Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Nemrég lettem én is büszke tulajdonosa egy Samsung Galaxy s wifi 5.0 tabletnek.
(szép rövid neve van, az egyszer biztos)
Most nem szólnék hozzá a topik elején elhangzottakhoz, apple vs samsung, meg voltak az okai, hogy miért ezt vettem meg(egyébként én a speedshopban 45ért, 2 év gyári garanciával) nem kezdem el ecsetelni más tulajdonosoknak.^^
Öröm volt hozzáértők hozzászólásait olvasni, és kiokosodni, tulajdonképpen mit is tud a vasam.
Az már csak a sors iróniája, hogy a készülék megvásárlása után tévedtem ide, és olvastam el a 600 oldalt(vagy mennyit)
.
Remélem, ha én is kitapasztaltam a kicsit, én is hozzá tudok járulni a "helpdeskhez" de azért az elkövetkezendő időkben valószínűleg csak kérdezni fogok. Kezdem is:
Nem találtam a topikot végig olvasnán sem, hogy mit kezdtetek a háttérkép problémájával. Lehet, hogy én vagyok speciális eset, de a szituáció nálam a következő:
Az első főoldalon csak 1 oldal van a 7 helyett. Amikor háttérképet akarok kiválasztani, megad egy négyzetet, amit tetszés szerint növelhetek, egy megadott pontig, hogy mit rakjon ki háttérnek. Gondolom ezt azért csinálja, mert a kép felbontása nagyobb, mint a telefoné.(800x480? ilyesmire emlékszem) Ezzel alapjában nem is lenne baj, bár én már azt is kifogásoltam, hogy akkor miért nem kicsinyiti le, vagy nem tudom, oldja meg okosba. De a probléma az, hogy elfogadva ezt a korlátozást, kijelölöm a képen, amit háttérnek szeretnék. És amikor kirakom a háttérnek, akkor az a kis négyzetnyi terület a képből is kivan nagyitva(mert gondolom az meg már KISEBB mint amennyit a képernyő tudna), szóval az adott képből csak egy X százalékot látok, mondanom sem kell, ez (kb) élvezhetetlenné teszi a képet. Letöltöttem egy packot, amiben direkt ehhez a felbontáshoz vannak képek, viszont ott is szórakázni kell a jelölő-négyzettel, és megint kinagyitja az általam "kivágott" részt... Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy kikelljen jelölnöm bármit is a képen? (A folyamat, ahogy próbálkozom: Galéria/beállítások/megint/beállít, mint.../háttérkép)
Előre is köszi a választ, és bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Milyen program, ami...?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- OLED monitor topic
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(szép rövid neve van, az egyszer biztos)
Az már csak a sors iróniája, hogy a készülék megvásárlása után tévedtem ide, és olvastam el a 600 oldalt(vagy mennyit)