- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
A csaj környezetében sem láttál rózsaszínt!?
fényképező?Kicsit késve, de eddig ezt más sem vette észre
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dízelracer #192 üzenetére
welcome back
már csak egy amnesztia kellene.
-
vans?
őstag
válasz
Mr.Csizmás #187 üzenetére
fekeandrás, ha nem tévedek.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dízelracer #186 üzenetére
nemtudom...súgd meg
-
dízelracer
őstag
válasz
Mr.Csizmás #185 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dízelracer #184 üzenetére
finest?
-
dízelracer
őstag
válasz
Mr.Csizmás #183 üzenetére
Hát nem nyert...
Az avatarom majd 700napja ugyanaz ha ez segít. De nem lövöm le a "poént".
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dízelracer #182 üzenetére
cizoe?
-
Sonky
aktív tag
válasz
dízelracer #176 üzenetére
csimav
-
Gergő_
őstag
nem kéne firtatni, egyébként is felesleges.
-
Sonky
aktív tag
Hihetetlen. 4Jó embert bannoltak. Minek? Jóérzés nektek
-
máyköl
veterán
Látom már bannoltak, de azért leírom, hátha olvasod.
Ha 12e Ft.-ra van szükség, hogy helyrehozd, amit elrontottál, az már rég nem jó.
Egy lány, ha tényleg szeret, úgy is meg fog bocsátani, ha csak bocsánatot kérsz, ha meg nem szeret, költhetsz rá bármennyit, nem sokáig fog tartani a kapcsolat. Ne a pénzedet szeresse, ez a lényeg.
-
Tim82
félisten
válasz
Brutális eb #169 üzenetére
Meg a helyet is.
"sislaciii (Sopron/Harka)"
-
Brutális eb
addikt
Illatos út- kutyamnehely -kiskutya.Oltást kifizeted és két dolgot mentettél meg.
1.A kapcsolatod
2.Egy szerencsétlen halálra itélt álatot.Bakker benéztem a dátumot
-
Sonky
aktív tag
Még mindíg az:gam3killer
Szerencsére visszajött
-
Jamby18
senior tag
- 2 user
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #157 üzenetére
semmit, majd jövőhéten, ma kórház miatt nem tudtunk találkozni.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #155 üzenetére
most nem az összeveszésről van szó, mindig eddig beszélünk, és ugyan olyan stílusban,
és a normális az nem stílusilag, csak délután össze vissza tudunk beszélni, pár percet.
-
7
addikt
válasz
sislaciii #149 üzenetére
Aham, ertem mar.
Ha viszont ez teljes mertekben a te hibad (marpedig egy korodbeli sracnak nem igazan lehet semmi olyasmi a kornyezeteben, ami miatt mindenkepp fenn kene maradnia hajnali 1-2-ig, es inkabb az iskolaban kelljen aludnia), akkor nem javaslom, hogy panaszkodj miatta, mert eros visszatetszest kelt. Mindamellett meg hulyen is jossz ki belole, ha valaki ramutat, hogy mar megint furcsakat beszelsz. -
gamerkiller
senior tag
Laci lassan így fog kinézni..:
Amúgy: Hagyjátok már abba! Tök feleslegesen írogatok itt hogyha utána úgyis törlik. Haragszom rátok!
-
mephi666
nagyúr
válasz
sislaciii #149 üzenetére
megvan a tökéletes "ajándék":
bezabálsz rendesen babból, tojásból, májasból... elmégy a lányhoz, nem viszel semmit... amikor érzed, hogy reccsenteni kell, mondod neki, hogy csukja be a szemét, mert hoztál neki valamit... belereccsentesz a tenyeredbe, megpróbálod megfogni és az orra alá dugod...ha elküld a p*csába és mindenféle bunkónak nevez, akkor nem is szeret igazán... megmarad a pénz is és mondjuk elk*rvázhatod... ha pedig csak mosolyog és megcsókol, akkor tudhatod, hogy tényleg szeret... ebben az esetben nyersz is rajta, mert "az hordja egy kapcsolatban a nadrágot, aki először f*ngik a másik előtt"... ebben az esetben legközelebb vihetsz is neki valami komolyabb ajándékot
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #145 üzenetére
Ilyen divatpics&kra nem kell hallgatni...
Ha megjelennék egyszer előttük egy Ferrari-val, ajándéknak meg vinnék egy rózsaszín cabrio Audi A5-öt, lehet, hogy nekem is azt mondanák, hogy olyan vagyok mint Brad Pitt...
akkor jó, a bnőm nem divatpicsa.
szóval hallgatok rá.
Arról van szó, akiről a képet betetted?
A csaj még talán elviselhető, azt semmiképp nem mondom rá, hogy ronda, de hogy divatpics& az biztos. -
Daneeka
senior tag
Dobj az orra elé egy fleshlightot és mondjad neki: "Én ezek ellenére is téged választanálak"
Ha ettől nem enyhül meg akkor hagyd a pics@ba. De azért a fleshlightot kérd vissza. Még jól jöhet.
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller #133 üzenetére
én 5kor kelek kb 2001 óta...
de ha dorbézoltam, akkor is ritka volt, hogy 8-9 óra után én még aludjak... ha hazaértem koncert után részegen reggel 7kor, általában akkor is felkeltem utána 9 körül... 1-2 nagyon durva eset volt, amikor átaludtam a fél napot... beállt a szervezetem, hogy 5-6körül magamtól is felkelek hétvégén is... minimum 5-6óra alvás megvan, akkor az nekem bőven elég... de ha felkelek, akkor azonnal kávé kell... egyébként alacsony a vérnyomásom, szédelgek és olyan vagyok, mint a zombi...
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #133 üzenetére
Na, az már nekem is korán. Néha-néha fél 5kor fel kell kelljek, de minden bajom van még legalább 1 órán keresztül utána. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #130 üzenetére
meg tudtam ismerni
Nagy vonalakban. Ha majd egyszer, 10-15 év múlva(feltéve, ha az ereidet addig nem vágod fel), egy csajjal együtt leszel már több, mint 1 éve, akkor erre visszaemlékszel, és fejedhez csapsz: Úristen, én semmit nem is tudtam arról a csajról!
Vagy valami hasonló reakció. Elkeseredésedben lehet, hogy 5kg-s súlyt aggatsz a 'fültágeszbe', de ez már egyéni megoldásnak számít.nem vagyok emo-s, hogy ereket vágjak..
Képed alapján ebben egyáltalán nem vagyok biztos...
Belül szerintem megvannak az 'imo' hajlamaid, csak elfelejtetted már. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #128 üzenetére
Mi!
Én 5kor kelek hétköznap, már lassan 3 éve, megszoktam.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #128 üzenetére
1 és 3 között még vissza kell mennem a kórházba, ennyi időre nem fekszem le, ha én egyszer elalszom, akkor alszok 8órát.
(#129) _Voyage_: október óta sokat lógtunk együtt, sokat dumáltunk, meg tudtam ismerni. jelenleg amúgy nincs lázam.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #125 üzenetére
2 hét alatt megismerni?
Az én barátnőm 1 év után is tud újdonságokat mondani, sőt, anyám 21 év házasság után tud új dolgokat mondani apámnak.Elmentem orvoshoz, beutalt a kórházba, vettek vizeletet, vért, 13:00-tól 15:00-ig kell érte menni, aztán majd eldől, hogy mi lesz.
Ajjjajjj, már a kórházakkal is baj van.
Pszichiátrián mióta vesznek vizeletet?Amúgy jótanács, és ez tényleg az, nem baszogatás, meg nem azért, mert nem akarunk itt látni fórumon, de ha lázzal sokkal jobb lenne, ha ágyban feküdnél, betakarózva, FORRÓ teát vedelve, kiizzadni a betegséget. Hidd el, sokkal hamarabb elmúlik.
De jótanács off, ilyet egy ideig még nem kapsz... -
sislaciii
aktív tag
válasz
gamerkiller #126 üzenetére
igenis korán van, alapból keveset alszom, és nem vagyok jól, még aludnék szívem szerint.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #121 üzenetére
Nem, hanem hogy "szakított 1 hónapja a csajával, majd 2 héttel később új csaja lett, akit 2 hét alatt annyira megszeretett, hogy 12k-t költ rá, mert ő élete párja, de igazán még nem is ismeri, nem is szerelmes bele"....
sislaciii: ezt nem értem, korán van még nekem.
Ja, pár év múlva majd rájössz.
Egyébként elvileg neked nem suliba kéne lenni?
-
gamerkiller
senior tag
Jóvan csesszétek meg nem csalódtam senkiben sem
-
localhost
Közösségépítő
Nektek is feltűnt hogy ezidáig még nem szóltam hozzá ????
-
mephi666
nagyúr
kis nagyképűséget vélek felfedezni az írásban... a kommentek között meg ellentmondást... egyik kommentben szerelmes, aztán 10-zel később meg "hogy lenne szerelmes 2hét után"
12k-t a csajra pár hét után... "nagyképű-e vagy?"
ui: én tegnap töltöttem fel a hűtőnket kb 5ezerből és maradt 3ezer a következő 2hétre... 2személyre... ma vagyunk 4hónapnál, de egy jókis vacsora összejön azért estére: tejfölös-sajtos sült hekk majonézes krumplival...
örülnék, ha 12ezrem lenne a következő hetekre, de így sem aggódok mert zsömle/kenyér/tej azért belefér...
-
dew28
aktív tag
-
sislaciii
aktív tag
válasz
szakalistvan #103 üzenetére
sajnos közös kép még nincs.
-
szakalistvan
senior tag
Eh,jóféhle
Ezek csak nőni fognak a kor előrehaladtával,atyaég...Amúgy meg egy közös kép bekeretezve plusz egy szál rózsa ,nekem ez a tuti recept.Persze kell mellé egy jó szöveg is.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #99 üzenetére
tulajdonképp mi a f*sznak is bizonygatok neked? majd volton nézd meg..
(#100) DEJVID: két hét alatt hogy legyek szerelmes?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Autós topik
- Yettel topik
- Fallout New Vegas
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Sony TA FE530R
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- TP-Link HX220 WIFI AP ÚJ BONTATLAN.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest