Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manka76
senior tag
Ricsip frissiteni úgy tudod hogy a tv menüjében a kérdőjel menüben a Samsung ügyfélszolgálat menüben van a termékverzió az ahhoz tartozó betű jelölésűt kell letölteni és a pendrivére felmásolni (nekem pl nem ment a 16gb NTFS kingstonéval de a 2Gb FAT32-vel tökéletes volt nem értem) kicsomagolás után pl ez a neve: T-VAL6DEUC.
Ezt bedug meg vár mig felismeri és akkor frissít.
Nekem eddig mindig sikerült már 3X.
Remélem segítettem.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
-
Manka76
senior tag
Hello
Az enyém RWXXC a vége de nem ez számít hanem amit írtam a termékinformációnál található szoftververzió ami nálam úgy néz ki hogy:T-VAL6DEUC-1016.0
Nekem ez a decemberi frissítés rajta.
Ha akarsz akkor kérdezz nyugodtan.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
Hali
Ez azt jelenti hogy ha veszel hozzá egy "WIS09ABGN USB WIFI vevő"-t akkor fog menni a vezeték nélküli csatlakozás. Ez gyakorlatilag egy sima USB Wi-Fi vevő de csak ezzel működik.
Általában olyan 12k Ft körül szokott lenni.[ Szerkesztve ]
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
Hát igen a Wi-Fi-hez nem árt egy Router. Mással nem csak a saját wi-fi adapterével mükődik eddig nekem ment WD Passport-al mással nem próbáltam.
De ugye elvileg az USB porthoz oda van írva hogy HDD akkor vinnie kell. (bár mint tudjuk a valóság néha teljesen más)LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
Nem figyeltél eléggé úgy látom tehát újból: frissiteni úgy tudod hogy a tv menüjében a kérdőjel menüben (legalsó) a Samsung ügyfélszolgálat menüben van a termékverzió (ami vagy ez T-VAL6DEUC-XXX.X vagy a másik) az ahhoz tartozó betű jelölésűt kell letölteni és a pendrivére felmásolni és bedugni majd a frissítést elindítani.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
válasz Silent77 #917 üzenetére
Tökéletesen visz minden külsős USB eszközről csak a feliratnak valóban ugyan az legyen a neve.
Én csak a sorozatokat nézem rajta mert a rendes mozifilmek egy idő után kilépnek a lejátszóból és marha idegesítő mindig vissza vinni oda ahol tartottam, ilyenkor marad az Blu-Ray.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
válasz Zsembi77 #919 üzenetére
Valóban csak a net kivételével térnek el egymástól.
A végződés nem tudom mit jelent nekem RW végű van de nem is nagyon láttam másfélétLG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
válasz Zsembi77 #950 üzenetére
Gyanítom ez csak az én hülyeségem de ne egyszerűbb egy pendrive-ra kimásolni és bedugni a tv-be aztán nézni. Nem kell hozzá számítógép csak megy hiba nélkül és a feliratokat is mutja hibátlanul.
Vagy ha nincs pendrive akkor esetleg egy HDMI kábel a gép meg a tv köz és és kész.
De ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
válasz draculapapa #966 üzenetére
Hello draculapapa.
Ne adjál meg semmilyen beállítást, hagyjál mindent automatikuson.
Simán csatlakozz a routerhez és menni fog.
Nálam így tökéletesen ment.
De persze ez csak akkor fog menni ha a Routeren nincs kikapcsolva a DHCP.
Egyéb kérdést nyugodtan ha nem menne.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
válasz draculapapa #968 üzenetére
A router beállításaiban nézd meg a DHCP-t (böngészőben a címsorba:192.168.1.1 vagy ami a címe) és ott ellenőrizd.
-
Manka76
senior tag
válasz draculapapa #970 üzenetére
Hello
Az a baj hogy a távgyógyításban nem vagyok jó de ha netán pesti vagy akkor szívesen megcsinálom neked.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
Amennyire látom szinte semmi különbség nincs a két tv között a méretet leszámítva.
Ami kérdés lehet hogy kell bele neked internet (ami köszönő viszonyban sincs a számítógépes netezéssel) mert akkor a samsungon jelentős összeget tudsz spórolni mert elég ha a 6000-t veszed ua. tudja mint a 6500 nettv nélkül. Alant az árak:
Samsung UE40C6000 185 500 Ft Samsung UE40C6500 225 900 Ft Lg 42Le7500 213.800 FtLG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest