Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
Szia!
A melegedest tariattila irta, mint problemat, nekem nem melegszik (vagy ha igen, akkor annak okot adtam) az i8910, csak a fura pattogo hang a problemam, de hat ez vagy a jack hibaja, vagy talan sw-es. Garanciam van, ugyhogy nem leszek ongyilkos, ha a jack a hibas, csak hat bosszanto. Nokiaprogramok foruman van egy szerviz topic, majd ott megkerdezem, ha megtortent a flash es meg mindig pattog.

En egyebkent a Fringet nem nagyon szerettem regen, de nem melegedes miatt (azzal nem volt dolgom), egyszeruen a regi gyari WM 6.1-en nekem mindig fagyott. De ez masfel eve volt, ideje ujra kiprobalnom.

-
tariattila
veterán
A Fringet három éve használom ! (E51/E52/XM5800/N97) készülékeken...
egyiknél sem volt legenyhébb melegedés sem...ha csak háttérben futott mindig hidegek voltak a készülékek...reggel ráraktam rendes töltőre és ott tényleg nem melegedett...

szóval ez az usb töltéskori melegedés megoldódik új rom-nál???
ez jó hír... már csak a lejátszót kellene megoldani és örömködnék...
tényleg az segíthet ha az E.-re rakom az mp3akat??

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest