Hirdetés
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz bokrosolajos #31809 üzenetére
de ha jól értem, ilyenem nem lehetne droidra se, mert nincs fizetős magyar droid bolt. vagy tévedek?
-
Varszegig
veterán
válasz bokrosolajos #31848 üzenetére
ok, de droidnál nem tudom, hogy megy ez pl.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #31888 üzenetére
Egyetértek. A Badára készült logikai játékok nagyon jók. Fent is van nálam is pár, amit érdekesnek találtam.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
MerLinh
senior tag
válasz bokrosolajos #31888 üzenetére
Azt nem tudom mennyire lehet szerkeszteni az eredeti androidban de itt nekem hd2 dhd rommal csak nézni tudom a doksikat, és létre se tudok hozni az alap quickoffical.
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
válasz bokrosolajos #32019 üzenetére
Ja, csak eppen nem fog menni a Wave-vel, mint ahogy az elmult egy ev egyetlen telefonjaval se. A gyartok kinottek mar azt a sebezhetoseget elegge.
“All nothings are not equal.”
-
válasz bokrosolajos #32021 üzenetére
Talan mert a gyenge biztonsag mellett a szolgaltatok, akiknek benyalnak folyamatosan (kulonosen Samsungeknal, lasd a VOIP tiltasat), jogilag nem tamadhato modon veszitik el az elofizetoiket, es ezert jogosan elegedetlenek?
-
study
tag
válasz bokrosolajos #32058 üzenetére
Bennem is ez fogalmazódott meg.
-
válasz bokrosolajos #32088 üzenetére
Nyilvan scapegt a hibas, mert nem mukodik rendesen a telefonja.
[ Szerkesztve ]
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz bokrosolajos #32112 üzenetére
Ha nem érted, akkor az öreg hiba. Méghozzá az a fajta, ami nem az én készülékemben van.
off az offon belül: Amúgy mikor nevettél egy jóízűt utoljára? Felszabadultan, nem azon görcsölve, hogy ki mit fog szólni a nevetésed, vagy egy használati tárgyad miatt? Lazíts. A fű nő magától, az élet él, az entrópia utoléri a műszaki cikkeket. Te maradsz. Érezd Magad jól.• Flies around shit - bees around honey •
-
GrooveHero
addikt
válasz bokrosolajos #32153 üzenetére
Nem így konkrétan a T-s telókkal van gond, mert én is T-s vagyok. De ha tudok venni függetlent, akkor inkább azt veszek, T-s előfizusat semmiképpen nem, a Dominós meg nem túl olcsó. Mindenképp olyat szeretnék, ami hivatalos Samu garival van, nem tudom hogy kaható e két évvel, vagy csak egyel. Nem is tudom hol lenne érdemes megvenni. Nem tudsz ajánlani vmi helyet?
Vagy vki más esetleg?
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #32210 üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék, a német store-on 3200 app van, ami igaz, hogy nem nagyságrendileg több, csak 30%-kal, de akkor is... Szerintem azért nem jönnek az alkalmazások, mert mindenki a 2.0-t (meg az új SDK-t) várja. Vagy a Samu ül a jóváhagyáson, meg talál mondvacsinált problémát, mint pl. Karma appjában...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
study
tag
válasz bokrosolajos #32222 üzenetére
Ennyire ne legyél borúlátó.Szereted te ezt a szép telefont.Jönnek mindjárt a jó hírek.
-
szimike79
őstag
Temetted te már a badát 1.2 megjelenése elött is, aztán csak megjött. Ezek szerint ismered a mondást: Akinek halálhírét terjesztik az sokáig él!
Csak nem vagy babonás?[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
sittes79
addikt
és akit nem érdekel a 10000 tonna téma. ez aztán jó érv...nincs téma ne ba*** már...
-
quazar
csendes tag
Ha eltemetted a Badát,akkor ezentúl te csak virágot locsolni jársz ide?
-
Polllen
nagyúr
Gyorsan szaladj és add el a telefont, talán most még adnak érte pénzt, mert ha már senki sem fejleszt rá a telefon használhatatlan lesz... omg-omg... fusson, ki merre lát...
Ne dramatizáljátok már ennyire túl, ez csak egy telefon...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
quazar
csendes tag
válasz bokrosolajos #32300 üzenetére
Megint jöttél sírt öntözni?
-
quazar
csendes tag
válasz bokrosolajos #32310 üzenetére
Na,az utolsó mondatod a lényeg! Kezelni kell a telót,a neki megfelelő helyen.Én nagyon elégedett vagyok vele mióta rendesen működik a FW. Ha pedig úgy nézzük,hogy mit és hogyan csinál egy 200 000FT-os telefon akkor ez 80-90 000FT-ért remekmű!!
-
leslieke
Jómunkásember
Jósoltak!
Én minden hétvégén megjósolom a lottó 5-öst és nem jön be.. ez van., nekik se jött be az 5000-es jóslat.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
study
tag
Ha kétszer ennyiért vetted volna akármelyiket akkor is lenne probléma.Így legalább olcsón vettünk egy nem is akármilyen készüléket.Ezzel nem azt mondom hogy nem lehet jobbat kapni.
-
Goldmen75
őstag
Nem értem a módjával netezni részt....én napi rendszerességgel olvasom rajta a netet, s msn-ezem a család távoli tagjaival....?!
-
appel
őstag
látom óriási sírásba mentél át Te is...
az angol apps-on 6114 progi érhető el jelenleg...
RSS olvasó is van, ebből egy beépített (ez emlékeim szerint egészen jól működik), van több használható widget is RSS olvasáshoz, a QuadRSS például kifejezetten jó..
és te mire is vársz? ha jól emlékszem, akkor neked még a gyári T-s 1.0 van fent...1.2-t miért is nem rakod fel?(a garitól félsz, vagy biztos "óriási" rendszergazda lehetsz, és megijesztett egy kis multi?)[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Ahogy írtam korábban is, a csalódott emberek egy része önhibájukból (vagy azon kivül) olyan elvárásokat párosítottak a telefonhoz, amiket még sokáig nem fog elérni. Ennek felismeréséből lett a nagy csalódás... Maximum ők érezhetik magukat becsapva...
[ Szerkesztve ]
-
Csabi42
tag
válasz bokrosolajos #32323 üzenetére
Nagy részben egyet kell, hogy értsek veled... Én is ezért nem frissítek. Értelme nem sok lenne...
"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"
-
Polllen
nagyúr
Ugye tudod, hogy az androidos dolphin böngészőnek semmi köze a badás dolfin-hoz?
Ez a becsapósdi meg szimplán - ne haragudj - bullshit...
Ha azt gondoltad 1 év alatt útoléri a bada az android-t írtózatosan naiv voltál. A konkurenciához képest szerény célokat tűztek ki, már abból meg kellett volna mindenkinek értenie, hogy nem is cél a bada tolása és a többiek utolérése rohamléptekben.Szóval pontosan mivel is csaptak be? (Itt maximum te csaptad be önmagad azzal, hogy álmokat dédelgettél.)
De amúgy van egy jó megoldás. Wave elad, árából vesz android telefon, mindenki örül. (ha már az android olyan jó.)
Amúgy a droid market legnagyobb baja sztem pont az, hogy bármit feltolhatsz... Ennél még az itunes módszer is szimpatikusabb, még ha a mérce szubjektív is...
[ Szerkesztve ]
-
quazar
csendes tag
Mi a ráknak annyi program?!
Add el,vegyél mást és ne piszkáld mások érzéseit! Kezdesz így unszimpatikussá válni ! -
sittes79
addikt
bazzeg te tényleg az igazi Bokros Lajos lehetsz
on
-
válasz bokrosolajos #32399 üzenetére
Mégis teljesen más a kettő Dolphin Az androidos névrokon a rendszerbe épített WebKit köré ad egy, a gyári böngészőnél többet tudó felületet, a badás változat meg egy saját WebKit build és köréhányt UI. Közös ősükön kívül semmi kapcsolat nincs a kettő között, csak a koreaiak rossz nevet választottak a sajátjuknak.
leslieke: Nem csoda, hiszen az iOS-t és az Androidot klónozták
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz bokrosolajos #32404 üzenetére
"Mi lenne, ha lenne egy. azaz 1 db alternatív natív böngésző, amit a gyári 2-es Dolphin helyett használhatnánk? Vagy kérdezhetném,egy éve tudják, hogy hibás, mégsem tesznek semmit a felhasználói élmény fokozásáért! Droidra ismered a verzió számát?"
Nekem ebből az jött le, hogy egy kalap alá vetted a kettőt, ezért hívtam fel a figyelmed a különbségre... Mea culpa, legközelebb nem szólok...
De meghirdetted már a telót? Vagy beállsz te is az önsanyargatók táborába és egy olyan készülékkel kínzod magad, ami már halott?
-
válasz bokrosolajos #32404 üzenetére
Áh, sajnos semmi hírem afelől. De szerintem át fogják verekedni magukat a Samsung csimpánzain. A személyes dolgok mellett annak örülök még, hogy most egy N8-ra váltottam - borzalmas a UI, és még borzalmasabb a billentyűzet, de a telefon tényleg sokat tud, még ha lomhán, legalább megbízhatóan. Ez már nagyon hiányzott.
-
peterk
senior tag
"peterk: megnézném azt a fél órát, amennyi utána olvasással megoldod a böngészőben a tex reflow-t /és nem java-s a cucc/."
Nem azt állítottam, hogy megoldom, hanem azt, hogy tudomást szerzek róla. Ez a lényeg, Ha ismered a problémákat, el tudod dönteni, hogy vállalhatóak-e vagy sem. Ha pedig annak ellenére megveszel egy telefont, hogy olyan hibái vannak ami számodra nem tolerálható, akkor abban nem a telefon a hibás.
Amúgy van olyan mobilplatform, amit szeretsz? Talán az iOS?
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
István100
tag
Jó reggelit! Tudnál egy fotót feltenni a tartóról? Meg több infót ár stb...
-
study
tag
Megjött a Wave-hez az autó tartó. Szuper!
Ez nagyon érdekelne.Ha nem gond tegyél fel egy képet és hogy hol mennyiért. -
study
tag
válasz bokrosolajos #32442 üzenetére
Nagyon praktikus és nem drága.
-
quazar
csendes tag
Hogyan működik ez az eBay rendelés?
-
TomWexX
addikt
Nekem is ilyen van! Meg is vagyok vele elégedve, annyi a gond vele hogy azoknál az autóknál ahol mélyen van a szélvédő, ott kényelmetlen, meg messze van...Szerencsére az én autóm nem ilyen!
study: Akkor meg pláne!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
Ez a tartó baráti áron van, rendelek is egy ilyet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szebev
senior tag
Pontosan ilyen van nekem is. Meg vok elegedve vele!
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
a510
aktív tag
válasz bokrosolajos #32481 üzenetére
Én is néztem ezt a tartót, de nem mertem megvenni. Nem látszik, hogy a középső tartó pöcök hogy műkszik. Hacsak a műanyagot kell kifeszíteni, hogy bedugd a telót akkor félek elfárad a műanyag és előbb utóbb letörik, de ha nem ilyen, írd már meg légyszi. A másik ami nem látszik, hogy mennyire fix a telefon a tartóban, egy remegős autóban nagyon zavaró, ha lötyög benne. Köszi.
-
Lotusomega
senior tag
válasz bokrosolajos #32481 üzenetére
Na igen, csak mennyi lesz az a 2 mire az ideér hozzád?
A vicc az az hogy a speedshop 4 rongyért ad csak egy tartó részt, és ahhoz még nincs kar, ez tiszta nevetséges. -
study
tag
válasz bokrosolajos #32492 üzenetére
Tehát a körmök rugóznak?Be kell pattintani a telefont?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #32599 üzenetére
Ez egy igen hasznos app! Pont mint a vuvuzela.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz bokrosolajos #32599 üzenetére
nem rossz a scroll csak pörgeti a procit 54-60% közt
-
Atomgeszi
veterán
válasz bokrosolajos #32605 üzenetére
Fasza. Ha lesz időm azért körülnézek appson hátha valami felkelti az érdeklődésem. Navira sincs semmi megoldás?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
quazar
csendes tag
válasz bokrosolajos #32631 üzenetére
Bárcsak hetente egy hasznos jönne.... Bár továbbra is azt tartom,hogy ez egy telefon,kiegészítve néhány extra funkcióval! Ha csak telefonnal lehetne megoldani a számítástechnikai dolgaimat-legyen az Iphone akár,akkor felgyújtanám magamat!!
-
Varszegig
veterán
válasz bokrosolajos #32631 üzenetére
Az első, 2.0-át futtató masina valamikor a nyáron fog megjelenni, a bétás SDK viszont már májustól elérhető lesz.
LinkMájus van már? Mert ha nem, akkor nem kéne napont hiányolnod az sdk-t.
-
Z_A_P
addikt
válasz bokrosolajos #32598 üzenetére
Nem, en a xenon-t irtam, pofonegyszeru zseblampa progi, akkor meg nem volt egy sem, azota annyi mint a fene (raadasul par balek meg ingyen is felrakta ) ... de a telo arat visszahozta,szoval nem panaszkodok.
OK
-
Varszegig
veterán
válasz bokrosolajos #32672 üzenetére
parancsolj, itt a linked:
LinkRemélem ezzel elérjük, hogy májusig nem hiányolod az SDk-t.
-
válasz bokrosolajos #32674 üzenetére
"mert a jövő záloga az elégedett felhasználó, és nem a boldog fejlesztő."
Hahajj, sajnos nincs az egyik a masik nelkul
"Az idealis iskola az, amiben nincsenek diakok!"“All nothings are not equal.”
-
s4tch
veterán
válasz bokrosolajos #32672 üzenetére
Ezeket eddig is tudtuk.
Egyébként ennyi kéne Badára, onnantól kb. zéró hiányérzetem lenne:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=930459