- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
csorbajeno #33599 üzenetére
Úgy, ahogy az egy megmaradt képen látod - ha rákattintok a kis ikonokra - de ez is több, mint a semmi.
(A másik 2 képet én töröltem, mert a gyerekeim voltak rajta, és azért na...)
-
Geresics
addikt
válasz
Rinocerosz #33597 üzenetére
és az összes
a világon!!!
-
Geresics
addikt
Hali,
csak pár napja lettem S9+ tulaj, és máris segítségre szorulnék.
Először tök jól be tudtam állítani mindent, de kerestem olyan beállítást, hogy lezárt képernyőnél lássak az e-mailekből, messenger üzenetekből egy-egy sort, ahogy ezt a vegytiszta, 9-es Androidos Xiaomi A1-emen is használtam:Persze az S9+-on is 9-es Android van, de nem sikerült sehogy sem, viszont megjelent egy nyavajás karika, és most ha kapok egy e-mailt, akkor az jelenik meg mindig:
Na, kérlek, könyörgöm, esedezem hozzátok! Ezt a fost hogy tudom kikapcsolni?
Már mindent is próbáltam, de sehogy sem sikerül!Amikor megvettem a telefont, akkor is ilyen volt, de kb. 3 perc alatt kikapcsoltam. pár napja viszont valahogy visszakapcsoltam, amikor a fenti értesítési beállítást kerestem, és azóta nem tudom kikapcsolni! Már konkrétan az őrületbe kerget, és idegállapotba kerültem tőle Meónika!
-
jeni
félisten
Akinek Telenor mobilnetje van annak a Google alkalmazás nem fut be bugrsa vagy lefagyásra?
Ezen a legfrisebb javítás van rajta. Múlt heti.
a
A Google böngi megnyitása esetén 2-3msp utaán lefagy és bont.
A Vodafone esetén nincs ilyen gond! -
samu74
addikt
válasz
Kroni1 #33587 üzenetére
Simán benne lehet,és még az se segítség neked hogy más telekomosnál nincs Ilyen probléma. Anno S7 olyan hálózati hibákat(vodafone) produkált vagy fél évig, hogy azt hittem a hajam kihullik... Sok helyzetben számít az is hogy hol használod, váltogat-e a tornyok közt, gyenge térerő, stb. De ha egy negyed annyiba kerülő telefon nem produkálja ezt,akkor jóhogy ráncolja az ember a szemöldökét.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Rinocerosz #33592 üzenetére
Ugyanez
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Gaberiellb #33591 üzenetére
Ki tudja mi van már megint.
Újra kellene már nekem is telepíteni, de nem igazán esik jól :)
Meg akarnám már várni a 2.0 verziót. -
Gaberiellb
senior tag
válasz
Rinocerosz #33589 üzenetére
Igen eddig nekem is így volt, most meg jönnek a hírek stb stb
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok,
Kicsit off, GBoard használóktól kérdeznék:
Mit állítsak be, hogy szövegírás közben ha szóközt nyomok, felhozza javaslatnak az írásjeleket?
Eddig tök jól működött, de egy újratelepítés óta bármit állítok, nem tudom ezt előhozni
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Gaberiellb #33588 üzenetére
Az nem valami jó dolog.
Nekem is szokott jelezni a biztonsági mappa, de nekem általában a google play-t hozza be mert frissíteni kell valamit. -
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! S9+ miért csinálj azt, hogy értesítési sávban megjelenik a biztonsági mappa (érintse meg) és bejön a google időjárás, hírek stb? Elég idegesítő
-
Kroni1
veterán
Nálam nincs, kikapcsoltam és ugyanúgy a hivások 20-30% nehezen épül a kapcsolat. Ahogy kelly fórumtárstól olvastam nála sem volt hatása. Egyedül az oldotta meg a dolgot neki, ha az okoskarkötőjén némította a hívást és úgy vette fel. Ebből és az elmondásokból miszerint régebben nem volt ilyen gond, én arra következtetek, hogy a szoftverben lett valami bug.
-
Kroni1
veterán
válasz
ArthurShelby #33582 üzenetére
Nekem is változó, de érzésre volt már 4mp-nél hosszabb is.
-
Kroni1
veterán
válasz
csorbajeno #33580 üzenetére
Érdekes, ezen szerintem XEH rom van, nem vágom miért.
Lehet érdemes lenne megpróbálni a TMH romot feltenni?! $R64 topiktárs azt írta a tkomnál vette a telefont, és nála is jelentkezik a hiba! Gondolom ő se mókolt rá XEH-et, ki kéne deríteni, hogy neki milyen van rajta, hogy kiderüljön tényleg csak a XEH-el van-e baja..
-
ArthurShelby
addikt
válasz
csorbajeno #33581 üzenetére
Minden hívást tudok fogadni, csak sok idő telik el a megnyomom a fölveszem gombot és az összekapcsolás között (kb 2-3-4mp).
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #33579 üzenetére
És nálad is fennáll ez a "nem tudod fogadni a hívást" hiba?
-
csorbajeno
veterán
válasz
Kroni1 #33578 üzenetére
A Telekom és a Független viszonteladók árulnak gyárilag független és DualSIM-es a telefont, de a viszonteladók XEH rommal, a Telekom viszont TMH rommal árulja a telefont gyárilag. A másik két szolgáltató SingleSIM-es telefont árul a saját romjaikkal.
Emiatt írtam legutóbb, hogy kíváncsi vagyok, kinek milyen kombónál fordul ez elő, mert szerintem a független XEH rommal nem kompatibilis valami a Telekom háózatában, amit egy újraindítás a részükről orvosolhatna. Persze a telefon újraindítésa után, de azt ugye a frissítések miatt úgyis újraindítottuk már többször is. És még egy pont a szoftveres baki mellett, hogy ez a hiba nem a megjelenés óta áll fenn. -
ArthurShelby
addikt
válasz
csorbajeno #33577 üzenetére
Nekem telekomos a telo (tehát független), de t-s kártyával használom, TMH-s rommal.
Nálam annyi lehet a bibi max, hogy a szolgáltatónál nincs engedélyezve a 4G hívás. -
Kroni1
veterán
válasz
csorbajeno #33577 üzenetére
Az enyém Dual SIM-es, ezen nem TMH hanem XEH rom volt gyárilag, sose volt mókolva. Más írta, hogy neki is XEH-el csinálta, hogy az dual vagy sima függetlenül vásárolt egysimes teló volt nem tudom. Szerintem ilyen hálózati ujraindítás nem nagyon oldaná meg, nem is nagyon hiszem, hogy ilyesmi létezik-e és ha igen akkor a kedvemért csinálnának-e ilyet. Ha kell valami hólózat reset azt szerintem megadott időközönként megcsinálják. De persze egy próbát megérhet a telekomnál rákérdezni, én azért sok reményt nem fűzök hozzá, mivel S9-esek közül sem mindegyiken jelentkezik, és amelyiken igen azon sem mindig.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Kroni1 #33572 üzenetére
Én is Telekomos vagyok, S3 okosórával, sima S9 és nálam nem jelentkezett ez a probléma. Az esetedtől függetlenül továbbra is azt gondolom, hogy szolgáltatói hibáról lehet szó, mert eddig csak Telekomosok jelezték a hibát. Így hirtelen az jut még az eszembe, hogy te cseréltél romot? Mert a telefon független a Telekomnál, de a rom az TMH és nem XEH. Én arra lennék még kíváncsi, hogy akiknél fennáll a hiba, azok milyen kombinációban használják a telefont. Melyik szolgáltató, milyen rom (és az a gyári rom-e rajta)?
Értem én, hogy az sem boldogít, hogy ha kiderül, hogy ki a ludas, de ha szolgáltatói hiba, akkor be tudsz menni a Telekomhoz, hogy csináljanak vele valamit (pl. egy hálózati újraindítás részükről). -
Kroni1
veterán
válasz
samu74 #33575 üzenetére
Pont ezt akartam irni, a felbontas nem sokat jelent, én nem jatszom igy nekem semmit. Nem a 3000es akku a baj, hanem az akku és az erös proci kombó... A céges J5 2017 2350es akkuval 2x annyit megy mint az S8-S9 AOD nelkül, és igazából teljesen jó teló. Abbol a QI hiányzik leginkabb, meg az S9 kamerája, de a sajatja is egész jó..
-
Kroni1
veterán
A kamera már S6on is lötyögött, ez a képstabilizátor így van megoldva, ezzel sztem ne foglalkozz! Ha ez a legnagyobb bajod vele akkor örülj! A nehézsége relatív, a mai iphone-okhoz képest könnyű szerintem, meg a nagy tepsikhez képest is még elfogadható. Bár tény, hogy ha ebbe a sulyba egy 3600mAh akksi is belefért volna, az lenne az igazi. Fura h a fogyasztását megfelelőnek találod, nekem az a legnagyobb bajom vele. Ok, netezek, meg online rádió, de 4h alatti sot-okkal egy nap is necces sima hétköznapomon.. az arányait nekem is szokni kell, a keskenysége tetszik, a magassága nekem sem annyira. De összességében nem cserélném le S10re, max az említett bug miatt vissza S8ra, abból a 60fps fhd videózás alatti fényképezés hiányozna kicsit de más nem nagyon. És asszony S8-asa hiába vékonyabb egy leheletnyivel, mégis a kicsit gyengebb procija miatt jobban bírja szusszal.
Fólia: Én az UV-set ajánlom rá, de rendelni kell többet, (elsöre legalább 4-et sztem) mert az első párat elrontod ugyis. Mintha nem is lenne rajta semmi, tokkal is kompatibilis, aliról UV lampával együtt is mindössze 800 Ft darabja.
-
Kroni1
veterán
válasz
csorbajeno #33570 üzenetére
Mi köze a szolgáltatónak a független romhoz?! Sokaknak ezzel is megvan a bug, tehát nem a TMH-s rom a ludas, igy nekem sem.
Azt hogy a telekomosokat sújtja a bug csak feltételezés, mert eddig úgy tűnik. Pont ezért kérdeztem meg, hogy van-e itt más szolgaltatós topiktárs akinél volt ilyen, hogy ezt biztosra kijelenthessük.
És mint írtam az se boldogít, ha csak telekomnál van, mert nem tudok és nem is akarok másik szolgáltatohoz menni. kelly fórumtársunk azt irta ha lenémitja az okoskarkötőn a telot es utána veszi fel, akkor nem jeletkezik a bug. Tehát egy olyan szoftveres dologról lehet szó, ami orvosolható lenne szolgaltatonál eszközölt bármi változtatástól függetlenül is, szerintem. A hivatalos független romhoz meg amúgy sincs sok köze a telekomnak. -
$R64
tag
válasz
pusszycat #33568 üzenetére
En sem hiszem h a telefon a ludas. En a tkmora gondolok
3.5 honap hasznalat utan (ezt leszamitva). Egy nagy bajom van a teloval, hogy a kamera ku..a kotyog. Szamomra zavaro-bar elegge elnyomtam magamba az erzetet h erre figyeljek. Tudom hogy az s10+ ugyanigy kotyog mat20 pro is. Erdekes az iphonok nem. Egyeb aprosagok h nehez a telo. Flip tokkal/nelkul oldalzsebbe nem fer. Farzsebbol kilog. Figyelni kell ra nagyon. Na hat nem egy s4 meret. Nyiregyhazatol pesten at veszpremig egy gsmes sem vallal uvegfelrakasra garit. Sot fe se teszik. Azzal vigasztalom magam h meg jo hogy nem az s10plusz vettem.
Nekem az aksival nincs bajom. Jol birja atelo. Bar kozepesen energia takarekos modna hazsnalom. Birt mar igy 2 napot is bar akkor csak 2 ora volt a kijelzo ido. Szep a kijelzo. Tud mindent. Dexet vegul nem vettem hozza - felesleges. Ket hangszoros streohangzas popec. Zenet hallgatni fikmezni brutal a telorol. -
Kroni1
veterán
válasz
pusszycat #33568 üzenetére
De teló probléma, mert nekem ugyanaz a SIM se S7-ben, se S8-ban, se J5-ben nem csinált soha ilyet, független romos S9-ben meg igen. Tehát ha S9 és Telekom együttesen okozza a hibát az sem nyugtat meg.. Elképzelhető, hogy az S9 valamit máshogy kezel, de Tkom ezzel úgysem tudna és nem is fog semmit kezdeni sztem..
Van aki nem telekomos hálózaton is tapasztalt ilyet?! Eddig ahogy olvasom leginkább valóban csak minket súlyt ez a bug.
-
dkovizoli
addikt
válasz
csorbajeno #33562 üzenetére
Svájc csak földrajzilag Eu. Egyébként nem eu állam. Ezért nem vonatkozik rá a garancia sem. Az eu piacos készülékeket javítják. A snapdragonos készülékeket nem javítják. Az pedig USA és kinai piac, leginkább.
-
hematoma1
senior tag
Sziasztok. Milyen üvegfóliát érdemes venni a telóra.Most esett pofára de megvédte szerencsére ami rajt volt.
-
csorbajeno
veterán
-
e-newsee
addikt
válasz
atos30 #33559 üzenetére
Középiskolában a koliban volt egyik srácnak egy Hitachi rádiós magnója. Ha azt kitekertük olyan 108 MHz-en túlra, akkor annyira "megugrott" a freki, hogy fogta a 450MHz-es telókat. Hallgattunk pár érdekes beszélgetést. Ami fura volt, hogy mindig csak az egyik felet hallottuk, a másikat nem. Egyik ilyet fel is hívtuk, mert bemondta a számát, mi lejegyeztük, és kérdeztünk valamit, amiről beszéltek. Aztán újra hallottuk, ahogy megbeszélik egymással, hogy "Eemászik a sáv! Én tudom, hogy van ilyen, radaros vótam a seregbe!"
-
alcapone386
őstag
válasz
atos30 #33559 üzenetére
Igen, mindenhol azt olvasom, hogy lehetetlen. Amíg nem tömeges jelenség, addig ennyivel el is intezhetik, de akkor is tudjuk mit hallottunk a telefonban
Megnyugodtam, hogy igaz régebben, de neked is előfordult. Thx az infót. Amíg nem mindennapos addig nem zavar, de mégis kérdéseket fogalmaz meg az emberben.
Más: Kb 1 éve, telekom alkalmazásba léptem be mobilinternetről automata beléptetéssel. Meglepetésemre egy számomra teljesen ismeretlen hölgy profiljába léptetett be a rendszer, és mindent láttam amit az alkalmazásban láthatunk. Telekomba bementem épp egy rendelésemet vettem át, poénból megmutattam az ügyfelesnek, pislogott egy nagyot, és mondta, hogy ő nem tudja ez mitől van...nála csak a rendeléseket lehet átvenni. Na mondtam magamban, ha téged nem izgat engem sem..
Azóta nem jött elő ez a bug..
-
atos30
aktív tag
válasz
alcapone386 #33558 üzenetére
Ilyen volt a westel 450 korszakba is. Nekem legutoljára valamikor 5-6 éve lehetett hasonló Sony telefonnal. Valószínűleg túlterhelt a közelben az átjátszó bázisállomás és az egymás melletti frekik átfedik egymást. Elvileg nem lehetséges ilyen, de gyakorlatilag mégis.
-
alcapone386
őstag
Nem hiszem, hogy telefon hiba lenne, sőtt tuti hálózat gond, de azért ne nézzetek hülyének. Elég, hogy én néztem hülyének az asszonyt, amig meg nem hallgattam én is a telefonálását. Régi vonalas korszakban emlékszem, hogy ha hívtam valakit, előfordult, hogy más telefonbeszélgetését is hallottam. Azok a csodás 90es évek...na de ez megszűnt. Tegnap asszony telefonál és megjegyezte : "mint ha németül beszélne valaki a telefonban". Lehülyéztem, fülemhez nyomta a telefont és tényleg. Halkan...nagyon halkan, de tényleg mintha két férfi németül beszélt volna. Akivel az asszony telefonált, egyedül volt, tv sem ment. Valóban tőlünk teljesen független vonal zavart be. Na ez hogy a ****ba törtenhet meg? De nem is egyszer. Mással is beszélt már, és akkor is hallott halk beszédet a háttérben. Nem foglalkozott vele, azt hitte a hívó félnél megy a tv vagy a háttérzaj, de most ez sem volt. Valakinek ötlet? Az utóbbi pár napban tapasztalta, 2-3 alkalommal. Nem vagyok laposföldhívő, nem hiszem hogy pont engem akarna lehallgatni a nagytesó, de akkor is furcsa ez a szitu. Más hallott már ilyenről?
Telefon: S9, telekom
-
TheMiller
tag
válasz
Pacee87 #33556 üzenetére
Elnézést a belekontárkodásért, de simán szervizelik, csak jópénzért. Valaki korábban linkelte is a szervízárakat (asszem' akkor akksi esetben). - Tehát ténylegesen garid nem lesz.
Totál OFF:
Ázsiai piacos telefont azért nem vennék mert 1-1 alkatrészről mindig kiderül h más, mint az EU-ban lévő. De ez nem a szerviz miatt probléma, hanem a minőség esetében, mert kb annyival olcsóbb amennyivel valóban kevesebbet is kapsz. Nekem a kijelző volt ilyen egy Zenfone2 esetében.. -
jeni
félisten
válasz
e-newsee #33550 üzenetére
+1
sem LCD-t sem USB csatlakozót nem cserélnek rajta annak függvényében ,hogy azok teljesen kompatibilisak vele.Pacee87
alkatrészt tudsz rendelni hozzá kintről,csak kell aki berakja neked.ez az egyetlen megoldása a szervizelésére.
fődarabon kívül minden megvehető hozzá. LCD esetén annak horror árra van neki. -
Tomi229
tag
Az usb, jack csatlakozás számlálót elő lehet hozni valami kóddal? Egyszer valami alkalmazással sikerült csak megnézni.
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, de egy ajánlat révén write only módban vagyok. Jelenleg egy általam újonnan, aTelekomnál listaáron vásárolt gyárilag független S8-at használok. Hogy S8-ról érdemes - e S9 váltani, azt most hagyjuk... A kérdésem az lenne, hogy európában szabad, ajánlott-e ázsiai piacra szánt Snapdragonos S9-ben gondolkodni? Van valakinek tapasztalata ebben? Van valami negatívum az Exynoshoz képest?
Köszi: Pacee
-
Vitaqo
senior tag
A Galaxy Labs-ot használja valaki?
-
Én láttam, de azért nem válaszoltam, mert szerintem hagyd a francba (és gondolom, nem ilyen válaszokat remélsz). A csomagok tiltogatása szerintem hosszú távon nem sokat javít, én legalábbis így tapasztaltam az S7e-vel.
Hálózati beállítások (BT, WiFi, mobile network, GPS), szenzorok folyamatos ébrenléte (pl. smart alert, raise to wake), fényerő, értesítések minimalizálása, reklámok blokkolása, felesleges appok törlése - szerintem ez a lényeg. Ha ezeket jól beállítod, a többi fekete mágia ehhez képest már nem hoz sokat a konyhára. Ha mégis több kell, akkor inkább célirányosan 3rd party romot keresnék... -
jeni
félisten
jött valami 113MB javítás a XEH-re
-
colonia
senior tag
Sziasztok!
2018.11.23-án vásároltam az eMAG-ról az S9-et. Szerintetek érdemes bepróbálkozni a visszaküldéssel, hogy az akkumulátort cseréljék ki gyors merülésre hivatkozva? -
Zamma
őstag
[link]
Erre valaki? 1 hete kérdeztem és senki nem válaszolt. Valaki hozzáértő adjon légyszi tanácsot, köszi! -
kelly416
veterán
válasz
csorbajeno #33535 üzenetére
Nem, de most asztalin megnyitottam a samu acc-omat, töröltem még onnan is a telót, biztos ami biztos.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy az új tulaj milyen csomagot kap majd a telefonhoz, úgyhogy én is remélem, nagyon elégedett lesz majd. De még addig nem jutottam el, hogy a hirdetést megcsináljam. -
kelly416
veterán
válasz
Kroni1 #33531 üzenetére
Az érdekes, mert amikor elkezdtünk VoLTE-ra gyanakodni, kikapcsoltam én is, de semmi hatás. Amikor meg a karkötőn némítom a hívást (merthogy volt, hogy nem nyúltam hozzá, csak telón fogadtam a hívást, a karkötő rezgett, a kapcsolat nem jött létre, és amint a karkötőn kinyomtam a hívást, egyből nyitotta a vonalat), akkor meg minden ok. De teszem hozzá, előtte A8-am volt meg használtam A3-at is egy kis ideig, egyikkel sem volt ilyen.
-
Kroni1
veterán
válasz
kelly416 #33529 üzenetére
Egyáltalán nem. Multkor utcán is csinálta a saját fülessel, meg melóhelyen is úgy h semmi nem volt rácsatlakozva. Fura, hogy S6-7-8-nál és J5-nél sem volt ilyen ugyanezen Telekom kártyánál.
Apósom vodás S8-al hívott többször is, úgy érzem vele csinálja legtöbbször. Még VoltE-t kinyomom, de az eddig is ment a korábbiakon, azért ez elég szánalmas hiba.. -
kelly416
veterán
válasz
csorbajeno #33514 üzenetére
Menüből csináltam, kérte a jelszót is, akkor boldogan adom majd át az új tulajnak.
-
Kroni1
veterán
Nektek nem csinál olyat az S9 hogy mikor hivnak nehezen lassan akarja felvenni?! Megnyomom a hangerő fel gombot (be lett állítva ez a funkció), vagy elhúzom és a képernyőn úgy látszik felvettem, de a másodperscszámláló nem indul, nem halljuk egymást, semmire nem reagál, és van h leteszik mire tényleg felépül a kapcsolat.
Telekomos S9 gyári fw-vel most ezzel szarakodik. Az első 1-2 androidos telefonomnál volt ilyen élményem utóljára, azóta nem volt ilyen problémám, nem hittem hogy még lesz..
Más nem tapasztalt ilyesmit?! -
válasz
csorbajeno #33514 üzenetére
Cool, köszönöm, ez nekem új volt...
-
kelly416
veterán
válasz
csorbajeno #33505 üzenetére
Nem lesz, már egy hete nyúzom, Mi 9T pro 6/128. Sötétben jobb képeket csinál a Samu, de nekem ez annyira nem mérvadó, mint az akku például QI ide vagy oda.
-
samu74
addikt
válasz
Rinocerosz #33516 üzenetére
Mikor gyári visszaállítást csinálsz be kell pipálni hogy törölje a dokumentumokat is meg minden vackot .Sokan elfelejtik ezt.
-
scapegt
őstag
válasz
samu74 #33500 üzenetére
Megtettem, azóta egyszer telefonáltam, nem azonnal ment át a hang a hangszórókra ... majd meglátom, milyen. A telefonon volt már FR kb. 2 hónapja, az sem oldotta meg a gondot. Marha idegesítő ...
Viszont csinál olyat is az órám (valxeg akkor az a bugos), hogy hívnak, rezeg az óra, a telefon a kezemben, húznám el az ikont, hogy felvegyem és nem történik semmi, letenni tudom csak, semmi mást ... az órán mindegy mit nyomok, nem történik semmi ... na ez viszont aztán már tényleg dühítő ... utána hívhatom vissza az illetőt, aki azt hiszi, nem érek rá éppen és esetleg indít mással egy hívást ...
Az órát is leresetelem és a telefont is a napokban, hátha megoldódik mégis.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
csorbajeno #33515 üzenetére
Nekem amikor csinálok gyári adatokat... utána ügye újra indul és kéri az email címet, hogy jelentkezek be a google szolgáltatások miatt. Na ott rá kattintok, hogy be írjam és feldobja az email címemet... a billentyűzetben javaslatként...
Nekem csak úgy csinálja normálisan ha 2db FR-t vagy 2db gyári adatokat csinálok.
Lehet valami védelmi dolog ez... -
csorbajeno
veterán
válasz
Rinocerosz #33513 üzenetére
Ez érdekes. Hol láttad, hogy emlékszik az e-mail címedre?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
kelly416 #33503 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy lépj ki a google account-ból és csinálj egy gyári adatok vissza állítását.
Utána indítsd be a telefont de nem jelentkezz be sehova. Ezt követően pedig megint egy gyári adatok vissza állítása.
Nekem valamiért ha csináltam gyári adatok vissza állítást ,mindig emlékezett az email címemre... -
kungzi
veterán
XEH-re kint a novemberi frissítés! Reggel arra ébredtem, hogy már telepíthetem. Ilyen se volt még
-
válasz
Én az FR előtt eltávolítanám a Google accountot a készülékről (és a biztonság kedvéért a Samsung accountot is), FRP lock elkerülése végett.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Xiaomi mi 9t Pro. Kiszimatoltam.
Nem tudom megérte e pl kamera téren.
-
csorbajeno
veterán
válasz
kelly416 #33503 üzenetére
Sajnálom, hogy itt hagysz minket.Elvileg csinálsz egy FR-t, majd belépsz a Samsung accountodba és ott, ha megjelenik a telefon, akkor törlöd. Ez utóbbi kell a telefon távoli eléréséhez. Mással nem hiszem, hogy tudnál ártani a következő tulajnak. Használd megelégedéssel az újat. Ami egyébként mi lesz?
-
kelly416
veterán
válasz
kiskeni #33502 üzenetére
Elköszönnék a topiktól, de még nem tehetem. Eladnám a telefonom, de véletlen sem akarok kellemetlenséget okozni a következő tulajnak. Ha csinálok egy gyári beállítások visszaállítását, akkor tutira eladhatom? Elötte Xiaomi-m volt, a miui fiókhoz akkor is hozzárendelve maradt a teló, amikor csináltam egy ilyet, ott még a mi fiókból is törölni kellett az eszközt. Itt van valami hasonló? Samsung account jelszót kért a HR-hez, az tuti, csak utána van-e még bármi amit tennem kell?
Szerk.:
Bocsánat, nem válasz akart lenni. -
kiskeni
aktív tag
válasz
csorbajeno #33491 üzenetére
Íííígen, ez a beállítás, ami sikertelen próbálkozások sorozata után törli az adatokat tetszik és én el is gondolkodtam a használatán. Szerencsére még mielőtt élesítettem volna volt egy olyan pillanata a telómnak, hogy vagy 44x sikertelenül akarta magát feloldani üresben úgy. hogy senki sem használta
Tehát na, az ördög nem alszik, jobb inkább békén hagyni azt az opciót.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
e-newsee #33493 üzenetére
Nana! Van mikor a FR sem javít szoftveres hibát, mint az [én] esetemben pl. Októberi frissítés fel, majd hiba felbukkan és kb. a 2-3. FR után (Beállításokból, Recovery-ből is) mondtam azt, hogy elég és nem szopok vele, inkább szervizbe küldöm. Azt mondjuk nem tudom, hogy Odin-al más rendszert felrakva mit értem volna el, de ezt már nem is fogom megtudni (remélem). Egy biztos, nekem nem vált be az FR ebben az esetben, pedig nem állítottam vissza az adatokon kívül semmit, (pl. beállításokat) azokat is kézileg raktam vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!