- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-o-t-y
tag
Amikor én venni készültem a jelenleg is hazsnált első [autómat] akkor kikötés volt h csak japán lehet, csak civic, és háromajtós
egyedül színbéli megkötésem nem volt. Igazából ezt a fajta civicet nézegettem ami nekem van, meg ezt a coltot, formára hasonlók, kis lapos sportos valamik. DE szerintem ezt a fajta coltot, nem nagyon fogod megkapni 3 kiló alatt, 250 ért meg főleg művészet lesz nem lehajtott példányt találni, amit még nem ett szét a rozsda. Ezek a japó géepk mindig drágábbak egy picit mint a hasonló kategóriás és koró tucat németek, mint pl egy cseppastra. De sokkal egyedibb is, én most vettem az enyémre egy fehér enkei 15" colos felnikészlete (ignis sport gyári felnie) hát a piros kocsival veszett jól néz ki
szóval sok sikert, autóvásárlás egy hosszadalmas és idegölő procedúra, nagyon szét kell nézni,de most lehet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged