- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #96 üzenetére
ezekről
-
-
sislaciii
aktív tag
-
dew28
aktív tag
nemgyengen *** hogy itt most teszed magad hogy hu szulok teletomnek zsevel, minden heten 10k es en vagyok a kiraly, es most megmutatom mindenkinek hogy esztelenul szorom a penzt, mert en megtehetem, es hudehaj..
legyetek kettesben, beszeljetek meg. azzal mit ersz szerinted hogy talalkozol vele egy oracskara, odalokod neki az ajandekot aztan mar sziapuszi, ezzel tenyleg annyit ersz el, hogy megszokja, aztan majd csodalkozol ha naponta vesztek ossze, te meg hozhatod az uj 'ajcsit' neki..#88: he?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Vegyél nekem Metálfeszt jegyet, maradékból meg a csajnak egy szál rózsát, mindenki jól jár.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #75 üzenetére
-
sislaciii
aktív tag
Te aztán tudod, ha egy hete ismerném, akkor már ismeretségünk előtt jártunk, meg úgy voltunk pl decemberbe együtt korizni. ja amúgy október óta ismerem..
(#56) .bableWes: személy szerint ma csutra kiürült a motorom tankja, elférne benne.. (adagokba)
(#60) SymbianOS: nem szállok.
most kiengesztelem, aztán megpróbálok nyugton maradni, hogy ne legyen gond, és ne kelljen ajándékoznom.
szerk: nem azért veszek neki ajándékot, mert anélkül nem menne, és az kell neki, hanem én szeretem ajándékozni a barátnőm, bár mindegyikünknek ajándék amikor együtt vagyunk.
-
válasz
gamerkiller #69 üzenetére
A szitu amit leírsz nekem nem ismert. Mindegy a lényeg h vannak akik elszállnak kissé az ajándékokkal, az sem jó.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Kolondrum #68 üzenetére
Jó de én megkérdeztem tőle mit akar, és azt mondta hogy azt a cipőt szeretné megvenni.
Nekem éppen elég volt, ő boldog volt tőle mert megkapta amit akart. Kinek mi az ajándék. Van akinek nagyon sokat jelent például az is hogy együtt vannak és úgy fogja fel hogy minden együtt töltött perc ajándék. Valahogy így vagyunk mi is.Szerintem az már régen rossz ha valaki a kapcsolatot az egymásnak adott ajándékok értékéből próbálja jónak vagy rossznak ítélni.
-
válasz
gamerkiller #66 üzenetére
Azt én sem fizetném ki neki. Nem ilyen dolgokról beszélek mint pl elmegyünk vásárolni. Hanem pl párom telóján nem látni az értékét pedig van benne hidd el, ezek szóba nem kerülő dolgok és ritkák. Karácsonyra kaptam.
-
malwy
senior tag
Hú most tényleg rá akarsz annyit költeni?
-1. Ha probléma van, akkor egy mercy nem változtat semmit. Akármilyen drága.
-2. Ha mégis megváltoztat, akkor lehet, hogy gond van a kapcsolat típusa és kétirányúsága közt.
-3. Ennyi pénzt ajándékra nem érdemes elkölteni, főleg ilyen korban, ilyen céllal. Pl: éves ünnepi adakozás kijöhetne belőle. Mondjuk van akinek több évre is, de ne essünk a ló túloldalára. Ha jó a csaj, ez is egy módja hálánk, örömünk, szeretetünk és egy f@sZságjaink kifejezésére.
-4. Egy PH-s emberke, aki segítséget kért tőlem, egy mondással kárpótolt:
"A nőket 25 éves korodig csak húzd meg, pénzt, időt ne pazarolj rájuk és ne ess beléjük, leszámítva az ittas akciókat. " Ez is amellett szól, hogy ne költsd el drága pénzed.Többet nem mondok, mert nem írtad le, hogy miért is haragudott meg rád...
Bár úgysem mondod el, mert megint kicsinálnak virtuálisan.Üdv: Malwy
-
válasz
gamerkiller #64 üzenetére
Soha nem kapott tőled drága dolgot?
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #62 üzenetére
Én már kisebb nagyobb megszakításokkal 3 éve vagyok együtt a barátnőmmel de nem vennék neki 12k-ért semmit..
-
válasz
Vakegérke #58 üzenetére
Ne legyél már ilyen, ez nem rendszeres dolog szerintem. Bár egyik haverom súlyos eset, ő számolja mennyit költött már barátnőjére, millióknál tart. Ő máshogy látja a dolgokat, ő étteremben gondolkozik meg egyebek és higgyétek el van aki erre ha nem is vevő idővel az lesz. Ismertem egy csajt aki ezt benne kihasználta, de amúgy nem olyan típus. Ez hosszú mindegy, a lényeg h ne szállj el laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
-
Vakegérke
félisten
Uram, Istenem!
Add, hogy 12 ezer pénzt tudjak költeni magamra hetente!
Ámen! -
válasz
gamerkiller #52 üzenetére
Aham! Azért van aki nem került ki ebből a képből, hála ég őket nem látom gyakran, max a barom poénkodó fú de jó fej művelt vagyok hozzászólásaikat.
-
.bableWes
őstag
inkább add nekem a pénzt, ne pazarold nökre... ~70 liter benzin...
tudod te azt, hogy az hány km a haverokkal?!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #54 üzenetére
A kuszi lago pagosz. Az ő szíve hatalmas.
Megyek BF-ezni. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
gamerkiller #52 üzenetére
És ki állítja meg a globális felmelegedést?
!
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #44 üzenetére
Hmmm, ma különösen fáradt vagyok, de akkor ezek szerint túl erős volt.
Mindegy, Laci úgy is tudja, már első topikja óta, hogy nem a szívem csücske, és én úgy érzem, hogy a szíve mélyén hiányzik neki már az is, hogy kommenteljek....
De ok, vettem, visszafogok, bár tényleg ma nem érzem, hogy súlyos lett volna.Banánból már gyűjteményem van, a következő az végleges lenne.
-
törölt tag
válasz
gamerkiller #47 üzenetére
Nem harapna érte, hogy nem rá költöd a 12k-t, hanem magadra?
-
Húúúú bakker! A szál rózsa nagyon működhet. A nagyon jó pillanatot kell elkapni, nekem egyszer annyira sikerült..... Azóta is kint van neki, nem is tudom 4 éve volt kb.
gamerkiller! Mi lett a fejeddel?
Te nem is vagy barom mint aminek tűntél, de tényleg. Csak mellékes info.
-
CséZé
őstag
12k-t akarsz költeni egy csajra, akit ismersz vagy egy hete.
grat. -
Cthulhu Dawn
őstag
Azért viccesen szétlehetne b@szni ezt a topikot is
. De mintha azt mondta volna admin bácsi, hogy banánnal jutalmazza a jó gyerekeket
.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #42 üzenetére
Jajjj, csak azt ne.
Súlyos látóideghártya gyulladást okozna a megnézése. Bár ha ki van takarva egy nagy fekete zsákkal, és nem mozog, jöhet... -
Tim82
félisten
Ha ilyen kicsi a keret, én inkább ingyenes megoldást javasolnék. Pl. elterülsz előtte arcra borulva és fejhangon óbégatod, hogy "bocsánat, bocsánat!"
-
törölt tag
válasz
gamerkiller #37 üzenetére
Téged is elért az Avatar-láz? Vagy ennyit öregedtél a párod mellett?
Ui: Én most ha nem nagy gond, akkor kihagynám...
-
törölt tag
válasz
gamerkiller #33 üzenetére
Állatok...
-
gamerkiller
senior tag
Én jelenleg jóban vagyok a barátnőmmel szal köszi, de nem kell a tanács..
Majd ha összeveszek vele megkérdelek titeket mivel tudnám kiengesztelni. Amúgy én szeretek lazán összeveszni vele.. Nem is összeveszés, piszkálódás..
Hogy miért? Utána jön a bocsiszex..
Akkor csíp, szúr, harap, szorít, csavar, vicsorog, kocogtatja a fogait.. Ejjhh
-
Gergő_
őstag
válasz
gamerkiller #29 üzenetére
vicceltem.
vegyél egy pizzát süssétek meg, egyétek meg és egyétek meg a mercit is.
ez kijön 3 ezerből, tehát ezen kívül még 3 csajtól kérhetsz így bocsánatot. -
Gergő_
őstag
add neki oda a pénzt és viszlát, jobban jártok mindketten.
-
törölt tag
Nem mindig kell "venni" valamit. Néha megteszi egy egyszerű, mezőről származó virág (pl: pipacs - tesztelve).
Ezzel csak két baj van:
1.) vagy tél van (ergo nincs virág)
2.) vagy levéltetves egy kicsit - de akkor azt veheti úgy is a hölgyemény, hogy kisállatot is adtál a virág mellé... -
szablya
aktív tag
Szerintem inkább Raffaellot
-
remixboy
tag
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
epic fail
én is rózsát vennék a nők buknak rá -
tibi666
senior tag
szerintem meg kérjél bocsánatot és kész.
ha minden kis faszságért ajándékokkal fogod elhalmozni, akkor hamar fejőstehénné válsz. -
Sonky
aktív tag
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
lol
12.000Ft-ból vehetnél egy Scythe Mugen 2-t
Vagy egy nagy Merci+Egy Rózsa és marad kb 7k-d.
-
FRENK1988
veterán
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
fail
Sonky: Mekkora lenne csak nézne
Témához: Osztom Eastman kolléga véleményét -
moha21
veterán
Öltözz be így a hatás garantált:
-
Eastman
addikt
Merci = köszönöm. Mit köszönsz meg? ...én vörös rózsát vennék 12k-ért. (a helyedben) Egy hatalmas csokor rózsa tuti hatás.
Ha igazi NŐ, akkor elolvad tőle.
-
C4mp3r
addikt
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
fail
-
EczkE
veterán
válasz
gamerkiller #9 üzenetére
Nem világítósat kellett volna venni.
-
sislaciii
aktív tag
nem kell hozzá ajándék, önszántamból teszem, mert szeretem, ennyit megér.. szerk: akkor próbálok hazafele sietni. szerk2: mondtam, nekem megér bármennyit. inkább veszek neki abból a 12k-ból ajándékot, minthogy mosolyszünet jó ideig.. megvár engem az a sapi hétfőig, addigra úgyis lesz megint kp..
(#6) C4mp3r: ő nem plázacica, legalábbis rózsaszín cuccot sohasem láttam rajta.. meg körülötte sem.
(#7) _Voyage_: nem lesz szerencséd.
-
_Voyage_
aktív tag
mivel eléggé elbasztam mindent.
Remélem több esze van, és szóba se áll többet veled...
-
C4mp3r
addikt
Vegyél valami rózsaszín és csillogó szart, a hatás garantált.
-
potyautas
tag
Rózsát, meg Mercit (a CLK-t ajánlanám
) vegyél neki valami alkalomra! Ha elbaltáztál valamit, akkor kérj bocsánatot! Ha ajándék kell hozzá, akkor keress másik barátnőt! Na! Az a muffin egy szuper ötlet. Az a 12k, azt jelenti, hogy 12eFt? Eldobom az agyam.
-
dízelracer
őstag
Szerintem kombináld a kettőt.
-
puttputt
őstag
Ez megteszi?Amúgy hajrá.
Mármint, a megoldás, megbékélés felé vezető úton, minden tekintetben...
(Ja... készíthetsz is neki valamit. (Akár süteményt...) Annak szoktak örülni.)
-
EczkE
veterán
Attól függ, hogy mit és mennyire csesztél el.
Puttputt: Ezt nőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest