Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Kis korom ota jatszom eroszakos jatekokkal, de hogy mennyire lettem eroszakos, arrol meg lehet kerdezni a macskaimat. A gyerek a frusztraciotol meg az ignoranciatol lesz eroszakos nem a jatekoktol, ez hulyeseg.
Mas, ebredtem mar ugy vadligorcsre hajnalban, hogy az agyrol lezuhanva azt se tudtam fiu vagyok e vagy lany, jo fel percig tartott mire egyaltalan azzal tisztaba kerultem, hogy epp hol, milyen szituacioban vagyok, es nem volt meg az az elonyom, hogy az agyam tudatosan tisztaban legyen vele, hogy most jatszok aztan ha leveszem a szemuveget akkor nem jatszok tovabb, de megsem orultem bele a dologba, szoval tovabbra is tartom, hogy ezek a feltevesek tulzott felelemkeltes es semmi mas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest