Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Mivel az 5800 -as 15 másodperc alatt megtalálja a műholdakat ugyanolyan körülmények között, szerintem jogosan várom el ugyanezt egy kétszer olyan drága, csúcskategóriás telefontól. Nyílván nem egy vasbeton szarkofágban próbálok tesztelni: emeleti szobám van, nincs különösebben leárnyékolva a helység.
-
No.01
addikt
Sajnos melohelyrol nem elerheto szamomra a GSMarena. Aki olvasta ossze tudna foglalni 2 mondatban, h milyen valtozasok lettek eszkozolve a nalunk jelenleg forgalomban levo modellhez kepest?
Mert ha csak 1 ket aprosag vagy csak egy nagyobb SW upgrade akkor meg ma melo utan beszerzem a kicsiket -
Quasi_modo
nagyúr
Valszeg nem úgy kell érteni, hogy ténylegesen leállították a gyártást. Inkább úgy, hogy lezárolták az egészet. és addig egy sem jön ki a gyárkapun, amíg mindegyik meg nem kapta az új FW-t.
verser233:A görgető rutin hiánya miatt egyszerűen katasztrófa.
Van görgető rutin, csak más mint az almáé.
Komolyan mondom némelyek úgy használják ezt a szóösszetételt. mintha nem tudnák mit jelent... -
Egyik alatt se pusztán az. Ha egyszer nincs API, nincs esemény a multitouch kezelésére, hiába képes rá a driver (ld. G1 Synaptics driver), a rendszer és az alkalmazások nem tudnak mit kezdeni vele. Megnyugtatlak, tisztán a Win32 API-val nem lehet leírni a multi-touch eseményeket, ezért is várnak a WM7-ig a multitouch supporttal - egy új eseménykezelést megvalósítani nem fél perc.
Az Androidnál is azt nyilatkozta a Google, hogyha valaki ír egy jó, tiszta API-t rá, akkor beteszik a rendszerbe.
-
zack
nagyúr
Úgy gondolom arról kellene hogy szóljon egy fórum amit én említek. Nem szívesség, meg köszönet a lényege, kicsit félreértelmezed. Bár ha valaki segítőkész, és gondol a másikra is, nem csak olyan viszonylatban, hogy beírom hogy nekem már az első nap lehetőségem volt megvenni 147k-ért, akkor úgy gondolom mindig kapott érte hálás köszönetet a normálisabbaktól. Azt pedig hogy ÉN mit várok el és mit nem...ezt megint minden ember másik szemszögből szemléli. Én abból, ha eszébe jut a fórum akkor, amikor beírja hogy "megvettem"...ezt szintén nem kötelező megosztani a publikummal, ha már itt tartunk. Ne írja be hogy megvette, és a kutya se fogja elvárni tőle hogy ossza meg a tapasztalatait, mert ellenkező esetben nekem az a véleményem hogy a telcsi tulaja csak "menőzni" akart a többiek előtt. Ennyire egyszerű. Mindenki gratulált neki (többek között én is), amit részben azért előlegeztünk meg, mert úgy gondoltuk majd hogy nem első kézből tudhatjuk meg a telóval kapcsolatos tapasztalatokat.
Az hogy ezek után még ennyit se fog? Ne ístenítsünk már egy olyan júzert akinek volt pénze megvenni, mert mint írtam a PH! ne a pénzről szóljon.Ne osszon meg semmit, majd jön más, aki megteszi önzetlenül. Inkább azt a júzert tiszteljük aki nem sajnálja rá a 147k-t, és nem feledkezik meg az információra kiéhezett fóumtársairól.
De ha ezt nem érted amit írok (bár többen is értik miről akarok írni), kár tovább folytatni, mert 10hsz múlva sem fogod érteni.fejedlm: Jónak tünik a telcsi
, bár ilyen tudású már van most is, formailag kicsit egyszerűbb kivitelben. Sok minden fog számítani mennyire lesz sikeres. Anyagminőség, szoftver, kezelés...általában itt véreznek el a mostaniak is.
-
zack
nagyúr
Nem csak a telefonjaimmal voltam így, de az összes olyan hardveremmel, ami majd hogy nem elsőként volt a PH-n, és tudtam hogy mások várják a tapasztalataimat...
Ebbe most beletrafáltál.
Napokat tölteni? Az nálad napokba kerül ha csinálsz egy 1p videót és feltöltöd?
Nem a lustaság...hanem ha egy fórumtársunk csinál képet vagy videót azt jobban elhiszem. Mert a youtube-os videókon ki tudja milyen szoft. van a telókon, és az egyes régiók közötti példányok minőségében is lehet különbség ami megtévesztő lehet. De nem hiszem el hogy ez ennyire érthetetlen a számodra.
Szóval inkább úgy fogalmaznék, az a lustaság aki 1-2 db képet, és egy 1p videó elkészítését követően sajnál pár percet ráfordítani a feltöltésükre.
De nem értem miért vetted ezt magadra?Vagy csak szimplán igazságot osztasz?
-
Atomgeszi
nagyúr
Amikor veszek egy új dolgot kb. pár napig csak azzal vagyok elfoglalva. Szal nekem nem fáradság. "tele van a net tesztekkel, videókkal." Igen ám de én ahány tesztet találtam(körhintás,vidámparkos egy külföldi oldalon) mindegyikben szar volt a hang. Na meg lehet azóta javítottak valamit. A képek minősége se volt valami hudejó. Ezért vártam a friss magyar tulajtól ilyeneket. De ha ez neki ekkora nagy kérés(ezt csak úgy általánosságba írom nem támadás), hogy csináljon egy videót(nomeg minek vett ilyet, ha úgyse használja fényképezésre meg videózásra) amit alapesetbe úgyis csinálna...( jó az ebbe a topikba levő tulaj megadta rá az indokot, hogy miért nem csinál, de nagy általánosságban ez van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő