- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
medosz11
tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli töltőre csak felrakom a telót és tölti is, vagy valamit be kell állítani? -
e-newsee
addikt
válasz
csorbajeno #32898 üzenetére
Túl nyugodt az ember.
-
kelly416
veterán
válasz
pusszycat #32895 üzenetére
és csorbajeno:
Nem tudom, mi lehet a gond, valószínűleg vagy az én kezem túl száraz (dolgozom is elég olyat), vagy "csak" a kijelző picit hibás. Mindegy is, mert többnyire jól üzemel, és úgyis megyek majd gariztatni akku, hajszállkarcok miatt, akkor majd látom a változást. De tényleg nagyon ritkán nem érzékel, és leginkább AOD az, ahol észrevettem, meg kb. havonta 2 alkalommal valahol máshol. -
Vandie
tag
Az enyém most optimalizálva, AOD nélkül 1,5 napot kibír töltés nélkül, átlagos használattal. Ma hajnalban töltöttem és most vagyok 76%-on, de most sokat nyomgattam, email, chat, YouTube, böngészés.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Rinocerosz #32891 üzenetére
Egy csúcsmobil nem lehet dundi és nehéz. Inkább ez miatt nincs 5000 akksi. A grafén akkuval én is szoktam álmodni.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
csorbajeno #32889 üzenetére
Engem igazából az üzemidő érdekelne. Viszont akkor váltanék szívesen ha végre előhozznák a grafén akkumulátort. Mert szerintem ezeket a sima akksikat már nem lehet tovább növelni.
Nem hiszem, hogy 5000-ig feltornásznák. Mert aztán ki tudja milyen kirobbanó sikere lenne -
csorbajeno
veterán
válasz
Rinocerosz #32886 üzenetére
Elvileg valahogy a kamera körüli villogással meg lehet oldani a LED jelzést, de pontosan nem tudom a metodikát, mert nem veszélyeztet az S10, csak hugomnak lesz jövőre. Engem majd az S11-13 fog érdekelni. De még meg sem fordul a fejemben a csere, pedig a sima S9-em van, így még zoom lencsém sincs.
-
Vandie
tag
válasz
Rinocerosz #32886 üzenetére
Pont körbejártam ezt a témát és az új A 40 és 50-nek sincs, valamint A6-nak sincs. A többit nem tudom. De nagy hiba volt kivenni. Szemeztem az A40-nel, mint S9 gyengébb kivitelével, de nincs értesítési LED.
S10-et nem tudom.
-
törölt tag
válasz
Rinocerosz #32875 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Rinocerosz
őstag
válasz
csorbajeno #32876 üzenetére
Tényleg most, hogy mondod
ott is ki írja.
Egyébként nekem érdekes, hogy az AoD nagyon ritkán sokat fogyaszt,(meg is jelenik az eszközkarbantartóban) de általában semmit, pedig folyamat be van kapcsolva. Nem tudom mit csinálhat ha éppen sokat fogyaszt.Vandie:
Igen, az értesítési led azért csak csak hasznosabb. Én legalábbis jobban észre veszem mint az AoD-t.
Remélem a jövőben a samsungok még kapnak ilyet, mert ha jól tudom az s10 szériának nincs értesítési led. Ami elég nagy hátrány szerintem. -
TODI1111
veterán
Ha csak az értesítések miatt használjátok az aodot akkor érdemes lehet kipróbálnotok az AodNotify alkalmazást.
Ennek az a lényege, hogy csak akkor kapcsolja be az aodot ha értesítés érkezik. S10+-on is használtam és most Note 10+-on is. Tökéletesen teszi a dolgát. A leírás szerint S9 készüléken is működik. -
pusszycat
nagyúr
válasz
csorbajeno #32881 üzenetére
Azt hittem úgy max 1-2 %. Mindegy, ennyi kell nekem.
-
Vandie
tag
válasz
csorbajeno #32878 üzenetére
igen, ráadásul 3 éve vagyok Samsung felhasználó és rájöttem, hogy nekem az értesítő LED fontosabb és bőven elég.
-
Vandie
tag
Nagyon köszönöm a tanácsokat, jelentem a telefonom üzemideje teljesen helyreállt, mint új korában olyan, ha nem jobb
Az eszközkarbantartás volt a nyitja meg az AOD lekapcsolása.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Rinocerosz #32875 üzenetére
Jó a bőgés Orrszarvú barátom.
A Knox állapotát még Download módban is meg tudod nézni, ott is kiírja.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
#31816946 #32874 üzenetére
Beállítasok - A telefon névjegye - szoftver adatai. [kép]
Nekem magyar független rom és a vodafontól származik a telefon.Azt nem tudom, hogy honnan lehet látni rootolt e vagy nem.
Viszont ha jól tudom, a phone info app-ban meg lehet nézni. Ha a knox 0x0 akkor elvileg nincs rootolva. ( nem vagyok biztos benne)
[kép] -
törölt tag
Sziasztok!
Hol lehet megnézni, hogy milyen ROM van a telefonon és hogy root-olva van-e? -
scapegt
őstag
Nekünk 2 is van a családban, az egyiket én használom napi szinten, számomra tökéletes. Néha lepotyog reggelre, vagy munkaidő végére a szélvédőről de ezt betudom a poros környezetnek (aszfaltkeverő, iszonyat nagy a por). Nagyon jól tart, forgatható, szerintem első osztályú :)
-
dane
senior tag
Hali, van olyan portolt Google Camera app ami működik a 9-es droidon? Mert letöltöttem vagy 5 különböző Exynos verziót, de egyik sem indul.
-
embe
nagyúr
Hali!
Ezen az új nagyon fasza fórum felületen nem találom a keresőt...TaaT : Köszi!
Gcam.ot használ valaki? Tudna adni egy jó letöltési linket? Köszi!
Néztem ezt is, de valami nem kerek vele. -
fzboxx
senior tag
válasz
Rinocerosz #32851 üzenetére
Nekem csak a kamera upgrade fontos, a többivel most is elégedett vagyok.
Nem játszok, GPU azért nem annyira fontos nekem.
Az akksi viszont szintén lehetne sokkal jobb. -
kiskeni
aktív tag
válasz
Napster82 #32854 üzenetére
Nem tudom, nálam semmi gond nincs és engedi is telepíteni (S9).
Szerk.: közben látom írták többen is, hogy náluk telepíthető az app. Sry az önismétlésért
Elképzelésem sincs nálad mi lehet a hiba, hogy őszinte legyek... FR talán segítene, vagy ha törölnéd a Google appokat, illetve kinulláznád azokat amiket nem lehet törölni, az még talán segíthetne. Jelentkezz is ki a Google fiókkal, majd minden Google appon menj végig, végül engedélyezz újra mindent, lépj be, frissítsd vissza a kinullázott/törölt appokat és nézd meg, hogy segített-e valamit is mindez.
Végső megoldásnak meg FR, ha az sem segít, akkor lehet rootolt a teló mégiscsak (vagy valamiért annak érzi magát)? -
Napster82
tag
válasz
csorbajeno #32856 üzenetére
Nem
-
Napster82
tag
Üdv. Hogyan lehet a netflix appot s9+-ra telepíteni? A play áruház szerint nem kompatibilis az eszközzel. Nem rootolt a telo.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
fzboxx #32848 üzenetére
Én is nagyon bízok az s11-ben, de úgy olvastam, hogy valami elég jó kamerát kap (108MP, 5x zoom...)
Reménykednék a garfén akkumulátorban is, de nem hiszem, hogy elkészülnek vele.
Annak is örülnék, ha ebből a Samsung+AMD dologból lenne valami, egy jó kis GPU a telefonba. Mert gondolom mi az exynost kapjuk szokás szerint.
Na, meg persze annak örülnék igazán ha energiatakarékosabb lenne a telefon. Mert a felület szuper így is + szépen építik be ezeket a good lock appokat.stilo18:
Igazából a videó minősége nagyon jó az iPhonenak. Szerintem az egy nyomós érv mellette. Persze a fotózásban is nagyon szépen teljesít.
Az viszont tény, hogy ha valaki szán 2 órát arra, hogy kiismerje a telefonja pro módját és utána olvas egy kicsit az ISO,záridő,rekesznek akkor nagyon szép fotókat lehet lőni az s9-el.(Csak ügye az s11-et valószínűleg a kiadás után 5-6 hónappal majd 200 x összegért (1 év gyári garival) meg lehet venni. Így viszont egyértelmű a választás :D )
vodrosjozsi:
A probléma ott van, hogy LG tv-m van. Azért gondoltam, hogy ki lehet távolról is kapcsolni mert a okos aljzatot csak hub segítségével lehet viszont a tv-nél nem írja. Érdekelne ez a ház okosítás csak nincs senki akinek van és tudna segíteni benne.
-
sch_a
addikt
Használ valaki ilyen autós tartót: [link]? Megéri a felárat?
Mellé vennék még egy szivargyújtós töltőt. Abból tudtok megbízhatót ajánlani?Sokat szívtam már autós tartóval, ha ez a Samsung problémamentes, akkor megvenném. A mostani autós töltőmmel meg az a bajom, hogy zavarja a rádiót. A legjobb egy qi töltős autós tartó lenne, de 15-20ezret nem akarok rákölteni, külföldről meg nem akarok rendelni, mert jövő hétvégén már használnám.
-
stilo18
addikt
válasz
fzboxx #32848 üzenetére
Érdekes ez a kamera rész...
Fotós topikban van most ez, hogy uhh az iPhone 11...aztán kb szerintem egy átlag csúcs teló szint...Semmi olyat nem látok, amit az S9+ nem tudna esti minőségben.. Persze lehet tologatni a "ez jobb /az jobb" témát egy egy képen, de az a különbség biztos nincs amiért én cserélnek..
(persze ettől függetlenül másnál megvan ez az érzés biztos, nem megmondani akarom a frankót, csak egy vélemény) -
fzboxx
senior tag
válasz
Rinocerosz #32845 üzenetére
Pontosan ez van velem is iPhone kapcsán...
Most a kamera fogott meg benne, de az ára (pro 256gb) egyszerűen nem elfogadható számomra. (Pedig megtehetem, de ez egyszerűen őrültség, szerintem)
Remélem, az S11 jól fog sikerülni. -
pusszycat
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #32846 üzenetére
Reméljük, h nem fórumtag.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Rinocerosz #32845 üzenetére
Azt sejtem h kikapcsolni csak 1 közös hálózaton levő tv-t lehet.
De amúgy próbáld ki, ne tőlünk várd a csodát, én még távírányítós vagyok, ha lehetne akkor az asszonyt is azzal kapcsolgatnám -
Rinocerosz
őstag
válasz
csorbajeno #32844 üzenetére
Nekem kölcsönbe volt egy iPhone 5s csak hát az elég gagyi már a maga módján
Nem rég megnyomkodtam az iPhone 11Pro Max-ot és igazból jó volt, de a mellette lévő ártábla már annál csúnyább. Sokszor mondtam már, hogy váltok Samsungról, de még nem sikerültvalószínű nem is fog.
Az is lehet egyébként, hogy hosszútávon már annyira nem örülnék neki ki tudja...Más téma:
Mostanában nézegettem ezt a SmartThings-t és elég jó dolgok vannak benne, kíváncsi lennék mit lehet kihozni belőle.
Például most az okos Samsung tv-t én messziről is ki tudom kapcsolni (mobilinternet) vagy csak úgy, hogy ha 1 wifin van a telefonnal? Vagy ehhez a művelethez kell az a Samsung hub vagy micsoda? -
csorbajeno
veterán
válasz
Rinocerosz #32840 üzenetére
Én is most éreztem először, hgy "Na, végre egy iPhone, amit elfogadnék", de nekem határozottan marad a Samsung vonal. Esetleg kipróbálás szintjén érdekelne az almás cucc.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Rinocerosz #32842 üzenetére
Mint nekem új korában
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
csorbajeno #32839 üzenetére
Hát na, csajmágnes 1 évig
Rino:
Nekem is az kéne de maradok az olcsóbbik verziónál.
Meg amúgy otthoni csomaghoz venném, ha ott nincs akkor marad a samsung note 9 -
Rinocerosz
őstag
válasz
vodrosjozsi #32838 üzenetére
Őszintén szólva én is nagyon szemeztgettem az iPhonokkal már régóta, de mostanában méginkább. Viszont nekem kizáróla a 11Pro Max tetszene, főleg az üzemidő miatt.
Csak ügye s10plus-t már 240 körül kapnék...az iPhone meg 400 felett van :(
Úgyhogy maradok samsungnál egészen biztos
-
csorbajeno
veterán
válasz
vodrosjozsi #32833 üzenetére
Csajozni?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Rinocerosz #32837 üzenetére
Szeretnék Iphone-ra váltani. Egy 11-re. De ki tudja, lehet Note 9 lesz
-
Rinocerosz
őstag
válasz
vodrosjozsi #32836 üzenetére
Mi lesz az új telefon?
Ha szabad érdeklődni :)
-
vodrosjozsi
addikt
Remélem elégedett lesz az új gazdája az S9+-omnak :)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ArthurShelby #32832 üzenetére
A westend-el szemben van a márkaszerviz tudtommal(én voltam már ott)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
ArthurShelby #32832 üzenetére
Milyen kis előítéletes vagy
Én az újbudai samsungban voltam, ott is egy fiatal csaj fogadott, felvitte a telefonomat és meg is csinálta. 2 perc volt neki
Én egy próbát tennék a helyedben, ha meg nem menne akkor menj el az ujbudaiba -
ArthurShelby
addikt
válasz
vodrosjozsi #32830 üzenetére
Van otthon sűrített levegőm, próbálkoztam vele, de csak javulást hozott, bár lehet rosszul csináltam. Sejtésem szerint a víz oxidált ott valamit.
A helyszínen egy kis csaj volt, először azt hittem csak promóter, nem hinném hogy ilyet csinálnak a helyszínen (ennek még csavarhúzó sem lehetett még a kezében), hanem csak papíroznak, és tovább küldik a készúléket. -
Project: A
tag
Sziasztok!
Drága telefonom úgy látszik rosszul aludt az éjszaka és ügyesen megállapította, hogy nem férhetek hozzá a samsung jegyzettömbben levédve tárolt adataimhoz.Ma még nem is próbálkoztam vele...., valamint csak most szerettem volna kiolvasni egy két paramétert....
Ezt az üzenetet kapom amikor rányomok egy levédett üzenetre:
"Nem ellenőrizhető a személyazonossága0 alkalommal helytelen jelszót adott meg.
Próbálja újra 266090 másodperc múlva.
OK "Én erre azt mondom, hogy a jó........
Valakinek van ötlete megoldásra?Előre is köszönöm.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
ArthurShelby #32829 üzenetére
A jack dugóval volt nekem is gondom de kiderült, hogy csak poros volt.
Ezt meg bármelyik bolt (samsung) megcsinálja ingyen. Kérd, hogy az usb portot is fujja ki -
ArthurShelby
addikt
Bementem az új Ferenciek téri ses-be megkérdezni, hogy mennyi garancia van még a telefonra gyári szám alapján. Azt mondta a csaj, hogy nekik nincs semmiféle ilyen nyilvántartásuk.
Igazából csak a jackdugó nem működik jól, azért vinném be.
Vagy van valamilyen samsung szervíz?(szerk: ses=samsung experince store, márkabolt)
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Vandie #32817 üzenetére
Még a következő frissítést várd meg szerintem, lehet az rendbe teszi. Ezek után ha továbbra is gyorsan merül akkor érdemes egy gyári adatok visszaállítást beidőzíteni
A névjegyeket a számítógépre le tudod menteni vagy SD kártyára is. Meg nyilvan ami fontos még. Viszint a beállításokat ne állítasd vissza mert lehet ott lett valami galiba. -
stickrs
senior tag
Nekem is merül az utobbi időben, de én nem frissítettem..ugylátszik ahogy közeleg az 1 év ugy gyengül. Szegeden cserélnek akkut? Ha igen mennyi idő kb tudja valaki? Nekem novemberben lesz 1 éves.
-
vilmaboy
őstag
Hogyan lehet megcsinálni ezzel a telefonnal hogy kettő három szám kivételével senki ne tudjon felhívni amikor nem akarom?
-
malna88
tag
válasz
Vandie #32814 üzenetére
Nálam is iszonyatosan elkezdett merülni pár hete (frissítés óta XEH)
Az android OS és az android system kezdett iszonyatos ámokfutásba. Újraindítás többször is meg volt, ellenőriztem a beállításokat, hátha valami engedélyezte magát, de semmi. Most épp egy hard reseten gondolkozok de lehet megvárom még a frissítést és ha az sem segít akkor utána... Érdemes lehet még valamit megnézni, vagy gyilkoljam le szerintetek a rendszert? -
Vandie
tag
válasz
Rinocerosz #32816 üzenetére
Köszönöm, megtettem, újraindítottam, mindent lefuttatam. Semmi extra használat nincs, ami nagyon zabálna, csak amik épp futnak.
-
Vandie
tag
Másnak is gyorsan merül az aksija? Májusban vettem a telefont és azt vettem észre az utóbbi olyan 3 hétben, hogy konkrétan egy napot sem bír ki átlag felhasználással: emailek, messenger, néha videózás, böngészés, egy-egy hívás. Semmit nem változtattam rajta, sőt az AOD-t lekapcsoltam direkt. Másnak is még az augusztusi frissítés fut rajta?
-
mistar
tag
válasz
eladogeppc #32767 üzenetére
Nem, és eddig úgy tűnt jó is lett ... de nem.
Tegnap este 50%-os akku szinten kapcsoltam repülő módba. Ma reggel 23% fogadott
Hétvégén reset. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
csorbajeno #32807 üzenetére
Nem tudom, nekem ilyesmi bajom sose volt, sőt.
Bár én az aod-ot kerülöm egy ideje mert hát led értesítés van, akkor minek az aod. -
csorbajeno
veterán
válasz
akos_ur #32806 üzenetére
Sajnos a gyakorlati tapasztalat a tiéddel ellentétes, bármilyen szomorú is, pedig az elvben igazad is van. Simán elvisz 1x-20%-ot az akksiból. Igaz én csak kipróbáltam, nem használtam huzamosabb ideig, mert én az értesítő LED-et használom. A világító széleknek meg gyakorlatilag nem sok a haszna, mert nem villog sokáig, csupán néhány másodpercig. Ez inkább eye candy feature, mint hasznos tudás. De lehetne hasznos is.
-
akos_ur
aktív tag
válasz
Quqesz #32798 üzenetére
szerintem az AOD az a fícsör, ami nélkül már nem tudna telefonom lenni, imádom, borzasztóan "must have", én nem gondolom, hogy az zabálná az akksit, mivel ugye amoled kijelző, csak azok a képpontok világítanak...
a világító széleket sose használtam, arról inkább nem tudok képzelni, ha minden értesítésnél villódzik.... szerintem az AOD mellett az felesleges is
-
csorbajeno
veterán
válasz
Quqesz #32800 üzenetére
De minden jel nélkül? Eddig nem mutatkozott semmi tünet? Lehet kellene egy FR-t csinálni és újra belakni. A beállításokat semmi képp se mentsd le, mert ha szoftveresen lett valami, akkor azt átmentheted újra. Ezt még próbáld meg, ha nem, akkor szerviz. Egy éven belül ingyen cserélik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rinocerosz #32801 üzenetére
Köszi az infót. Sajnos 1 év már lejárt, akkor ez fizetős szervíz lenne. Majd eldöntik(céges teló). Egy gyári visszát tolok rajta majd akkor elsőnek.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Quqesz #32798 üzenetére
Igen, én most csereltettem szintén vodás vagyok. Sajnos az alkatrészekre csak 1 év van. Érdemes elvinni, de én azt javaslom ne a vodágoz vigyétek ott vagy 3 hét mire vissza kerül és lehet, hogy csere telefon sincs.
Inkább vigyétek samsung szervízbe megcsinálják garanciálisan. Csak a vodás gari papír kell.Esetleg egy visszaállítást is érdemes lehet megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari