- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Kis korom ota jatszom eroszakos jatekokkal, de hogy mennyire lettem eroszakos, arrol meg lehet kerdezni a macskaimat. A gyerek a frusztraciotol meg az ignoranciatol lesz eroszakos nem a jatekoktol, ez hulyeseg.
Mas, ebredtem mar ugy vadligorcsre hajnalban, hogy az agyrol lezuhanva azt se tudtam fiu vagyok e vagy lany, jo fel percig tartott mire egyaltalan azzal tisztaba kerultem, hogy epp hol, milyen szituacioban vagyok, es nem volt meg az az elonyom, hogy az agyam tudatosan tisztaban legyen vele, hogy most jatszok aztan ha leveszem a szemuveget akkor nem jatszok tovabb, de megsem orultem bele a dologba, szoval tovabbra is tartom, hogy ezek a feltevesek tulzott felelemkeltes es semmi mas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest