Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  bigmasterg

üzenetére bigmasterg

üzenetére Jóvanna, úgy rám ijesztettél, hogy izibe előguberáltam egy mx60-ast és beledugtam... Jelenleg egy elég zajos helyen ülök, de így is durva a különbség a headsettel szemben. Mondjuk van egy kis égett szag is, de az lehet, hogy kívülről jön. Jóvanna, úgy rám ijesztettél, hogy izibe előguberáltam egy mx60-ast és beledugtam... Jelenleg egy elég zajos helyen ülök, de így is durva a különbség a headsettel szemben. Mondjuk van egy kis égett szag is, de az lehet, hogy kívülről jön. Ha azért még picit visszakanyarodhatunk a dugókhoz, találtam egy ilyet: "On the iphone it's t/r/r/s (L/R/G/M) and on the Samsung it's t/r/r/s (L/R/M/G)", ahol a Samsung a Galaxy S-t (i9000) takarja. Tudja valaki, hogy jelen készülék melyik? (Tudtommal az YP-G70-ben nincs videó out, de ettől még átemelhették a modult onnan is.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jóvanna, úgy rám ijesztettél, hogy izibe előguberáltam egy mx60-ast és beledugtam... Jelenleg egy elég zajos helyen ülök, de így is durva a különbség a headsettel szemben. Mondjuk van egy kis égett szag is, de az lehet, hogy kívülről jön.
 Jóvanna, úgy rám ijesztettél, hogy izibe előguberáltam egy mx60-ast és beledugtam... Jelenleg egy elég zajos helyen ülök, de így is durva a különbség a headsettel szemben. Mondjuk van egy kis égett szag is, de az lehet, hogy kívülről jön.