Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
válasz
TrollGyigyi
üzenetére
A kapcsolat állandó, csak a két pont közti kommunikáció nem mindegy hogy folyamatos vagy csak használatkor sugároz! Szünet esetén tartja folyamatosan vagy csak időnként ellenörzi a kapcsolat meglétét. A GSM rendszerre is ráellenőriz bizonyos időközönként a teló, ha folyamatosan kommunikálna, mint hívásnál, hamar lemerülne.
-
tariattila
veterán
válasz
TrollGyigyi
üzenetére
szerintem folyamatos kapcsolatban van csak azt nem értem, hogy ettől miért kell, hogy melegedjen és merüljön
egyik nokiám sem csinált ilyet és még csak a készenléti idő sem csökkent jelentősen...(legrosszabb esetben is csak 3 napról 2-re...)
nem pedig 7 órára...???
ezért érdekes, hogy az új ROM-ban mi változott ezügyben...ha pedig az energiatakarékos default üzemmódban megy akkor leszakad és kioldáskor ezt egyből közli is... ezt sem értettem...
-
tariattila
veterán
válasz
TrollGyigyi
üzenetére
hát nem akartam ilyen élesen fogalmazni de a mondandóm pont ez lett volna ... A processzornak szinte semmi dolga a fringgel a wifikapcs. Pedig nem egy vészes valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
egyik nokiám sem csinált ilyet és még csak a készenléti idő sem csökkent jelentősen...(legrosszabb esetben is csak 3 napról 2-re...)