Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
phaet0n
üzenetére
nekem is ugyanez volt a gondom, és a választ is leírták már előttem párszor, azóta én is így használom, és nincs ilyen hiba. ha van lefedettség akkor 3g -ben kell használni, így semmi probléma nincs a hanggal, csak gsm módban fordul elő. elég gáz, hogy gsm módban ezt produkálja a telefon, de 3g -ben legalább lehet használni
-
muveszur
addikt
válasz
phaet0n
üzenetére
Nem véletlenül béta az általad említett firmware. Nem csak a memóriakártya hiba van benne, olyan bugos, hogy még egy főzött ROM alapjának sem jó. (Nem véletlenül vár HyperX a véglegesre!)
Pont amiatt, mert béta, és nem a nyilvánosság számára készített firmware, az esély, hogy PC Studion frissíthető legyen, szerintem 0.
Január 10-ke van.... Nemsoká itt lesz.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
phaet0n
üzenetére
Pont ezt akartam mondani. A Pannonnál ue van. Az ilyen dolgokat nem a mobilon hanem a szolgáltatónál lehet állítani. Mondjuk a 1220 valamelyik menüpontjából lehet eljutni a beállításaihoz.
Más: Ennek a készüléknek is mindaddig érzékeny a kijelzője amíg világít, illetve amíg le nem zárják. Ha le van téve valahova, én sem szoktam lezárni mindig. Kialszik a kijelző fénye és nyugodtan lehet törölgetni, tapicskolni, vagy bármit. -
VD
őstag
válasz
phaet0n
üzenetére
A véleményen nincs mit átgondolni, az van. Az érvet és álláspontot lehet átgondolni!
Melsleg tényleg hatalmas méretű a telefon, ez tény!
Tudásban egy s60-as smartphone, ami önmagában jó.
Akít az olyan csiri-csáré dolgok érdekelnek, mint 8 MPixel-es kamera, meg HD video és nem sajnálja rá a pénzt az hajrá vegye meg. Aki meg megvan ezek nélkül, az bőven talál olcsóbb alternatívát az oksotelefonok és PDA-k között. -
-
Mangerd
aktív tag
válasz
phaet0n
üzenetére
lehet, hogy téves, de nem egyedi elírás!
meg azért az az oldal a samsungmobile.com nem egy pistike.extra.hu...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bocsi!

azt szeretném egészen pontosan, hogy az egyik oldalon az éppen aktuális sebességet lássam, a másikon meg a célig hátralévő távolságot. ezt be lehet valahol állítani?
(Na jó, ezt csak viccnek szántam.)