- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Sony UBP-X800M2 régiómentesítés
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalakov
senior tag
válasz joefasalasso #1030 üzenetére
Csatorna listát le lehet. Menü/Csatorna/Csatorna lista átvitele, itt PIN kódot kér, ami alapból: 0000 és ezután ki tudod választani, hogy menteni vagy visszatölteni szeretnéd.
Miért reseteled? -
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok
Egy UE40ES7000S kép ill. Minden beállítását le lehet menteni pen drive-ra? Vagy valami megoldás ha resetelni szeretném?
Köszi.
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Egyik barátom Samsung TV-t szeretne venni, nem lényeg, hogy okos legyen, csak szép legyen a képe és megbízható. Mármint nézni szeretné, nem használni.
Mivel nem értünk hozzá, arukereősből nézegettük a választékot, viszont most egy ismerős által eljutottunk egy EU55J5150-es típushoz, viszont erről semmi extra infót nem találtam magyar oldalakon.
190 lenne újonnan, 2 év garival.Esetleg van valami tudástár, ami leírja, hogy mit takarnak a szériák? J, F, stb.
Köszi előre is.
-
meduzatomi
csendes tag
UE 40 B6000 Samsung Tv tud valahogy internetezni?
(csak hogy ne kelljen a laptopot áttelepítenie az online filmnézéshez...)
Köszi -
karikusz
tag
Sziasztok!
A tv-m lejátszója nem játsza le a BD50-et. Ha mp4-re átkonvertálom, akkor lesz vesztesége? Vagy olyan lesz mint az mkv?Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
pIIrash
tag
Ha csak arra lenne érzékeny.
UE40D5500-as TV-m van + egy My Passport 0810 500 GB. Mióta frissítette a szoftvert nem tudja újraolvasni a könyvtár struktúrát. felismeri az új könyvtárakat, de némelyiket olvasni nem tudja.
Lehet az a baja, hogy USB3-as és a kábel átalakítós. De elég nevetséges, hogy egy régebbi TV simán beolvassa a könyvtárakat. -
elena24
újonc
Helló!
Beszereztem egy eh5300-as tv-t, és olyan gondom lenne az internet beállításnál, h nem állítja be a DNS címet és az átjárót!IP:169.254.135.225
maszk:255.255.0.0
átjáró:0.0.0.0
DNS:0.0.0.0Mi lehet a gond?! A modemtől is függ a dolog?!
Előre is köszönöm!
-
kuyarashi
őstag
válasz minusone #1023 üzenetére
Szia minusone!
Az LCD megjelenítők alapból foltosak. Ritka, hogy homogének lennének (kivéve pár prémium kategóriás H-IPS, S-PVA panelese monitort/TV-t). Szóval nézz meg egy plazmát, vagy egy 50 éves CRT-t.
Viszont az még aggasztóbb, hogy szivárvány színekben tündököl a fehér 'háttered'. Van a "glowing-effect", miszerint "extrémlapos" szögből nézve általában az LCD-k hajlamosak a sarkoknál 'bevilágítani'. Ennek kiküszöbölésére a H-IPS monitorok képernyőjét ATW-polarizátor réteggel vonják be, ami megszünteti ezt a problémát, ugyanakkor piros-zöld (egyesek szerint lila) átmenetet képez a kijelzőn. (Fekete háttéren a legszembetűnőbb.) A te problémádat ehhez tudnám hasonlítani, de nem biztos, hogy erről van szó. (Szerintem ebben a TV-ben egyébként VA panel van, ami hajlamos a melegedésre is.) Az viszont megint csak normális, hogy idővel -bizonyos mértékben- változik a képe egy TV-nek. Ezért is lenne jó időnként hardveresen kalibrálni. Ugyanakkor ha a TV-den újkorában ezek nem jelentkeztek, valószínűleg elváltozásról van szó és szerviz lesz a megoldás. Amennyiben korábban is már láthatóak voltak a foltok, stb., akkor készülj fel rá, hogy a szaki azt fogja mondani, ez a technológiából adódik.
Tesztet nem találtam a TV-dről. Az lenne az igazi, ha olyasvalaki írna, akinek ilyen készüléke van és letudja csekkolni, hogy nála mi az ábra. Addig is be kell érned ennyivel.Üdv:
kuyarashi[ Szerkesztve ]
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
minusone
újonc
Üdv! Samsung UE32EH6030WXXH Full HD 3D LED TV-m van. Mostanában egyre rosszabb a helyzet, ezért gondoltam, hogy tanácsot kérek, mielőtt visszavinném. A következő kép foltosodásokat véltem felfedezni:
Sárguló képernyő szélek + Világosabb alapon látható sötét foltok felül középen és a jobb alsó részén:
http://kepfeltoltes.hu/130420/IMG_20130420_203129_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130420/IMG_20130420_203743_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130420/IMG_20130420_203216b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130420/IMG_20130420_203802_www.kepfeltoltes.hu_.jpgRemélem láthatók a problémák.
[ Szerkesztve ]
-
kuyarashi
őstag
válasz kuyarashi #1021 üzenetére
Ha minden igaz, akkor a Kép -> Képopciók -> Motion Plus csinálja. Viszont ez a beállítás USB tartalom lejátszásakor nem kikapcsolható. Majd még próbálkozom.
[ Szerkesztve ]
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Remélni tudom csak, hogy nem olyat kérdezek, amit már felvetett más is, ugyanakkor örülnék, ha már találkoztatok volna az alábbi "problémával".
Samsung, LED háttérvilágítású TV. Miért mások a kameramozgások, zoom-olások? Gondolom más is tapasztalta, de kifejtem. Minden a képen mozgó alak, olyan mintha Cinema 4D-vel koreografálták volna a mozgását. Mintha egy 5 forintos szappanoperát néznék. Egyszóval nagyon mű és félelmetesen zavaró. (The Hobbyt c. filmből láttam 3 percet, amikor mutattak egy városképet felülről, azt hittem valami vicc, mint egy mese, de állítom Shrek élethűbb.)
Állítólag hozzászokik az ember szeme és egy idő után keresve sem érzékeli ezt. Ha ledes TV-m volna sem akarnék hozzászokni, mert botrányos. Szóval el sem hiszem. Valaki nem látja ezt, de nekem iszonyat szembetűnő.Nyilván nem a led háttérvilágítás miatt van, mert monitoron ilyet még életemben nem láttam. De az biztos, hogy a ledes TV-k csinálják ezt. Nem tudom, hogy márkafüggő-e, mert eddig csak Samsung LED-en figyeltem meg. Gondolom az elektronika így dolgozza át a képet és próbálja lággyá tenni. Valószínűleg, ha PC-re kötnénk és Játék Mód-ra váltanánk -kiiktatva ezzel a TV-tunert- eltűnne' ez.
Mi ennek a neve, mitől van, ki lehet-e kapcsolni (gyanítom a választ) és kinek jó ez?
[ Szerkesztve ]
-
BaZsee91
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 32"-es Samsung LED TV, ami felkínálta, hogy frissítene netről firmware-t, miután csatlakoztattam a routerhez. Namost engedném is neki, de van egy furcsa dolog, amit nem értek. A menüben a Samsung ügyfélszolgálat pont alatt találom a pontos típust, illetve a szoftververziót. A probléma az, hogy itt a típus ez lenne: UE46C6200. Ez közel sem stimmel, ugyanis ez egy 32"-es TV. A kérdésem az lenne, ráengedhetem-e a frissítést neten keresztül, vagy inkább hagyjam, mert elcseszhetem a TV-t. Remélem tudtok nekem segíteni.
Köszi,
BaZsee -
VGYke
addikt
válasz qwertz99 #1018 üzenetére
Szerintem nem lehet bedugni a TV CI slotjába. Illetve be lehet, de nem fog működni!
Hacsak a digi nem domborított valami igazán nagyot az utóbbi pár hónapban.
De azért kérdezt meg a szerelőt, mi lenne ha...... egy próbát megérne.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
qwertz99
csendes tag
Sziasztok, a digi kábeltévén előfizetek a digifilm - kódolt, fizetős - csatornára, amihez adnak valami dobozt, amiben kártya van. Ezt a kártyát nem lehet bedugni a common interface "nyílásba" a samsung ued5500-as tévén?
Fel akarok készülni, mire jön a digis szaki (nem akarok külön dobozokat )
Köszi a válaszokat!
Üdv! -
fox4
csendes tag
Sziasztok!
Aki fel tudja nekem venni a 31-én Travel Channel-en kezdőddő Departures 2. évadját annak adok 1 vagy 2 nCore meghívót és 600 pontot. Ha tud valaki segíteni, az a bigacsek@freemail.hu címen tud elérni. Köszi![ Szerkesztve ]
-
Kiss70
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung UE32EH5300 LED TV.
Beállításban kérnék segítséget.
Nem tudom be állítani a T-home s vevőegységemhez.Hdmi kábellel csatlakoztatom egymáshoz őket kép van de hang nincs.
Ez jó dolog vagy én rontok el valamit.
Remélem valaki fel tud világosítani. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Találomra keresgetek fórumot, hát ha valakinek van információja egy "régi" Samsung UE... B7000 TV buherációjával kapcsolatban.
Eredeti kérdésem itt szerepel. Tehát, létezhet valami nem hivatalos, távírányító nyomkodós trükk a csatornalisták elmentésére?
Biztos hogy léteznek trükkök, anno így tettem fel a Samu által akkor még nem engedélyezett widgetek-et...kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
pisti0315
tag
Ezt olvastam a kézikönyvében:
A TV-n beállítható az internet-hozzáférés úgy, hogy a helyi hálózaton (LAN) keresztül, vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolattal működjön.
Ha a TV-t vezeték nélküli kapcsolattal kívánja hálózathoz csatlakoztatni, egy vezeték nélküli útválasztóra vagy modemre, továbbá egy Samsung gyártmányú vezeték nélküli LAN-adapterre (WIS09ABGN) van szüksége, melyet a TV-készülék hátsó vagy oldalsó paneljén elhelyezett USB-portjához kell csatlakoztatni.
A Samsung vezeték nélküli LAN-adapter az IEEE 802.11A/B/G és N kommunikációs protokollokat támogatja.
A Samsung az IEEE 802.11N használatát javasolja. Ha videót játszik le IEEE 802.11B/G kapcsolatnál, előfordulhat, hogy a videó lejátszása akadozik.[ Szerkesztve ]
100% pozitív visszajelzés
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Van egy UE37C6000RW típusú LED tv-nk, ami tökéletesen teszi a dolgát. Semmi értelmét nem látom hogy lecseréljem valami idei modellre, viszont nagyon szeretném internetezésre használni. Milyen kiegészítő "kütyüt" tudtok ajánlani ami lehetővé tenni wifi-n keresztül youtube, facebook vagy akár böngésző használatát?
Ezek a mini androidos pendrive-szerűségek (Mk802) annyira nem szimpatikusak, már csak az android miatt sem. -
BUEJ
újonc
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy a tv két szélén nem látni a feliratot.Ezt hol tudom beállítani.A tv UE40EH6030-as jelzésű modell.Köszi a segítséget .
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Próbálkoztam már ezen kérdésemmel egy másik fórumban, nem jött válasz. Most itt is bepróbálkozom. Tudtok tanácsot adni?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
galaxys92
tag
sziasztok lenne egy series 5 led tv és olyna gondd van vele hogy tévézés közben megjelennek a bolti ikonok. hogy mit tud ikonokban a bal szélén a képernyönek. hogy tudom ezt kikapcsolni? nagyon fontos köszi!
üdv D
-
Pufu
újonc
Szia!
Lehet, hogy már kaptál rá választ az elmúlt pár hónap során, de ha mégsem:
A TV-d Full HD (1920x1080) felbontású, ennyi pixelt jelenít meg. A készülékkel nincs baj, teljesen "természetes", hogy a kis felbontású filmeket rossz minőségűnek látod.
A hasonlóság is stimmel, írtad, hogy olyan minőségű, mint az analóg adás. Magyarországon a legtöbb csatorna egyelőre SD (720x576) felbontásban sugároz, ez közel áll a BD ill. DVD ripek felbontásához. Mivel ezek kb 720x576 pixelből állnak, a TV panelje meg 1920x1080-ból, hiába nagy felbontású a készülék, ami nincs, azt nem tudja megjeleníteni. Az alacsony felbontást széthúzza a panel teljes területére, ezért látványosabb a minőségkülönbség. Van az a távolság, ahonnan így is jónak tűnne a kép, de ahhoz a százholdas pagonyban kéne laknod.
Ha TV-n szeretnél filmeket nézni, akkor az egyetlen megoldás az, hogy szakítasz a kis fájlméretű, alacsony felbontású műsorokkal, helyettük térj át a 720-as, vagy méginkább az 1080-as felbontásúakra.
Sokan szokták húzni a szájukat, hogy "dehát az mennyivel nagyobb fájlméretet jelent".
Valóban. De megéri!! -
krisznagy
tag
válasz rendesadam #1005 üzenetére
Sziasztok, nekem is ugyanez a problémám, nem rég vettem egy EH5300-as tévét. A kijelzőn lévő folt nekem is ott van...és nagyon idegesítő, hogy új tévé és ilyen jelenséggel találkozik az ember...
Ha bárki bármit tud, kérem jelezze.
üdv
-
rendesadam
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 32-es EH5300-as tévét. Az lenne a problémám, hogy sötét képnél a képernyő közepén van egy nagyobb világos folt, paca. Ez normális jelenség?
Köszi
(Ui: teljesen szemből nem vagy nem igazán látszik, de kicsit is szögből nézve elég feltűnő.)
[ Szerkesztve ]
-
Peti13
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja vettem egy samsung UE40EH5300-as LED tv-t.
A BD RIP filmeket (melyek kb 1-2 GB méretűek felbontásuk általában : 720x304) lejátssza pendrive-ról, külső USB-s HDD ről gondolkodás nélkül, viszont a minőségük abszolut gáz.
Kb olyan a képminőség mintha analóg csatornán sugárzott filmet néznél.Kérdésem: van-e esetleg valakinek, ilyen típusú tv-je és mi a tapasztalata ebben a témában?
A full HD (1080) és a 720p-s filmeket gyönyörűen játssza, ott tökéletes a kép.
Ez előtt a tv előtt használtam 40C650-et (ez még lcd volt) és 40D6100-at is. Mindkét típus olyan gyönyörű képminőséget produkált még a BD RiP-nél is, hogy majdnem megszólalt. Ez a típus a közelükbe sem ér, pedig újabb széria mindkettőnél.
peti
-
Drakk
tag
Tudtok segíteni, hogy a UE46C7000-s TV ci vagy ci+-os?
Érdekelne a UPC mediacardja, és ott azt olvastam, hogy csak ci+-s TV-t támogatja. Van valakinek tapasztalata erről?Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
szabi__memo
nagyúr
ci slotos tv-t fel lehet upgradelni, ugy hogy ci+-os legyen, vagy ez kizárt?
-
kenny123
addikt
Adott egy samsung lcd tv, tegnap vettem hozzá egy fali konzolt, ma jönnek felszerelni. Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudnátok javasolni a lógó kábelek esztétikus elrejtésére? Jönne lefele tvből vagy 3, és rondán nézne ki.
Köszi.
yo
-
migabi24
nagyúr
Sziasztok, segítségre lenne szükségem, van egy UE 40D6570-es TV-m, vettem egy 500Gb-os külső HDD-t hozzá a filmnézéshez, rádugom a tv-re elindítok egy filmet semmi gond, kilépek vissza valamelyik csatornára akkor kiírja, hogy új eszköz csatlakoztatva, mintha most dugtam volna rá a vinyót, ez normális? tehát a tv leállítja a vinyót ha nincs használatban? a tv felvétel miatt gondoltam, hogy folyamatosan összedugva hagyom, és ha adást akarok rögzíteni, csak megnyomom a gombot, de ez a le fel csatlakozás nem tetszik nekem.
-
Száguldo
aktív tag
Azért van egy kis gond a 6500 sorozat körül.
[link]http://www.cine4home.de/tests/TVs/Samsung_D6500/Test_Samsung_D6500.htm -
sonye
senior tag
Üdvözlet!
Ezer éve nem írtam. Valahogy a ROM frissítgetés nem köt le.
(A minap az ACE-m frissítettem és az eddig gyorsan működő közelség érzékelő lelassult + a NFS shift azóta nem megy, na ezért nem frissítem a jól működő TAB-om!)Pár perce beszéltem a Samsunggal
Nagyon készséges volt az ügyfélszolgálatos srác. Szerinte lehetséges a TAB-om TV-n használni, ehhez a most kapható csatlakozót kell használni.
De azért bennetek jobban bízok:Eme szépséges átalakítót láttam egy boltban.
http://www.larsbengtsson.se/produkter/visa/datorer/surfplattor/tillbehor-2/samsung-epl-3phpbegstdSzerintetek a Galaxy TAB-om szeretni fogja a D6100-as TV-t?
Milyen buli lenne már azon játszani, meg netezni. és akkor a smart menü nem is kellene többet, mert mindent tud a TAB.
Én játszani meg netezni használnám így a TAB-ot. Sajnos az allshare csak film átküldésére jó. Persze szuper arra, de 94 cm-n TABozni jobb.Privátban írjatok, ha lehet, mert nem mindig nézem a fórumot.
-
digo00
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy van-e arra megoldás,hogy ne kelljen lehuzogatni a TV-r a külső vinyót és úgy rámásolni a filmeket?Mondjuk FTP kapcsolaton keresztül?
Előre is THX! -
neander28
csendes tag
Üdv!
Új vagyok itten, és rákaptam kicsit az okosítás témára.
D6000 -es szériával kapcsolatban van valakinek tapasztalattya?Ui.: SamyGo -t olvassátok!
Csínján a szoftverfrissítés -sel! Az újak kizárják a trükköket....neander
-
Attis55
csendes tag
Sziasztok! Egy tavalyi modellem van Samsung UE40B6000 és az lenne a kérdésem, hogy milyen lehetőségeim vannak a tévé okosítására. Elsősorban az internetet szeretném használni.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
edemRulez
csendes tag
Sziasztok!
UE40D6500-m van. VGA kábellel ha rákötöm a PC-t vibrál a kép. Mintha a frissítéssel lenne gondja, pedig átáll 60Hz-re. Valamilyen ötlet? Mi okozhatja?
Másik problémám hogy a böngészőben megnyitott médiát nem tudja kitenni teljes képernyőre. (Váratlanul leállt a böngésző...) Remélhetem hogy következő frissítések megoldják?
Köszi előre is! -
Blom
aktív tag
mi a véleményetek erről [link]
megéri az árát vagy keresgéljek még? -
Feanor1031
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?Samsung LE32D450
70.000ért tudnék hozzájutni. Sajnos kevéssé értek hozzá![ Szerkesztve ]
-
sonye
senior tag
Úgy lehet távirányítani, hogy letöltöd a marketről a remote controlt. Van több is a tvhez. Nekem speciel az egyik nem rendesen jelenik meg így leszedtem egy másikat. Teljesen a valódi távirányító rajza. Minden működik vele. És a billenytűzet nagyon hasznos tud lenni begépelésnél. Tulajdonképp ha nincs kéznél a távirányító, de a telefon igen, akkor hasznos lehet. De a feltétel hogy a tv legalább lan-on legyen.
-
dansi
tag
válasz samsungnyugg #983 üzenetére
okostelós irányítás ? androiddal lehet ? és hogyan ?
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
dansi
tag
sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy 5ös sorozatú samsung led tv-n hogyan lehet netezni? van hozzá wifi adapter csatlakozik is. de konkréten hogyan lehet netezni?
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
kyle16
tag
sziasztok. nekem van egy ilyen tv-m Samsung UE40C5000 és jelenleg ez a firmware van rajta T-MSX5DEUC_2009.0 de ezt le akarom cserélni erre T-MSX5DEUC_2011.0 és nem tudom hogy miket tartalmaz az új és az előtte lévő a 2010-s. valaki meg tudná nekem mondani? meg még az is érdekelne hogy miért nem játszik le bizonyos filmeket vagy épp sorozat részeket. mindig azt írja ki hogy nem támogatott fájl formátum pedig a kiterjesztése mkv. pl nézem a lie to me-t és 11 részt lejátszik de 12től már egyet se. ez mitől lehet? fimware megoldhatja a problémát? előre is köszi.
üdv
-
Destloler
tag
Hali
Szeretnék kérni egy kis segitséget. Rendelkezem egy LE40B650T2W tvvel, olyan kérdésem lenne hogy, mennyivel lenne gyorsabb a hálozat ha vennék egy samsung wifi adapter a tvhez. Nasrol nézem a filmeket és néha kiirja hogy a nasom lecsatlakozott a hálozatrol de zet álltalában a fulhd filmeknék csinálja és ugy gondolom hogy ez azert van mert nem tudja a nasrol olyan gyorsan olvasni az adatokat a 100 lankártyán. Ezért gondoltam ugy hogy vesek egy wlan adaptert. A másik problémám pedig az hgoy nem engedi felrakin a a tvre a legujabb fw-t. Előre is köszönöm a segítséget
-
hakos68
csendes tag
Sziasztok,
Egy UE40C6800 boldog tulaja vagyok, de találkoztam egy hibával, ami ugyan apróság, de hátha valaki tud rá megoldást:
Ha automata időbeállítást választok, akkor egy órát késik, ha kézire állítom és egy napra ki van kapcsolva a villámvédő elosztó, akkor elfelejti az időt/dátumot.
Első bekapcsoláskor Ausztria lett kiválasztva a kezdeti beállításoknál (Magyaro. nem volt).
Gondoltam rá, hogy országot változtatok (időzónát nem találtam), de amikor belépnék az ország választás menübe és kéri a PIN-t, már írja, h vigyázz, minden törlődik (aminek nem örülnék) Állítsak vmilyen GMT+2 zónába tartozó országot vagy van jobb megoldás?
Köszönettel: hakos -
Szaby84
csendes tag
Sziasztok! A segitsegeteket szeretnem kerni egy problemamra. Nemreg vasaroltam egy Samsung UE46C7000-es 3D LED TV-t. USB-re szeretnek digitalis TV adasokat rogziteni. A TV HDD USB csatlakozojaba helyeztem a 8GB-os pendrive-ot amelyet egy pillanat alatt fel ismert (Transcend 8GB). Kovetkezo lepesben a TV menujeben belepek a Musor felvetel munube, ahol felajanlja az USB formazasat. Elfogadas utan elvegzi a formazast ugy, hogy a pendrive-on voltak adatok. A menubol visszalepek a TV adasra es a taviranyito REC gombjat hasznalva azt a hibajelzest irja ki a TV, hogy "nem elerheto".
Az lenne a kerdesem, hogy egyaltalan igy kell USB-re adast rogziteni, vagy valamilyen mas modon? Aki jartas ebben kerem segitsen!
Elore is koszonom! -
jagada
addikt
c5000-nél le lehet menteni USB-n keresztül a tv-n lévő firmware-t?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
digo00
tag
Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne,hogy van 2 mkv fájlom és az egyiknél auzt írja,hogy nem támogatott fájlformátum a másiknál pedig nem támogatott videókodek.
Eddig még egy mkv-val sem vol ilyen gondom mindet simán vitte a TV !Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
Amennyire látom szinte semmi különbség nincs a két tv között a méretet leszámítva.
Ami kérdés lehet hogy kell bele neked internet (ami köszönő viszonyban sincs a számítógépes netezéssel) mert akkor a samsungon jelentős összeget tudsz spórolni mert elég ha a 6000-t veszed ua. tudja mint a 6500 nettv nélkül. Alant az árak:
Samsung UE40C6000 185 500 Ft Samsung UE40C6500 225 900 Ft Lg 42Le7500 213.800 FtLG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
nova001
senior tag
mi a véleményetek a Samsung UE26C4000PWXXH tvröl ???? 85ért van most pesten a boltba....sima falusi kábelszolgáltatóval akarom nézni
-
Gabga
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnél kérni.Led-es tv szeretnék vásárolni csak nem tudom eldönteni,hogy melyiket érdemesebb megvenni.
Samsung Ue406500 vagy Lg 42Le7500.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Manka76
senior tag
válasz draculapapa #970 üzenetére
Hello
Az a baj hogy a távgyógyításban nem vagyok jó de ha netán pesti vagy akkor szívesen megcsinálom neked.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
válasz draculapapa #968 üzenetére
A router beállításaiban nézd meg a DHCP-t (böngészőben a címsorba:192.168.1.1 vagy ami a címe) és ott ellenőrizd.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
draculapapa
újonc
Szia Manka76!
Köszi a gyors segítséget. Megpróbáltam auto beállításokkal is, de a kapcsolódás így is sikertelen volt. A router nem is adja meg a tv-nek az internet protokoll beállításokat. Megnéztem a gépemen a hálozati kapcsolatok adatainál a DHCP kompatibilitás igen-re van írva (egyébként sajna nem tudom, hol kell ki és be kapcsolni). Én nagyon gyanakszom a routerre, hogy nem tud kommunikálni a tv-vel.
Típusa-link DI-524, 802.11g. Szerinted ez jó? Köszi -
Manka76
senior tag
válasz draculapapa #966 üzenetére
Hello draculapapa.
Ne adjál meg semmilyen beállítást, hagyjál mindent automatikuson.
Simán csatlakozz a routerhez és menni fog.
Nálam így tökéletesen ment.
De persze ez csak akkor fog menni ha a Routeren nincs kikapcsolva a DHCP.
Egyéb kérdést nyugodtan ha nem menne.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
draculapapa
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy problémában segítséget kérni. Van egy C6500-as samsungom amihez vettem egy lan adaptert (WIS09ABGN) amit sikeresen csatlakoztattam a tv-hez és azonnal meg is találta a routeremet aminek a hitelesítési módja WPAPSK, a titkosítási módja pedig TKIP, ez így meg is felel a samsung használati utasításában leírtakkal. A hálozati beállításoknál beírtam az IP címet, az alhálozati maszkot, az alapértelmezett átjárót és a DNS kiszolgálót. A network tesztnél ezeket ki is pipálta viszont a ping átjárót nem találja és ezért a biztonsági kódom beírása után sem képes a routerhez csatlakozni. Próbálkoztam a router újra telepítésével és az IP címek változtatásával, de semmi.
Előre is köszönöm, ha valaki tud ebben segíteni -
prokariota
újonc
Hello!
Miért van az h a TV pendriveról lejátszik mindenféle (bitrátájú, felbontású stb.) mkv fájlt de LAN-on keresztül szinte egyiket sem? Azt írja ki h nem támogatott formátum. A többi formátummal nincs gondja, bár azok rendszerint nem is HD/FullHD videók.
(c5000esről van szó)Kösz a választ (ha kapok )
-
Lincy
csendes tag
Hasonló problémával állok szemben. Adott egy Samsung UEC7000-s. Szoftverfrissítés után bedugtam egy 16GB-os pendrive-ot, háromszor felismerte az mkv-t, aztán semmi. Nem találja a fájlokat. Én is kíváncsi lennék a megoldásra. Utána bedugtam ugyanazt a pendrive-ot egy UEC6000-esbe, és kérdés nélkül vitte. Gondolom firmware probléma. Vissza lehet állítani előzőre, vagy valami más megoldás?
-
tony70
tag
Sziasztok!
Van egy B6000-es tv-m, és a mostanában észre vettem, hogy a mozgások álltalában fehéres háttérnél, elég darabosak (TV műsornál is). Lehet hogy, mindíg ilyen volt, csak nem szenteltem figyelmet rá. állígattam a 100Hz Motion Plus-t 10/0, 0/0 0/10, minden variációra, de nem változott semmi.
Firmware frissítés segítene-e rajta? Találtam kettő firmware-t rögtön tegyem fel a 2010-es verziót, vagy a 2009-es kezdjem? Mert úgy vannak a Firmware-ek, hogy Step1 és Step2.
Valaki tett már fel friss firmware-t ilyen Tv-re és kérdezem, hogy változott a menü rendszer, vagy maradt a régi dizájn? -
Szaby84
csendes tag
Sziasztok! A napokban szeretnek vasarolni egy Samsung 3D LED TV-t. Ket tipus kozott vacilalok...az egyik az UE46C7000 a masik az UE40C8000. Arban nagyjabol megegyeznek. A C7000-es vonzobb abbol a szempontbol, hogy nagyobb a kepatloja. (46")
Abban kernem a segitsegeteket, hogy a funkcionalitast tekintve melyik modellt erdemes megvennem...azaz nyujt-e annyival tobbet a C8000-es modell, hogy ugymond "felaldozzam" a nagyobb meretet? (46")
Valaszotokat elore is koszonom! -
jagada
addikt
Nekem egy C5000-esem van és a 2010. dec 22-es firmet amióta felraktam egy csomó mkv filet nem akar lejátszani, nem támogatott formátum hibaüzenetet dob, de a régi firmmel soha nem tapasztaltam ilyet.
Valakinek van hasonló problémája?
tudja valaki, hogy a TV engedi a régi firmet visszarakni?Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
digo00
tag
Sziasztok!A c6000-esnél nálatok sem lehet beállítani media player üzemmódban az időzitett kikapcsolást vagy erre lenne valami megoldás?Előre is köszönöm a választ!
-
Yom
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem a forumban, de nem talaltam ra valaszt vagy rosszul kerestem...
Egy olyan kerdesem lenne, hogy a "Külső" (scart) forrást nem lehet eltuntetni a forraslistabol? Nincs bedugva a scart atalakito (amit a tv hez adtak), de meg igy is aktiv az a forras.
Azt kiprobaltam, hogy bedugtam az AV atalakitot, akkor megjelent a forras. Miutan kihuztam, akkor az eltunt.
Van erre megoldas, hogy eltuntessem a scartot? Nalatok is "aktiv" nem letezo scart ellenero a forras?
udv: YomI came. I saw. I lagged out.
-
veterán
válasz Zsembi77 #950 üzenetére
Nem DTS hang van rajta?
szerk: Most látom C széria, az viszi azt is.
Manka76: Nekem pont így az egyszerűbb, nem kell állandóan 10m HDMI kábelt huzigálni, megy lanon keresztül minden szépen.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Manka76
senior tag
válasz Zsembi77 #950 üzenetére
Gyanítom ez csak az én hülyeségem de ne egyszerűbb egy pendrive-ra kimásolni és bedugni a tv-be aztán nézni. Nem kell hozzá számítógép csak megy hiba nélkül és a feliratokat is mutja hibátlanul.
Vagy ha nincs pendrive akkor esetleg egy HDMI kábel a gép meg a tv köz és és kész.
De ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Zsembi77
csendes tag
Sziasztok,
Van egy problémám, és nem tudom miért.
Összekötöttem a C6000-es tv-t az asztali gépemmel. Samsung PC Share Manager progit használok. A sima avi filmet lejátszottam. Az srt-t is kezelte, bár ha jól emlékszem az ékezetes betűkre vmi más karaktert használt. Kicsit zavaró volt, de ez van.
Azonban most megpróbáltam egy mkv filmet, ami a gépen megy, de a tv-n nincs hang. A kép gyönyörű, de nuku hang. Valakinek vmi ötlet hogy mi lehet a baj? -
tony70
tag
Tudnátok abban segíteni, hogy van egy B6000-es samsung TV-m és a beállításokban a HDMI Feket szintet mikor tudom állítani? Most inaktív. Normál állapotban van, de kiemeltben sem engedi.
Erre még nem jöttem rá! -
Zsembi77
csendes tag
válasz Silent77 #920 üzenetére
A TV már a nappaliban pihen. Elégedett vagyok vele. A menü teljesen logikus, könnyen kezelhető.
Amire eddig nem tudtam rájönni az a pontos beállítás. C6000-esről van szó.
A prohardver tesztje szerinti ajánlott paraméterek alapján állítottam be a tv-t.
A közeli képek nagyon szépek, de valahogy a távoli kisebb részek mozgás közben zajosak. A focimeccs alatt is a távoli emberek kontúrjai életlenek, homályosak. Mit kellene beállítanom, hogy ez is jobb legyen? Valakinek vmi ötlet? -
Manka76
senior tag
válasz Zsembi77 #919 üzenetére
Valóban csak a net kivételével térnek el egymástól.
A végződés nem tudom mit jelent nekem RW végű van de nem is nagyon láttam másfélétLG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Zsembi77
csendes tag
válasz Silent77 #915 üzenetére
Szerinted megéri a net-tv mivolta miatt 50eFt-tal többet kiadni a 6500-ért?
Említetted, hogy a te 6500-ösöd gond nélkül veszi a feliratokat, ez igaz lehet a 6000-re is?
Illetve még egy kérdés, néhány típusnál meg van adva a 6000 után "u", "rw", "r", ennek van jelentősége?
Köszi a választ.
-
Manka76
senior tag
válasz Silent77 #917 üzenetére
Tökéletesen visz minden külsős USB eszközről csak a feliratnak valóban ugyan az legyen a neve.
Én csak a sorozatokat nézem rajta mert a rendes mozifilmek egy idő után kilépnek a lejátszóból és marha idegesítő mindig vissza vinni oda ahol tartottam, ilyenkor marad az Blu-Ray.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
veterán
Szia!
Semmi különös, ugyan az legyen a neve mint a filmnek. Igen főleg MKV-t, nagy ritkán avi, brrip-et.
Nincs külső merevlemezen, de ha gépre van kötve gondolom nincs akadálya, ha pedig TV-re kötöd, nem kell a share manager.
Most akarok majd venni külső vinyót.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz Zsembi77 #913 üzenetére
Nekem C6500 van, az kezeli a külső feliratot is. Lan kábellel összetudod kötni, és akkor a SAMSUNG PC Share Manager programmal tudod nézni nézni a filmeket, zenéket, képeket.
Philipsről nem tudok nyilatkozni.
Nekem is fontos szempont volt, hogy ne kelljen venni egy media lejátszót. MKV, DTS nem okoz neki problémát.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Zsembi77
csendes tag
Sziasztok,
Tv vásárlás előtt vagyok és két TV között gondolkodom.
Philips 40PFL 7605H és a Samsung UE 40C6000 vagy a 6500 (a net miatt amit lehet ki sem használnék)
Filmnézésre, sportra lenne használva.
Ami fontos lenne, hogy avi filmekhez külső feliratokat tudja kezelni. Állítólag a Philips ezt nem tudja, külön media lejátszót pedig plusz 20e-ért nincs kedvem venni.
Jól tudom, és ez segíthet a Samsung oldalára a döntést?
Más, ha a 6000-es Samsungot LAN kábellel össze tudom kötni a Wifi routeren kersztül az asztali gépemmel? Gondolom így is működik, és onnan bármit, képet, filmet, zenét tud olvasni.
Alapból Philips vs. Samsung? Bár tudom ez elég kemény kérdés... -
Manka76
senior tag
Nem figyeltél eléggé úgy látom tehát újból: frissiteni úgy tudod hogy a tv menüjében a kérdőjel menüben (legalsó) a Samsung ügyfélszolgálat menüben van a termékverzió (ami vagy ez T-VAL6DEUC-XXX.X vagy a másik) az ahhoz tartozó betű jelölésűt kell letölteni és a pendrivére felmásolni és bedugni majd a frissítést elindítani.
-
ricsip
addikt
-
Manka76
senior tag
Hát igen a Wi-Fi-hez nem árt egy Router. Mással nem csak a saját wi-fi adapterével mükődik eddig nekem ment WD Passport-al mással nem próbáltam.
De ugye elvileg az USB porthoz oda van írva hogy HDD akkor vinnie kell. (bár mint tudjuk a valóság néha teljesen más)LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
Hali
Ez azt jelenti hogy ha veszel hozzá egy "WIS09ABGN USB WIFI vevő"-t akkor fog menni a vezeték nélküli csatlakozás. Ez gyakorlatilag egy sima USB Wi-Fi vevő de csak ezzel működik.
Általában olyan 12k Ft körül szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
digo00
tag
Sziasztok!Enem ez érdekelne,hogy Vezeték nélküli LAN előészítéssel (WIFI-Ready)
ez mit is takar valójában?Van benne wifi?
Előre is köszi! -
Manka76
senior tag
Hello
Az enyém RWXXC a vége de nem ez számít hanem amit írtam a termékinformációnál található szoftververzió ami nálam úgy néz ki hogy:T-VAL6DEUC-1016.0
Nekem ez a decemberi frissítés rajta.
Ha akarsz akkor kérdezz nyugodtan.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
-
Takee20
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Samsung LE32B550 típusú lcd tv-m és nincs rajta gomb hanem érintésre kapcsol, csak szerintem kellene hogy világítson de nekem nem teszi. Fokuszálnom kell 3percig mire bekapcsolom. Szerenitetek ez hiba vagy ilyen lenne a tévé?? -
Manka76
senior tag
Ricsip frissiteni úgy tudod hogy a tv menüjében a kérdőjel menüben a Samsung ügyfélszolgálat menüben van a termékverzió az ahhoz tartozó betű jelölésűt kell letölteni és a pendrivére felmásolni (nekem pl nem ment a 16gb NTFS kingstonéval de a 2Gb FAT32-vel tökéletes volt nem értem) kicsomagolás után pl ez a neve: T-VAL6DEUC.
Ezt bedug meg vár mig felismeri és akkor frissít.
Nekem eddig mindig sikerült már 3X.
Remélem segítettem.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Táp ventilátor csere
- Házi hangfal építés
- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- EAFC 25
- Sniper Elite: Resistance - Így kezdődik a játék
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest