- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kolivanov777 #842 üzenetére
6000-es nem tudja, de tényleg nem sokat vesztettél vele.
Nekem 6500 van, az már tudja, de kb soha nem használom, max az időjárást nézem meg.Szerk: A srácaim használják youtube-ra.
Shark13 [link]
-
Shark13
csendes tag
Le tudja vki írni h kell frissíteni a LED 7es szériát? Letöltöm a frissítést és rátelepítem egy pendrive-ra és bedugom a tvbe vagy ott ki kell válogatni vmi fájlokat? Mert én csak feltelepítettem és csinált egy mappát abba egy image mappát és abba voltak a fájlok de frissítést nem talált a tv.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Nem ismerem a pontos típust, de szerintem a 6-os széria nem tudja. Mert, ha tudná, logikusan, már megtaláltad volna. (Elég logikus a menü, ahhoz, hogy megtaláld). Amennyiben a számítógépes szoftver látja a TV-t (a samsung TV-s szoftver), akkor működnie kellene.
Egyébként meg ne bánd, ha nincs, mert szerintem egy elég nagy sz@r. Rohadt nehéz kezelni, lassú, mint a dög. A Media 2.0 alkalmazás, az király, eddig csak kábellel használtam, de lassan szereznék Wi-fi modult, de sehol nincs készleten.
-
digo00
tag
válasz
Hali!Ez engem is érdekelne a facebookon hol olvastad?
És azt tudja valaki,hogy router nélkül lehet-e rákötni netet? -
kolivanov777
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne!
Adott egy samsung led tv ue40c6000!
Internet tv-t szeretnék rajta használni, vagyis kipróbálni, összekötöttem a routerrel, kábelen!
Hálózatot leteszteltem, pipa, jó minden, de hogy tudom behozni rajta az internet tv funkciót? vagy ez nem tudja, de elvileg azt mondták hogy igen, youtube facebook stb... alapból van rajta, amit a samsung gyár rárakott!Szóval elkéne a segítség!
Előre is köszönöm!
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok!
A Jézuska hozott szüleimnek egy samu UE32c5000 Ledtv-t. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, gyönyörű a képe.
Van viszont egy elég érdekes tapasztalat: PRtelecom előfizun (ez ilyen vidéki net+tv+kábel szolgáltató) jönnek a HD adók, sőt még az HBO HD!!!! is, meg a többi HBO,amire biztos nincs előfizetésünk. Apukám volt ma bent az ügyfélszolgálaton, mindenki csak vakarta a fejét, mondták, hogy nekünk nincs HBO mi meg mondtuk,h jó nincs,de attól még jön
Ez nem is lenne gond, de tegnap óta elment pár adó, szóval most az a dilemma, hogy előfizessünk e nagyobb csomagra, vagy fog e mindig jönni minden csatorna "ingyen"Bocsi a hosszú levélért,de nagyon új vagyok a témában.
Első kérdésem, hogy a szolgáltató akar adni ilyen set-top boxot, de elvileg a hd adást a tv is tudja dekódolni,nem? mert nem hiányzik ide még egy doboz. (HD adóra állítva,ha megnyomom a csat.info gombot, kiírja, h Hd 1080i)
-
C6700
csendes tag
Sokat segítenél ha a tv pontos típusát leírnád,de szerintem a magyar samsung oldalon is keress rá...Én találtam ehhez frissítést :http://www.samsung.com/hu/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=02011100&prd_mdl_cd=&prd_mdl_name=UE55B7090WW&prd_ia_sub_class_cd=P.
Igaz,hogy csak 2010 10. havi a frissítés. -
Shark13
csendes tag
Valaki tud Samsung LED 7090 55"-hez frissítést? Sajnos a német oldalon már csak a 3D-s tvkhez van.
-
huan
őstag
És tudtok csatornákat exportálni pendrive-ra?
-
huan
őstag
Sziasztok
A 2010 dec 15-ös firmware-val angol nyelvű lesz a menüje a TV-nek?
Nyelv: EGLISHUE37C6000RW [link]
-
pfekete101
csendes tag
válasz
lifeisagame #831 üzenetére
Szia,
mi is mostanaban nézegetünk LCD TV-t.
Nálunk LED-es Sonyból a KDL46EX700 jött szóba: 100 Hz, LED (backlit ha jól tudom), matt képernyő :-), viszont kinézetre nekünk a szürke keretalj nem jön be :-(. Kifejezetten zavaró. Külső vinyó? Ha lehet is csatlakoztatni, mkv-t a Sony soha nem fog lejátszani. Nekünk az mkv file lejátszás másodlagos szempont, mert akkor inkább veszünk egy WD media playert.
Philipset nézegettük még, annyira nem jött be, de lehet hogy csak a film volt olyan amilyen.
Szóba jött még a Sharp (rokonunknak az van és nagyon király), viszont azt meg meg kell néznünk még egy pár helyen mert az MM-ben csak a Quattro-sok vannak, olyat meg biztos nem veszünk (sztem kifejezetten hülyeseg az RGBY). Sharpból LC46LE700E es LC46LE705EV-re lennék kiváncsi. Mindkettő 100 Hz, LED (backlit), nagyon jól néznek ki, viszont tükrösek :-(.
Szal mindig van valami gubanc. De hát ezt hivják kompromisszumnak. :-) -
lifeisagame
csendes tag
Üdv mindenki!
TV vásárlás előtt állok. Kinéztem a C6000-et, de olvastam, hogy jelentkezik a felhősödés és magas az input lag, ami konzolozás esetében nem túl előnyös. A másik jelöltem a philips 7605, ami viszont kevesebb fájlformátumot játsztik le, mint a samsung és a feliratot sem kezeli. Külső vinyóról tudnék filmet nézni a 7605-el? Illetve hasznos dolog az ambilight? Sonykat nemigazán ismerem, de ha abból tud vki jót, akkor ajánlhat abból is. -
pfekete101
csendes tag
válasz
pfekete101 #829 üzenetére
Szia Én, :-)
1. Szerintem a Samsung LED TV-knél csak Samsung panel van. Legalábbis mintha valahol ezt olvastam volna.
2. Mintha a Sony LED TV-nél ez a jelenség nem lett volna, szóval valószinűleg az edgelit LED technológia miatt lehet ez. -
pfekete101
csendes tag
Sziasztok,
TV-t vennénk és a Samsung UE46C6000-t illetve 6500-ast néztük ki. :-)
Két kérdésem lenne:
1. Ezeknél a Samsung LED TV-knél is van "panel lottery" (mint a C650-eseknél)? SQ-AA mizéria.
2. Az MM-ben nézegettünk a LED-es TV-ket és TV-tõl, müsortól függetlenül azt észleltük, hogy a képernyõ jobb- és bal oldalán egy ~3 mm-es vastagságban mintha szétesnének a pixelek. Errõl tud valaki valamit? A jelenség fõleg gyors mozgásoknál látható jobban.
Teszt video lehetne pl.: fehér hátteren döntött fekete vonalakat jobbra-balra mozgatunk.
Köszi. -
C6700
csendes tag
Hali mindenki !!!
Frissítés :[link]
Ez a videó nagy segítség mindenkinek
A lényeg az hogy a letöltött exe. fájlt el kell indítani a PC-n,ott meg kell adni az usb-kulcs helyét ,hogy oda készítse el a frissítést. 1-2 perc és pikk-pakk megcsinálja.A legfontosabb teljesen üres pendrive-ra kell megcsinálni-más egyéb adat ne legyen rajta.
TV-be berak-Tv felismeri-Frissítés-5-10 percig vizsgálja a gép az adatot -majd felajánlja a verzió cserét- OK- dolgozik-ha végzett Újraindul a TV és kész is!!!
A frissítés előtt a legfontosabb dolog, hogy minden beállításodat írd fel egy papírra,mert teljesen előröl indul minden,mintha most csomiztad volna ki a gépetRemélem hogy segítettem annak aki frissítést tervez.
Ui: én már megcsináltam
egy két új beállítás jött be nekem az időzítésnél
Üdv C6700
-
Szia!
Nekem 6500 van, én lanon keresztül nézem a filmeket. Gondolom a 6000 is tudja.
Eddig Digi volt nálunk is, nem volt rossz a képminőség, most t-home van azért picit jobb.jagada: Lanon keresztül frissítettem, nem volt semmi gond. A mostanit még nem raktam fel, nem hiszem, hogy lenne értelme.
-
Kronk
őstag
Sziasztok!
Be szeretnék ruházni egy 40c6000 gyönyörűségbe
Nagyjából tisztában vagyok a képességeivel, csak azt nem tudom, hogy a lan csatlakozón keresztül is lehet filmet nézni, vagy csak usb tudom rátenni a filmeket?
És valószínűleg a Digi fogja szolgáltatni a kábeltv-t ha jól tudom, ez a készülék már ki tudja váltani a stb-kat, mert azokat nagyon gyűlölöm.Köszönöm előre is!
-
jagada
addikt
Hogy lehet ezeken a TV-ken Firm-et frissíteni??? Próbáltam már mindenféle hókuszpókuszt, de mindíg azt írja, hogy nem talál frissíthető file-t. Frissített már valaha valaki sikeresen????
-
SonicVersus
tag
Valaki végzett már C6000-en firmware frissítést? A 2010 dec 15-ös firmware ami fenn van itt:
Próbálta már valaki ? Esetleg DLNA-n kezeli a feritatot és a többi hangsávot ?
-
jozsi252
veterán
válasz
Intel q8200 #820 üzenetére
Ahha értem köszönöm
-
jozsi252
veterán
válasz
Intel q8200 #818 üzenetére
Még nemjöttem rá hogyis van viszont szerinted azt lehet állítani hogy 50 vagy 100 vagy akármennyi hz-en működjön a tv vagy ezt nemlehet befolyásolni? értem ezt most pl a digitálisan sugárzott adásokra. Vagy ha pl összevan kötve a tv a upc-vel.?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
jozsi252 #817 üzenetére
Próbáld meg monitor nélkül alkalmazni, mert lehet, hogy az is befolyásolja.
A videokártya, tuti bírja a 100hz-t? Mert olyan csak nincs, hogy a tv, monitorként nem bírja 1080as felbontásban a 100hz-t, mivel fullHd-s tv-ként van eladva, amit azt jelenti gondolom, hogy abban a felbontásban is képes a 100hz-re. -
jozsi252
veterán
válasz
Intel q8200 #816 üzenetére
Sry a helyesírási hibákért de gondolom akkor mostmár megy, most viszont én kérdeznék valamit. Hogy nekem összevan kötve a pc-mmel és amikor pc-n beállítom hogy a kép menjen a tv-n is akkor a tv-n kiírja azthiszem bal fent hogy 1920x1080 60hz itt ez a 60hz mi akar lenni? nem 100hz-en megy vagy csak azért írja ki mivel a monitor 60hz-es?
-
jozsi252
veterán
válasz
Intel q8200 #814 üzenetére
Lehet igen énis nagyon nehezen jöttem rá, nekemd ue40c6000 van és így itt kell
Menü - - > Csatornakezelő - -> kijelölsz 1-et c-ve majd tools a távirányítón sorrend és itt tudod.
-
Intel q8200
senior tag
Abban tudna valaki segíteni, hogy automatikusan menti a csatornákat a tv és utána lehet-e a csatornák sorrendjét állítani?
Mert olyan furán rendezi és, ha csatorna mentésre nyomok, akkor a sor végére teszi és nem ajánlja fel, hogy adjam meg a helyét. -
válasz
Intel q8200 #812 üzenetére
Engem nem zavar, csak akkor látszik ha nem megfelelő a képarány, de film közben úgysem azt nézem. Képileg nincs rá panaszom.
Másnál is 12 órán át frissít a PC share manager?
-
Intel q8200
senior tag
Látom eléggé kihalt ez a téma!
Az előző hozzászólásomat érthetőbbé téve, a sSamsung-oknál azt értettem, hogy keret ledesek. És ez az, ami nem tetszett. -
Intel q8200
senior tag
válasz
Intel q8200 #810 üzenetére
Saját magam találtam választ!
Mivel a samu még a 6000-es szériához is (ami 250E ft) csak oldalról van led világítás, ami szét van szórva.
De a Philips 40PFL5625H-nél hátul végig led fény van. Gyönyörű képe van. -
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Holnap készülök venni tv-t.
Most láttam egy samsung ue40c5000-t , ami elfogadható árban van.
179000ft. Mi a véleményetek a tv-ről? -
Mokele
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap jelent meg új firmware a c6500-asokra, nem tudja valaki, mi újdonság van benne?
-
digo00
tag
Szia!
Köszi,hogy próbálsz segíteni!
Nekem is a DVI-HDMI csatiba van dugva!Aranyozott 3M-es DVI HDMI kábelt használok!
A videókarim Radeon HD 4670 512MB.
Esetleg még arra tudsz megoldást ha nincs routerem és modemmel akarok csatlakozni akkor mit kell a TV-n megadni a hálózati beállításoknál az alhálózati masz és az átjáróhoz és a DNS-hez? -
_George
senior tag
Hello!
Nekem a 40C6000rel a tapasztalatom:Képopciók > Méret Nagyításra van állítva, mivel szinte az összes adó 4:3ban sugároz. Ha olyan adóra kapcsolok, ahol 16:9ben jön az adás, automatikusan visszaáll 16:9 módra, majd ha továbbkapcsolok megint egy 4:3as adóra megint visszaáll nagyításra. Sajnos a 4:3ban sugárzott adások ezeken a tv-ken másképp nem tekinthetők meg torzulásmentesen, minthogy levágja a kép felső és alsó sávját, vagy 4:3ra teszed a Méretet, de úgy nagyon bután néz ki, és a felhasználói kézikönyv sem ajánlja a pixel beégés miatt ezt a módot.
Képopciók > Képernyő mód nekem sem aktív, de gondolom azt arra állítja be, amit a Boxon beállítasz.
Nekem UPC box van, és 16:9 van rajta beállítva.adók, amik 16:9ben jönnek: Spektrum, HBO, HBO2, HBO Comedy, Filmbox, Filmbox+, Cinemax, Cinemax2, m1, m2, Duna1, Duna2
Gondolom neked is kb. ezek jönnek wide-ban.
Remélem válaszom kielégítő volt
-
_George
senior tag
1. Elvileg a firmware frissítéssel semmi sem fog változni...
Ha valamivel gondod van, akkor érdemes ezzel szórakozni. USB azt hiszem a tiéden is van. Ugye?2. Ha jól tudom ugyanolyan tudású az én tévém is mint a tiéd, csak a tiéd kisebb.
melyik módban írja, hogy 50 Hz? Amúgy ha halványabb a kép, azt valószínű a videokártyádnak köszönheted, vagy rossz minőségű a DVI - HDMI kábeled.
Esetleg még az is meglehet, hogy a tv-n nem a DVI HDMI csatlakozóba dugtad?Egyébként a Motion Plus technológia, ha rá van téve 10-10es értékre, akkor van elvileg 100 Hz-en. Szerény véleményem szerint, így már túl "mű" minden mozgás a tv-n. Minden film olyan hatást kelt, mintha animációs film lenne. Olyan élesek a kontúrok, és mosódás annyira minimális, mintha egy rajzfilmet néznél
A tv-n rengeteg beállítási lehetőség van, de az alap beállítások sem rosszak. Nagyon jó funkció rajta, hogy van gyári beállításra való visszaállítási lehetőség is.
-
_George
senior tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Samu UE40C6000 tv-m. Tényleg nincs 3 cm vastag...Nagyon durva...
Nagyon meg vagyok vele elégedve, 2 USB bemenet van rajta, egyik direkt HDD-s, másik Pen-nek való.
Eddig nem találkoztam olyan fájllal, amit ne vitt volna USB-ről. (mkv, vob, avi, wmw, mpeg, mp3, jpeg, bmp....)
Egy kis apróságra lettem figyelmes, hogy a wmw fájlokból nem rak ki jelenet képet.
És valamit valahogy elállíthattam, mert alapból úgy működött a media play funkció, ha elindított egy filmet, és a kurzorgombok közepét megnyomtam, mutatott a filmből bizonyos időközökkel jeleneteket, amikre rányomva onnan folytatta a filmet.
Ebben ha valaki tudna segíteni, hogy hogy lehet visszaállítani, azt megköszönnémEgyébként simán viszi a feliratos filmeket is, ha ugyanaz a neve a feliratnak, mint a filmnek.
Kár hogy a HD filmek többségét sajnos nem normál képarányban lehet letölteni :S
Ha valakinek valami kérdése van ezzel a típussal kapcsolatban, nyugodtan kérdezzen, szívesen válaszolok.Egyébként "Tányéros" UPCvel használom, a sok zajszűrőnek, és javítóelektronikának köszönhetően egész jó képe van. Bár a német szabadon vehető adók sokkal szebbek...
-
whited
addikt
Sziasztok
120környékén milyen tv-t érdemes venni?
Főleg úpécé menne rajta meg ps3-al használnám, néha film is -
digo00
tag
Sziasztok!
1. Nekem egy UE32c6000-es készülékem van!
Azt szeretném kérdezni,hogy a firmware frissítés után mi változik?
És hogyha megnyomom az info gombot akkor azt írja,hogy 50HZ!De úgytudom,hogy 100HZ-es TV!Ez mitől függ és hol lehet átállítani 100HZ-re!Légyszi segítsetek mert még elég süket vagyok hozzá!1 napos a készülék!2. Összekötöttem egy DVI-HDMI kábellel a PC-vel és a gondom az lenne,hogy a TV-n halványabb a szin mint a monitoron ez játéknál és filmnél is zavaró!Catalyst control centerel Klón módba ugyanazt a képet kapom de viszont így nem tudok állítani a TV tulajdonságain!Ha kiterjesztettbe teszem akkor meg nem jelenik meg a monitoron lévő kép csak a háttér.
A TV-n még nem tudom milyen beállítási lehetőségek vannak mert 1 napja van nálam!
Ha van erre megoldás légyszi írjátok meg!Légyszi segítsetek mert még elég süket vagyok hozzá! 1 napos a készülék!
Előre is THX! -
atom69
újonc
Sziasztok!
Vettem egy UE40C6500 LED tv-t.
HDMI kábellel összekötöttem a TV-t és a T-Home-s SeptoBoxot.
A kép tökéletes, csak a csatornák 80 %-n nincs teljes kép.
A képopciók/Méretnél 16:9 van beállítva. A Képopciók/Képernyő mód nem aktív.Tudok ezzel valamit kezdeni, vagy hagyjam a fenébe.
Előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az alábbi leírásban a Samsung UE40B7000WWXXH típusú LED televízió készülékét mutatom be részletesen.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest