iphone 7

(#2027) ko9 válasza FET-MEN (#2026) üzenetére


ko9
addikt

Nincs mobilnetem se :U
De megoldottam, 11. pályát csinálom most :DDD

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2028) FET-MEN válasza ko9 (#2027) üzenetére


FET-MEN
veterán

:DDD sok sikert

Iphone 7

(#2029) ko9 válasza Emszi (#2024) üzenetére


ko9
addikt

Melyik 15. pályára gondoltál? A Smugglers' Den 15. pályáján lévő 15.-re? Mert addig nem fogom végigvinni most :B

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2030) Emszi válasza ko9 (#2029) üzenetére


Emszi
csendes tag

Nem ahogy rémész a PLAY-re utána az első csík vagyis első epizód-nak a 15. pályája

(#2031) Colani válasza Emszi (#2030) üzenetére


Colani
tag

most csináltam meg 20 mp alatt és egy picit sem akad... :)) :))

(#2032) Emszi válasza Colani (#2031) üzenetére


Emszi
csendes tag

ennek örülök akkor valszeg mini próm lesz :)) Amúgy asphalt 5 meg ilyen autós gameknek az irányítása könnyedén működik? jha és a gps milyen?

(#2033) Senais


Senais
aktív tag

Sziasztok! láttam, hogy akiknek van mini projuk írták hogy pl. 11W32-es telefonjuk van és ciripel stb... ez a "11W32" mit takar?
még egy kérdés: akiknek van ilyen telefonjuk, és szoktak nézni indavideo.hu-n videókat tapasztaltak-e szaggatást videó nézés közben?

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen

(#2034) hurrikan


hurrikan
addikt

Sokan írtátok hogy a betűméret túl kicsi nektek a Minikben.

Marketről van egy ingyenes megoldás aminek még Rootra sincs szüksége. A neve Spare Parts, rengeteg dolgot tudok benne állítani, köztük a font méretet, azaz betűméretet is mely a telefon minden porcikájában betű méretet változtat. :)

[ Szerkesztve ]

Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

(#2035) Colani válasza Emszi (#2032) üzenetére


Colani
tag

ezeket még nem próbáltam :)
ha eljutok odáig jelentkezem :):)
azt viszont tudom,hogy előtte htc desire hd-m volt és ez messze veri hangzásban!!!

szép napot

(#2036) hurrikan válasza Senais (#2033) üzenetére


hurrikan
addikt

Ciripelés van, szaggatás nincs, bírja a cucc a videókat.
11W32 azt jelenti hogy 2011 32.hetében gyártották.

Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

(#2037) Senais válasza hurrikan (#2036) üzenetére


Senais
aktív tag

értem, köszönöm a válaszodat :)

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen

(#2038) Ph03nixx


Ph03nixx
csendes tag

Valaki tudja hogyan kell egy fényképet áthelyezni másik albumba számítógép nélkül? Illetve hogyan kell új albumot létrehozni számítógép nélkül? Egyáltalán lehetséges?

(#2039) Szergej01 válasza Ph03nixx (#2038) üzenetére


Szergej01
csendes tag

Astro file manager, erre hivatott :) Marketen megtalálod :)

Oneplus 7T

(#2040) k850 válasza Ph03nixx (#2038) üzenetére


k850
addikt

Fájlkezelő alkalmazással lehet ezt a problémát megoldani.
-Erre nagyon jó a magyar nyelvű Astro
Vagy a szintén magyar ES File Explorer 1.6.0.4

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#2041) e-newsee válasza Colani (#2031) üzenetére


e-newsee
addikt

Lehet normálisan célozni a madarakkal ilyen kis kijelzőn ujjal?

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#2042) Lajdzsi válasza e-newsee (#2041) üzenetére


Lajdzsi
tag

Én egy Samsung Galaxy Minin játszottam leges-legelősször AB-t ami 3,2 inch tehát elhanyagolhatóan nagyobb csak, és teljesen kényelmes volt. (Bár az azért meg-megakadt de ha nagyot akarok mondani fele ennyi órajelű cucc)

(#2043) krisztian112 válasza Lajdzsi (#2042) üzenetére


krisztian112
senior tag

De mondjuk ott a felbontás is kisebb volt, kvázi nagyobbak voltak a madarak:D

Huawei P10 lite

(#2044) Lajdzsi válasza krisztian112 (#2043) üzenetére


Lajdzsi
tag

Főleg az öreg-vörös :)
(Ha ismered az eredeti sztorit akkor az a májfoltos dagi aki a standard gárdát menti meg.)
[Illetve akkor is az, ha nem ismered... :)) ]

[ Szerkesztve ]

(#2045) e-newsee


e-newsee
addikt

Csak egy hülye kérdés: a kapacitív kijelző műxik mondjuk egy GPS kütyü pálcikájával?

Az előbbi madárcsúzlizós kérdésből jutottam el ide. :)

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#2046) Lajdzsi válasza e-newsee (#2045) üzenetére


Lajdzsi
tag

Fogpiszkálóval próbáld ki, ha azt beveszi - mindennel megy ;]
Egyébként szerintem nem veszi majd folyamatosan: az a pálcika nem olyan mint az ujjad.

(#2047) krisztian112 válasza Lajdzsi (#2046) üzenetére


krisztian112
senior tag

A kapacitív cuccok olyan dolgokkal vezérelhetők, amik vezetik az áramot(ebben az esetben elektronokat). fa, műanyag nem!

Huawei P10 lite

(#2048) e-newsee válasza krisztian112 (#2047) üzenetére


e-newsee
addikt

Ilyesmire gondoltam én is. Csak eszembe jutott, köszi. :)

Majd nekiesek 100-as szöggel, aztán legalább kiderül a karcállóság is. :DD

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#2049) FET-MEN


FET-MEN
veterán

valakinek volt már szervízbe a tücsökproblémával?? ha igen mit csináltak vele? várom a válaszokat. :)

Iphone 7

(#2050) ricsike81


ricsike81
aktív tag

van adatfigyelő a miniben ? Tmobilos vagyok, és sehol sem találtam :. Ha van hol találom meg. Lehet hogy a tmobil kihagyta belőle ?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.