- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_George
senior tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Samu UE40C6000 tv-m. Tényleg nincs 3 cm vastag...Nagyon durva...
Nagyon meg vagyok vele elégedve, 2 USB bemenet van rajta, egyik direkt HDD-s, másik Pen-nek való.
Eddig nem találkoztam olyan fájllal, amit ne vitt volna USB-ről. (mkv, vob, avi, wmw, mpeg, mp3, jpeg, bmp....)
Egy kis apróságra lettem figyelmes, hogy a wmw fájlokból nem rak ki jelenet képet.
És valamit valahogy elállíthattam, mert alapból úgy működött a media play funkció, ha elindított egy filmet, és a kurzorgombok közepét megnyomtam, mutatott a filmből bizonyos időközökkel jeleneteket, amikre rányomva onnan folytatta a filmet.
Ebben ha valaki tudna segíteni, hogy hogy lehet visszaállítani, azt megköszönnémEgyébként simán viszi a feliratos filmeket is, ha ugyanaz a neve a feliratnak, mint a filmnek.
Kár hogy a HD filmek többségét sajnos nem normál képarányban lehet letölteni :S
Ha valakinek valami kérdése van ezzel a típussal kapcsolatban, nyugodtan kérdezzen, szívesen válaszolok.Egyébként "Tányéros" UPCvel használom, a sok zajszűrőnek, és javítóelektronikának köszönhetően egész jó képe van. Bár a német szabadon vehető adók sokkal szebbek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az alábbi leírásban a Samsung UE40B7000WWXXH típusú LED televízió készülékét mutatom be részletesen.
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest