Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nem pontosan emlékeztem, augusztus 1-től kezdik szállítani a véglegest.
"Samsung also announced that the Samsung i8910 Omnia HD should start selling from 1 August at a recommended retail price of 540 euro. The first samples (mostly carrier-customized units) of the monster-spec'd Symbian handset made their way to the market back in May but right after its launch mass production was stopped in order for some i-dotting and t-crossing to take place. Apparently there were some issues with the Omnia HD that Samsung wanted to get fixed before the handset received wider availability."
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Néhány fotó amit a telefonnal csináltak.
Itt is
Meg itt is
Lassított videó
sok kép:Linkek beszartak. HOlnapra javítom!
Ez meg csak érdekes.
Kár, hogy ez még a régi hang codekkel van. Jól elcseszte a samsung.
Remélem nem untattam senkit a sok linkkel!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Mellesleg miket állítasz ilyenkor?
Fényérzékenység, fehéregyensúly,,expozíció korrekció, kontraszt. A beégéseknél főleg a fényérzékenység számít (az N82-nél legalábbis). A lényeg, hogyha kiismertem a készüléket, akkor már tudom, hogy bizonyos szituációkban hol téveszt az automatika.
Persze ha nincs idő állítgatni, akkor marad az automata mód + az utólagos szerkesztgetés. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Fura, hogy a másik mobiltesztelős oldal már több mint 1 hete húzza a tesztképeket és videókat!
Valóban fura, mert engem is érdekelnének azok a képek. Már csak azért is, mert eddig kétféle minőséget láttam. Valszeg az eltérő SW okozza. A különbségek leginkább a napos képeken (beégések) látszanak. Ezért is kértem a napfényben készült képeket. Csakhát hito eladta, samsün meg nem tölt fel. -
hito
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Okés, ha hazaérek mindenképpen nekiesek. Van egy több mint egy perces anyagom (a lenne a legjobb mert azon talán jobban megfigyelhető a dolog), de 96MB-os

Gondolom lesz vagy egy fél nap feltölteni...de szerintem az lesz, mert egy 20mp-esen nem sokminden látszódik.
Legnagyobb meglepetésemre ma 11óra körül már egy csík hiányzott a telepből (fél 9kor vettem le a töltőről), pedig alig nyúltam hozzá...ez nem túl bíztató

-
zack
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ha nálunk is ennyi lesz a T-nél, akkor az királyságos!
Bár ezt az országot ismerve...ez kizárt.

Írtam a T-nek...nem mondták hogy mikorra várható, de azt nem írták hogy nem lesz. Azt írták nem tudják mikortól lesz előfizuval, figyelgessem a honlapjukat.
Érzésem szerint Júliusi hónapban, amikor alapban is nagy a pangás, nagy tüzijáték lesz előfizetéses készülékekből...remélem.
Itt vagyok telcsi nélkül, még 1 hét se telet el hogy eladtam a K850i-t, de már nagyon be vagyok sózva egy premium telcsire.
Ki kell várnom, mert ha türelmes vagyok, csak jól járhatok. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.

Bár ezt az országot ismerve...ez kizárt. 
Ki kell várnom, mert ha türelmes vagyok, csak jól járhatok.