Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
Én anno úgy vettem a Tv-t hogy tisztába voltam a tudásával értem ez alatt,hogy elég kezdetleges média lejátszó van benne...pl feliratot nem kezel,DTS hang nincs, nem minden mkv formátumot ismer fel...tehát 1 hónap kiveszem a hangot feliratot teszek alá szórakozást megunva vettem egy WDTV Live-ot. m2ts-t még csak próbaképpen sem olvastattam be vele.A törés része az passz sztem m2ts-re simán azt fogja írni nem támogatott formátum
Szerk.: Ez a törés dolog nem csak a 6 seria-nál volt hogy abban is van media player csak fel kell törni hozzá?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
t3v3h
csendes tag
hi,
a hang nem jó vagy a videót sem visz?
ha hang: DTS formátumot nem játsza le -> konvertálni kell
ha videó: 4.1 profile-ig támogatja a H264/AVC-t -> konvertálni kell
olyat azért nem mondanék hogy nem játsza le a FullHD filmeket.
gondolom dühítő ha arra számítottál hogy mindent vinni fog.
de ha ezeknek vásárlás elött utánna jársz... -
VGYke
addikt
A DTS probléma megoldásával kapcsolatban pl. kezd itt az olvasást.
Az mkv profilokkal nem vagyok tisztában, de t3v3h fórumlakó társunk leírta.
Nekem kb. 1000Gb Full HD film van, igaz ami nem volt jó (felirat-hang), manimuláltam a PC-n, de eddig egyetlen olyan mkv-t találtam, amit nem játszik le a TV.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Azért mondtam hogy itthon, nálam, az én tévémen kipróbálnám a te filmeded, de reménytelen hogy a problémás 26GB film eljusson hozzám a neten. Mondjuk ~18-20GB filmet játszottam már le gond nélkül, 26-al nem volt még dolgom.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
C6700
csendes tag
Sokat segítenél ha a tv pontos típusát leírnád,de szerintem a magyar samsung oldalon is keress rá...Én találtam ehhez frissítést :http://www.samsung.com/hu/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=02011100&prd_mdl_cd=&prd_mdl_name=UE55B7090WW&prd_ia_sub_class_cd=P.
Igaz,hogy csak 2010 10. havi a frissítés.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én még csak lanon keresztül frissítettem, szóval nem tudom.
A legfrissebbet fel sem raktam, nem látom értelmét.digo00: Rálehet, de a Tv elméletileg csak a samsung wifi-vel működik.
Ami elég drága.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest