- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manka76
senior tag
Amennyire látom szinte semmi különbség nincs a két tv között a méretet leszámítva.
Ami kérdés lehet hogy kell bele neked internet (ami köszönő viszonyban sincs a számítógépes netezéssel) mert akkor a samsungon jelentős összeget tudsz spórolni mert elég ha a 6000-t veszed ua. tudja mint a 6500 nettv nélkül. Alant az árak:
Samsung UE40C6000 185 500 Ft Samsung UE40C6500 225 900 Ft Lg 42Le7500 213.800 Ft -
Manka76
senior tag
válasz
draculapapa #970 üzenetére
Hello
Az a baj hogy a távgyógyításban nem vagyok jó de ha netán pesti vagy akkor szívesen megcsinálom neked. -
Manka76
senior tag
válasz
draculapapa #968 üzenetére
A router beállításaiban nézd meg a DHCP-t (böngészőben a címsorba:192.168.1.1 vagy ami a címe) és ott ellenőrizd.
-
Manka76
senior tag
válasz
draculapapa #966 üzenetére
Hello draculapapa.
Ne adjál meg semmilyen beállítást, hagyjál mindent automatikuson.
Simán csatlakozz a routerhez és menni fog.
Nálam így tökéletesen ment.
De persze ez csak akkor fog menni ha a Routeren nincs kikapcsolva a DHCP.
Egyéb kérdést nyugodtan ha nem menne. -
Manka76
senior tag
válasz
Zsembi77 #950 üzenetére
Gyanítom ez csak az én hülyeségem de ne egyszerűbb egy pendrive-ra kimásolni és bedugni a tv-be aztán nézni. Nem kell hozzá számítógép csak megy hiba nélkül és a feliratokat is mutja hibátlanul.
Vagy ha nincs pendrive akkor esetleg egy HDMI kábel a gép meg a tv köz és és kész.
De ez csak az én véleményem. -
Manka76
senior tag
válasz
Silent77 #917 üzenetére
Tökéletesen visz minden külsős USB eszközről csak a feliratnak valóban ugyan az legyen a neve.
Én csak a sorozatokat nézem rajta mert a rendes mozifilmek egy idő után kilépnek a lejátszóból és marha idegesítő mindig vissza vinni oda ahol tartottam, ilyenkor marad az Blu-Ray. -
Manka76
senior tag
Nem figyeltél eléggé úgy látom tehát újból: frissiteni úgy tudod hogy a tv menüjében a kérdőjel menüben (legalsó) a Samsung ügyfélszolgálat menüben van a termékverzió (ami vagy ez T-VAL6DEUC-XXX.X vagy a másik) az ahhoz tartozó betű jelölésűt kell letölteni és a pendrivére felmásolni és bedugni majd a frissítést elindítani.
-
Manka76
senior tag
-
Manka76
senior tag
Ricsip frissiteni úgy tudod hogy a tv menüjében a kérdőjel menüben a Samsung ügyfélszolgálat menüben van a termékverzió az ahhoz tartozó betű jelölésűt kell letölteni és a pendrivére felmásolni (nekem pl nem ment a 16gb NTFS kingstonéval de a 2Gb FAT32-vel tökéletes volt nem értem) kicsomagolás után pl ez a neve: T-VAL6DEUC.
Ezt bedug meg vár mig felismeri és akkor frissít.
Nekem eddig mindig sikerült már 3X.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Bittorrent topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest