- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én láttam, de azért nem válaszoltam, mert szerintem hagyd a francba (és gondolom, nem ilyen válaszokat remélsz). A csomagok tiltogatása szerintem hosszú távon nem sokat javít, én legalábbis így tapasztaltam az S7e-vel.
Hálózati beállítások (BT, WiFi, mobile network, GPS), szenzorok folyamatos ébrenléte (pl. smart alert, raise to wake), fényerő, értesítések minimalizálása, reklámok blokkolása, felesleges appok törlése - szerintem ez a lényeg. Ha ezeket jól beállítod, a többi fekete mágia ehhez képest már nem hoz sokat a konyhára. Ha mégis több kell, akkor inkább célirányosan 3rd party romot keresnék... -
kelly416
veterán
A dark mód teljesen hülyeség fogyasztás szempontjából, mert szinte sehol semmi nem fekete, csak sötét, de a kijelző ugyanúgy dolgozik telibe.
Én azért használom, mert nekem tetszik a sötét alapon világos kinézet. De a google billentyűzetem pl. én állítottam feketére, a hátteremet én állítottam feketére, ahol lehetett én állítottam ilyet. -
dkovizoli
addikt
Benne van a rizikófaktor az biztos. Előre fizetsz, küldöd az imei számod ismeretleneknek. Azután kérdéses az eredmény. De az is lehet, hogy valaki megcsinálta, csak nem beszél róla, mert ugye ez igazából, finoman kifejezve sem szabad. Szoftveres csalás. De mindenki maga dönti el mit csinál.
Viszont olyant sem hallottál, akinek nem működött. 😊 -
dkovizoli
addikt
Ezt mondom bizony én is. Ha hűségidővel vették, márpedig sok cég is úgy veszi flottában jó nagy kedvezménnyel, akkor bizony a listaár és a kedvezményes ár között nagyon nagy különbség van. Ráadásul, ahogy írod, hogy a cég kezdeményezheti, mert kell az ügyfélszintű jelszó is. Plusz ők kapnák meg a kódot is. Szóval vagy elintézi az eredeti tulaj, aki kapta cégtől, de lehet nem adhatta volna el, viszont jól jött egy kis plusz pénz, letiltani még jó eséllyel nem fogják, vagy ez az út nem igazán járható.
-
dkovizoli
addikt
Nem csinált még senki a környezetemben. De hivatalosan is imei alapján dolgoznak. Így el tudom képzelni, hogy ugyanúgy meg tudja csinálni más is. Régen is voltak olyan programok, amik lehetőséget adtak 8pl hálózatfüggetlenítésre házilag. Persze ez nem volt hivatalos, sőt.
"a szolgáltatók ingyenesen függetlenítik az olyan készülékeket, melyeknek ekkor még nem járt le a kétéves hűségideje..." ez téves. Keress rá erre az NMHH rendeletre, mert ez nem így van benne. Szóval ez alapján biztos nem fogják megcsinálni.
Jó eséllyel, ha cégre vették, akkor a cég ügyintézője kérheti, ezért nem tud mit csinálni az első eladó. -
dkovizoli
addikt
A telenornál ez úgy működik, ha jól értelmeztem, amikor én rákérdeztem a hűségidő előtti függetlenítésre, hogy a listaár és a vásárláskori kedvezményes ár közötti külünbözet még hátraláevő, időarányos részét kell kifizetni és akkor feloldják. Nos azért az nem kevés. Ez a hivatalos része. A másik felé, ha beüttök egy kódot, attól nem ugrik a gari. Csak ennek a megszerzése a nem hivatalos, ha ezt nem úgy intézed, ahogy az elején leírtam. Gondolom a bodánál is hasonló lehet a dolog, mint fentebb írtam.
-
csorbajeno
veterán
Ez a tok nekem nagyon Jedi elven működőnek hat a leírásod alapján. Én maradnék a Spigen, Nillkin és gyári tokoknál, esetleg a Pitaka toknál. Utóbbi nagyon vékony, elegáns, ezért esések esetén gyengébben teljesíthet, ugyanakkor megfelelő szettel mágneses telefontartó lehet autóban, amennyiben ez is szempont.
-
csorbajeno
veterán
Először is üdv közöttünk és használd egészséggel, megelégedéssel a telefont!
Aztán máris az égető témákra térnék
-Én a gyári kamera appot javaslom, mert Exynos-ra(ami az EU modellekben teljesít szolgálatot) nincs stabil, jól működő verzió, aminek minden funkciója működne.
-Uninstallálni/letiltani azokat az appokat javaslom, amiket nem használsz. Nálam ilyen pl. a Facebook, LinkedIn.
-Nos a tok...hát ez egy igen terjedelmes téma. Mennyire szoktad leejteni? Én egy egyszerű gyári szilikon tokot használok, amihez jelenleg Samsung kijelzővédő fóliát használok. Ejtettem már le, de nincs rajta egy karcolás sem. A flippes tokok között is vannak jók, de csak a gyáriakat javaslom, mert azoknak vannak extra funkciói(pl. a tok kinyitása nélkül is fel tudod venni a hívást)
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS Plus előfizetések