Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztgyi
csendes tag
válasz
#81556480 #649 üzenetére
Üdv Laci!
Nekem is van egy ilyen tévém, és a távirányítója így néz ki:
[/L]
Remélem a képfeltöltés sikerül
Az elemtartó fedelétlevéve, egy cetli látható, megpróbálom lefotózni. -
törölt tag
válasz
KurtCobain #648 üzenetére
megvétel után vagy 1 hónappal elhagytam valamelyik parkolóba ( kamionos tv-nek vettem ) 2014-ben .azóta nincs meg. viszont arra sem emlékszem már mit játszik le. igazából mindent tudok vele csinálni, a hátsó gombokkal, csak filmnezéshez (külső hdd-ről ) lenne jó a távkapcs . Ez amugy olyan modell ami elég kevési ideig volt ilyen tesco akcióban.
Még a google sem dob ki ilyet, ez valami első széria lehetett, mert nem úgy néz ki mint ami a képeken van. Ez 4 ágú talpu, a google találatok meg sima téglalap.
nemtok fényképezni:
-
törölt tag
nemtudjátok hol lehet venni a 20 colos fhd technika tv-hez távirányítót ? 904A
-
jimmy5
aktív tag
Néztem a Tescoba én is egy 50" -at.SM50-240 tipus
Most nem tudom eldönteni hogy csak HD-ready vagy 1080p ?
Valaki tudja pontosan ?köszi a helpet
üdv
-
Jamy01
csendes tag
Sziasztok!
Aktuális Tesco újságban van egy Technika 42"-os LED csoda. Full HD, USB-ről média, 2 HDmi...semmi más infó, típusszám, semmi....
Valaki így ránézésre nem tud róla esetleg valami infót, vagy nincs esetleg valakinek már ilyen TV-je?
Ránézésre pont ilyen: [link]
Köszi!
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
A TV-vel kapcsolatban most olyan gondom lenne, hogy erősítőre kötve (TV-SCART-2 RCA (fehér-piros) --> Erősítő - CD (fehér-piros) RCA-jába dugva) csak az adások hangja megy át, ami tökéletes. Viszont amikor elindítom USB-ről a videókat, azok csak a TV hangszóróin szólnak, ugyanolyan beállítások mellett. Visszaváltok TV-műsorra, megint szól az 5.1. Hogy lehetne ezt az USB-s dolgot is az erősítőre vinni?
-
plaszy
őstag
Pont árulok 1 ilyet. Igen, X alakú talpa van, az előzőhöz képest vékonyabb káva. Kék a LED állapotjelzője, ami középen, alul van. A SMART része nem csúcskategóriás, de amire kell, megfelelő, szerintem. Ugyanúgy Vestel paneles, legalábbis a 4725-ös kód alapján. Új ára azt hiszem 129.900.- Forint volt, de lehet már olcsóbb lett.
-
czanga
őstag
Tudja valaki a mostani szériából, ami már SMART (azthiszem) mennyibe kerül egy 50"-es? Smart még nem is lényeges, csak érdekel mennyiért lehet 50-est venni most. Az újnak már talán X alakú talpa van, nem tudom, nem vagyok Tesco közelben sajnos.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ezekben Technika és Vestel tévékbe milyen panel van ? Van esetleg va panelos? Felhősödés mennyire van jelen? És mennyire megbízhatóak? Köszönöm a válaszokat előre is!
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Technika tv-kre rá lehet valahogyan kötni 5.1 es házimozit vagy mini hifit?
-
ezso
tag
Nem szokták plombálni. (de azért nézd meg!!!)
A szervíz partner cégnél találkoztak 2-3 ilyen hibával (Igaz Telefunken 65"-osnál, de az is Vestel, csak nem Törökországban, hanem Németországban gyártott).
Itt egyik sem szoftver hiba volt, hanem egyszerű kontakt hiba a wifi csatlakozónál.Nyilván nem 100%, hogy nálad is ez a gond, de jó esély van rá.
-
hzx0
aktív tag
Probábol kikapcsoltam egy fél orára. Bekapcs után megint dobálta az üzeneteket kb 1 percig. Kikapcsoltam a wifit utána a tvt. Ismét vagy fél orára. Bekapcsolás után egyböl aktiváltam a wifit. Minden hiba üzenet nélkül egyböl csatlakozot. Ez inkább szoftver probléma nem? Persze se a rajtalevő se frissités nem elérhető.
-
ezso
tag
Beépített wifis?
Ha igen (és nem akarod szervízbe vinni), akkor hátulja le és azon a panelen ahol a a processzor, tuner, stb van, az egyik oldalán van egy magányos csatlakozó, 4-vagy 5 pólusú, már nem emlékszem, az szokott kontakt hibás lenni.
2, Ha nem oldja meg, akkor szervíz.
3, Csatlakozó lehúz, veszel egy veezy200 wifi adaptert és többet nem dobálja.Az első megoldás 90%-ban működni szokott.
-
hzx0
aktív tag
Elö jöt az elsö hiba. Második nap csinálja ezt. Hosszab idö után ha bekapcsolom (1nap kb). Dobálja felváltva egy ablakba hogy wifi hardverkulcs eltávolítása / wifi hardverkulcs csatlakoztatva. Azt kb ugy 10 percig. Utána simán felcsatlakozik. Nektek is csinál ilyet?
-
plaszy
őstag
Hát...nem tudom, Tesco központi számát fel kellene hívni, és megkérdezni, bár nem tudom, hogy az ottani ügyintézők mennyire vannak képben ezekkel a dolgokkal.
Nekem is 50"-os van, bár oldalról fakóbbak a színek, tehát a betekintési szöge szerintem jóval kisebb, mint a "nagyobb" márkáké, van otthon 42-es LG, az még majdnem 180 fokból is tökéletes képű. De nekem nem számít, egyedül vagyok, szemből tökéletes, ágyból meg pláne!
Nekem TV állványon van, nem falra szerelve, meg ilyenek.
-
zsloti
senior tag
-
beller
aktív tag
Sziasztok! A következő (július 23-29.) Tesco reklám újságban van egy 42 colos TV. A típusa SS15-42-278B ful HD LED TV. Valaki tud róla valamit, mert 80 ezerért nem lenne drága. Vagy egyáltalán a Technika TV-k milyen minőségűek?
-
hzx0
aktív tag
Meg vettem a 40" smartot. Van benne wifi ami igencsak jó vételi képeségekel bir. Képe nagyon szép. Az appok közöt nem találtam olyan alkalmazást amivel csatolhatnák egy nast. Ha valaki használja a hálozat megosztást megirhatná melyik appot keresem.
-
ezso
tag
Attól Smart, hogy tudja azokat a funkciókat. Nem csak wifi-n lehet az internetre csatlakoztatni egy tévét, hanem LAN kábelen keresztül is.
Ha mondjuk a router és a tv közel van egymáshoz, akkor nem feltétlenül kell a wifi.Van beépített wifi-s és wifi ready készülék. Az utóbbinál, ha a kábel nem megoldás, akkor egy megfelelő wifi stick-kel lehet csatlakozni a nethez.
-
hzx0
aktív tag
Tv smart funkciót kihasználni (Youtube Dlna, stb).
-
ezso
tag
Ok, rendben.
Egyébként az összes Vestel által gyártott Smart tv-be ez kell, Pl. JVC, Hitachi, Telefunken, Finlux, Polaroid, Saba, Orion, Waltham és persze az ismeretlenebb, vagy saját márkás termékekbe is, mint a Technika, Aya, Celcus, Techwood, Grandin......és még sok-sok néven futó modellekbe.
A régebbiekbe kellett Veezy100, de ezek már a kifutott, 3-4 évvel ezelőtti időkben voltak.Most épp egy ilyet bámulok, és a 21.mp-ben látszik a wifi adapter.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Van ez a Technika nevű márka, ami csak a Tescóban kapható. Mi az általános vélemény róla? Árához képest milyen a...
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest