Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1022) MolGabi


MolGabi
aktív tag

Üdvözlet mindenkinek!

Nosztalgiából felkutattam a korábbi eszmecseréinket a Technika tv-kel kapcsolatban. Érdeklődnék, hogy a 2014-es, illetve 2015-ös években vásárolt TV-k megvannak-e még valakinek, ha igen működnek-e? Nálam a 2014-es 40"-os 2020-ban sajnos baloldalon megpusztult led háttérvilágítással mellékvágányra került, bár ettől függetlenül még mindig működik, használható, csak ugye... Javítani esetleg érdemes lenne? Szerelő ismerős szerint nem.
A másik TV-t használom azóta, 42"-os, újabb verzió állítólag mint a régebbi, de közvetlen átszerelés után észrevettem, hogy sokkal szürkébb, életlenebb ennek a képe, mint a régi TV-é. A lényeg, hogy ez a mai napig működik, bár volt már olyan jelenség egyszer, hogy bekapcsoltam, hang volt, kép nem. Elsősorban PC-re van kötve.

Időszerű lenne már cserélni egy egyszerűbb 4K-s TV-re, már csak a PC miatt is, viszont nem találok Technika márkát sehol. Mi történt az évek alatt? Leépít ennyire már a Tesco?

Vestel paneles TV-k még javasoltak, vagy azóta történt itt is változás? eMAG-on szoktam nézelődni, ott vannak ezek az olcsóbb TV-k, állítólag a Hitachi Vestel paneles és nem túl gagyik.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.