Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsembi77
csendes tag
Sziasztok,
Tv vásárlás előtt vagyok és két TV között gondolkodom.
Philips 40PFL 7605H és a Samsung UE 40C6000 vagy a 6500 (a net miatt amit lehet ki sem használnék)
Filmnézésre, sportra lenne használva.
Ami fontos lenne, hogy avi filmekhez külső feliratokat tudja kezelni. Állítólag a Philips ezt nem tudja, külön media lejátszót pedig plusz 20e-ért nincs kedvem venni.
Jól tudom, és ez segíthet a Samsung oldalára a döntést?
Más, ha a 6000-es Samsungot LAN kábellel össze tudom kötni a Wifi routeren kersztül az asztali gépemmel? Gondolom így is működik, és onnan bármit, képet, filmet, zenét tud olvasni.
Alapból Philips vs. Samsung? Bár tudom ez elég kemény kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest