- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Németh91
tag
válasz
csorbajeno #4088 üzenetére
hát így nézve akkor inkább whitestone +10ért csak nem találok sehol
-
válasz
Palesztin994 #4084 üzenetére
-
Németh91
tag
válasz
Palesztin994 #4084 üzenetére
Elvileg igen többek ezt használják vele.hétfőn jön nekem is a tok
-
Németh91
tag
válasz
csorbajeno #4083 üzenetére
itthon lehet valahol kapni vagy csak külföld?
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Ez a tok kompatibilis a white stone dome glass fóliával, ugye?
Sarkoknál is jó a védelem? Elől védi, vagy ott nincs perem az edge szélek miatt? Van aki már hetek óta együtt használja a kettőt?
Köszi! -
válasz
szabochris #4079 üzenetére
😁
-
hackeeeee
Jómunkásember
Meglátjuk.
Ami errefelé húz az a kamera, és ott főként a 4K 60fps. Szeretek videózni, az 1080p 60fps is bejön. Valamikor talán egyszer lesz Osmo is, azzal pedig elég sokat adna.
Na meg, az, hogy ne kelljen szenvedni a Gear-rel, minden mennyen zökkenőmentesen.
Tetszik a P20 pro is, de.. Az S3 óta csak Samsung-om volt, és most sem azért fogok váltani ha váltok, mert muszáj, csak szükség van telóra, és a Note8 méltó utód lenne a Note4 után.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy hamarosan jövök note8-ról. Nem azért, mert "muszáj", csak, családon belül használt note4-et nyugdíjazni szükséges, és azért megvannak az igények utána. Így valszeg Én átadom a note-ot, és ez lesz az utód.
Még nem 100%, de, mivel használok Gear S3-at is, így nem nagyon akad más, mert minden funkció jól jönne..
S9+ dual sim a kiszemelt, jelenleg.. De lehet nem így lesz.
-
73egon
tag
válasz
Fitzgerald #4056 üzenetére
Ez szép. Melyik ikon pack?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
crane75 #4069 üzenetére
Van egy megoldás, Nova launcher kell hozzá. Felrakod, utána kirakod a Nova saját "Activities" nevű widgetjét a kezdőképernyőre. A felugró menüből kiválasztod hogy Bixby Home, alatta eggyel megint Bixby Home, és akkor lesz egy Bixby Home shortcutod a kezdőképernyőn. Megnyitod, és máris a Bixby képernyőn vagy.
Ha így is csak egy pillanatra ugrik elő, akkor töröld a Bixby Home cache-t az alkalmazásoknál. -
Teal'C
veterán
Nekem eddig nem volt bajom a nemfogadott hívás jelzéssel de ma előjött amit úgy orvosoltam hogy!!!
Alkalmazások-rendszeralkalmazások mutatása itt mindhárom Telefon app tárhely adatok törlése.Már jó
-
crane75
senior tag
válasz
Fitzgerald #4068 üzenetére
Köszi. Az a gond, hogy balra húzva nálam csak egy pillanatra ugrik elő a bixby képernyő. Semmit sem tudok így állítani rajta
-
Fitzgerald
veterán
válasz
crane75 #4066 üzenetére
Persze, letöltöd az appot, elindítod. A Bixby legyen bekapcsolva (harmadik lépésként jelöli meg az app, de érdemes ezzel kezdeni), ugye a bal szélső képernyőn tudod ezt megtenni (Bixby Home képernyőn fogaskerék, Bixby key - bekapcs). Az app 2 animációval is bemutatja hogy mit kell pontosan bekapcsolni ezután. Az első a "Get foreground app" opció, ezt engedélyezed. A második a "Get button events", ez az Accessibility menübe dob. Ott legörgetsz, a Services menünél a BXACTIONS - BIXBY BUTTON-t on-.ra állítod.
A harmadik opció csak a Bixby gomb bekapcsolása, de ugye ezzel kezdtük. Utána elindítod az appot, és az Actions menüben választasz új funkciót a gombnak. -
crane75
senior tag
válasz
Fitzgerald #4065 üzenetére
Köszönöm, próbáltam én is de sehogy sem sikerül életre kelteni. Röviden le tudnád írni légyszíves, hogy milyen lépéseket kell végigcsinálnom?
-
Németh91
tag
itt mindenki whitestone dome üveget használ
?vagy van más is ami jó?
-
crane75
senior tag
Sziasztok! Azok közül, aki már tudott új funkciót a Bixby gombnak, meg tudná mondani, hogy be lehet - e állítani a hívásfogadásra is? Előre is köszönöm.
-
kanál01
tag
Sziasztok,
S9+ hoz való dex alternatívával van valakinek tapasztala?
Olyant keresek, ami megbízható, 1Gbit Ethernet, tud pl 3USB kezelni,
Ebayon nézegettem, de nem szeretnék rosszat venni vagy hazavágni a telefont.
Illetve ha gyári clear view tokom van, az nem megy bele a stationba? Dex padnál az USB /Enternet adapter működik?
Köszi előre.is.
-
-
Fitzgerald
veterán
Nova Laucherhez valami jó icon pack-et használ valaki, ami nem az a ratyi fehér hátteres Oreo témájú, hanem letisztultabb ízlésesebb mint ez, és van benne többféle ikonkészlet? Ez bejön alapvetően, csak nem minden háttérrel néz ki jól az összes ikon, és nincs benne túl sok. Aztán nem akarok egyszerre négy launcher ikonkészletéből kukázni.
-
HdRew
őstag
Wow, milyen sok új ember ír a fórumra, jól jön egy kis aktivitás
-
tothl
addikt
válasz
ckaresz122 #4017 üzenetére
Nekem is S8+ után van. Igaz én kénytelen voltam mert lekarcoltam az S8+ -t.
De tényleg bár nem nagy az előrelépés, de van, mindenben. A tesztek nem mutatják ki pl., de szerintem a kamera sokkal sokkal jobb. -
-
petesejt
aktív tag
válasz
kispalsz #4044 üzenetére
Mivel impulzustöltés történik (azaz a töltőfeszültség be/kikapcsol) és az akku által felvett töltés mennyisége teljesen más 5V/1-2A-nál, mint 9V/1,67A-nál (nem arányosak egymással), ezért a konnektorból felvett teljesítmény mérése teljesen irreleváns, nem fog érdemi infót adni.
Arról nem is beszélve, hogy a vezeték nélküli töltésnek extra vesztesége is van a levegőn keresztüli (pontosabban magas permeabilitású mag nélküli) induktív átvitel miatt.
-
petesejt
aktív tag
Ismerem a töltési feszültségeket. Nekem az 5V/2A navi közben éppen hogy csak szinten tartásra volt elég a kocsiban. Az 5V/1A töltőfejjel meg navi közben még merült is a telefon.... Az adaptív gyorstöltés (9V/1.67A) az ami tölteni is tudta a telefont navi mellett.
Azt nem tudom mire állt "vissza" a Note 4 (5V 1A vagy 2A) amikor kikapcsoltam a gyorstöltést (menüben), de az nem volt elég játék közbeni töltéshez. De szerintem az 5V/2A sem elég hozzá.
-
balika333
tag
Tegnap csatlakoztam – újra – az S9 táborba egy kék színű készülékkel. Note 8-ról váltottam.
Március végén vettem egy S9-et, de a nem fogadott hívások kijelzésének hiánya, illetve a pár másodperces hívás közbeni „megszakadás” miatt 3 napon belül visszavittem és elálltam a vásárlástól, maradt a Note 8. A mostani ExtremeDigital és MediaMarkt -30e Ft-os akciójában elhoztam újra egy kék példányt, ami kiváló. Nincs megszakadás, és kijelzi a nem fogadott hívásokat is. Elégedett vagyok vele.Miért váltottam Note 8-ról? Több ok miatt.
Amikor a Huawei először csúcs hardveres Dual Sim-es készüléket adott hivatalos magyar garanciával, akkor vettem a Mate 8 telefont. Utána P9 és P10. Mikor kijött a Note 8, hivatalos magyar garival és dualSimmel, azonnal váltottam, ez volt tavaly decemberben. Ezt követően végre egy normális méretű Samsung telefont kihoztak, csúcs hardverrel, normális garanciával és váltottam is. Megérkeztem. Méretre, sebességre, kamerára, színre kilóra megvett.
Ami jobban tetszik mint a Note 8-on:
- kisebb! elfér kényelmesen a kezemben és egy kézzel is tudom kezelni.
- hangszóró. Nagyon jól szól, így hogy a fenti beszéd hangszóróból is jön a hang.
- kamera – bár ez határeset, mert a Note 8 is kiváló, a szuper lassítás nem érdekel, de a UHD 60fps annál inkább!!
- akksi időre hasonló mindkét telefon, itt nem tapasztalok visszalépést (az én használatom mellett, ami napi max 2,5 óra kijelző és nap végére 0-ra merül).
Mindig cserélgettem a telefonjaimat, de az S9 úgy tűnik maradni fog egy jó ideigEsetleg – ha igazak a pletykák – egy dual Sim-es iPhone csábíthat el.
-
mg1992mg
őstag
Megjött a Samsungos Wireless Fast Charge-os dokkoló, nagyon vagány, s pöpecül működik, valóban nem zavarja a Led Cover Case.
-
foldi_istvan
csendes tag
válasz
TODI1111 #4036 üzenetére
Igen tudom,hogy a kijelző harapja a legnagyobbat és ugyanakkora az akksi mindkettőben,viszont azóta sokat fejlődött az optimalizálás is,szóval úgy gondoltam,hogy a nagyobb kijelző meg a takarékosság talán kiegyenlíti egymást,de erről közel sincs szó.Lehet,hogy ebből ősszel csere lesz.Tudom persze,hogy lehet minden nap tölteni és örüljek,hogy kibìr egy napot meg minden,de èn ennèl többet vártam.
-
kispalsz
tag
Tegyünk légyszi tisztába ezt a fast charge dolgot.
Valaki meg tudná erősíteni, hogy amikor vezetékesen töltve fast charge töltő mód be van kapcsolva, akkor amikor a képernyő felodás megtörténik, akkor kiírja, hogy fast charging mód? És csak utána kapcsol ki a fast charging? Vagy ki sem kapcsol?
Ha így van, és esetleg van valakinek érzékenyebb fogyasztásmérője, akkor meg tudja nézni a különböző töltési módokat?
-vezetékesen fast cherging nélkül
-vezetékesen fast charginggal ( képernyő kikapcsolva és bekapcsolva)
-fast charging wireless töltővel fast charging bekapcsolva ( képernyő kikapcsolva és bekapcsolva)Mennyit wattot fogyaszt a konnektorból?
Köszi.
-
Németh91
tag
whitestone dome üvegen kívül van akinek bevált más?
-
válasz
csorbajeno #4034 üzenetére
De nem érted a lényeget, hibernalva van, meg is aktív.
-
spawn21
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #4039 üzenetére
A telén kívül semmi különbség nincs
-
Zsozsoka 74
senior tag
Sok vagy van érezhető különbség a sima és a plusz kamerája között. Általában inkább beltéri videókra használnám s8 helyett.
-
spawn21
veterán
válasz
juhaszroli #4037 üzenetére
Szerintem nem
-
TODI1111
veterán
válasz
foldi_istvan #4030 üzenetére
Sokat számít a kijelző fogyasztás is, míg az S7 edge 5,5 kijelzővel rendelkezik addig a sima S9 5,8 az S9+ pedig 6,2. Az éjszakai fogyasztásnál szerintem valami app kavarhat be.Március 9-én vettem át a készüléket azóta folyamatosan 3%-ot fogyaszt éjszaka. Este 10 és 11 óra között veszem le a töltőről és reggel fél hatig 3% a fogyasztás úgy, hogy semmi nincs kikapcsolva (wifi, mobil net, szinkronizáció stb.) csak negyed 11-től negyed hatig ne zavarjanak üzemmódban van.
-
spawn21
veterán
válasz
juhaszroli #4031 üzenetére
Nincs vele semmi baj. Mindössze annyi hogy az korábban vásárolt mágneses tartót dobhatom ki. Mivel másképp vannak benne a fém lapok.
Itt 13-ra jött ki azt hiszem
-
csorbajeno
veterán
válasz
foldi_istvan #4030 üzenetére
Nekem a sima S9 van és állandóan bekapcsolt Wifi, mobilnet, állandó szinkronizáció, hangra aktív Bixby-vel elment a telefon 2 napot, igaz én nem játszok vele, de telefonáltam, neteztem meg egy kevés navigáció volt benne. Nem tagadom, a végén csak 2,5 óra volt a kijelző időm, de csütörtök reggeltől tegnap estig ment a telefon. Szerintem az nem rossz a sima S9-től.
-
válasz
aprokaroka87 #4029 üzenetére
Pl a powerampot? Nem is hallgatók róla zenét.
-
juhaszroli
tag
Aki Pitaka tokot rendelt a gyártó oldaláról, átszámolva mindennel együtt kb. mennyire jön ki forintba? Illetve volt valaki itt a fórumon, aki az AAShoptól rendelte, neki minden rendben volt? Sajnos nem tudom, ki volt az.
-
foldi_istvan
csendes tag
Èn a fogyasztással még mindig nem vagyok megelégedve.Lehet,hogy fals elvárásaim voltak,de úgy gondoltam,hogy az S7 Edge szintjét hozni fogja legalább,de nem.Ráadásul az èjszakai készenlét is elég hektikus:a héten volt 2% is 8 óra alatt,meg 10% is.Másfél hetes a telefon,úgy gondoltam,hogy ennyi idő alatt beáll az akksi,de ez egyelőre elèg karcsú. 😒
-
petesejt
aktív tag
Kizárt, hogy ne legyen gyorstöltés képernyőhasználat közben. Nemrég játszottam vele, pár százalékon kezdtem, és ment feljebb a töltöttség. Melegedett is szépen, de a Note 4 forróságától még így is messze volt. A lassú töltés nem képes annyit pumpálni az akkuba, mint amennyit kivesz egy játék.
-
Azért érdekes, ki választom, hogy melyik alkalmazás menjen alvóba, vagy is ne fusson a háttérbe, pl zene film lejátszás, még is amikor a memoriát nézem akkor ott vannak ugyan úgy.
-
TODI1111
veterán
válasz
ckaresz122 #4019 üzenetére
Igen,használat közben nincs gyorstöltés, megakadályozva ezzel a túlmelegedést.
-
Teal'C
veterán
válasz
ckaresz122 #4019 üzenetére
Bekapcsolt képernyőnél nincs gyorstöltés!!!
-
ckaresz122
tag
Még 1 kérdés. Nyomkodás közben hiába van a gyorstöltés bekapcsolva, nem tűnik gyorsnak a töltés. Használatközben normál tempóval tölti? Köszi
-
válasz
ckaresz122 #4017 üzenetére
Többé kevésbé.
-
ckaresz122
tag
Pár napja kérdeztem itt, megvegyem-e S8+ után az S9+ t. Valaki írta, ne tökölj, vegyed megfele! Köszi.
Nem bántam meg. Az S8-hoz képest úgy érzem, hogy mindent tökéletesítettek benne. A sztereó nagyon szépen szól, a dolby atmos az akg fülessel is nagyon fasza meg anélkül is. Az ujjlenyomatolvasó is hibátlan lett és atom gyors. Az íriszkenner is, minden. Szóval ez egy komoly ráncfelvarrás lett. Nem bántam meg a cserét! Kérdésem:
Most tul.képpen a dupla kamera arra jó, hogy egyfajta optikai zoomként minőségvesztés nélkül tudok 2x-essen zoomolni?? Köszi. Üdv. -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Beléptem a táborba, üvegfólia és tok most a project, az alcantara tok és az ütésálló tok között vacillálok illetve fólia a dome glass lesz szerintem.
a vezeték nélküli töltőre érdemes pénzt adni?
-
nylacika
aktív tag
válasz
csorbajeno #4011 üzenetére
Na ja! Ez is már unalmas, hogy a telefoncserekor SIM csere is egyben. Decemberi volt az utolsó... DE sajnos lehet, hogy igazad van, mert orvosolni szokta a problémát... De akkor miért is nem kaptam új SIM-et a vásárláskor??? Régebben küldték, ha kellett, ha nem!
-
matyics
őstag
Nekem a legújabb frissítéssel is kimaradozik a hang telefonálás közben. Szinte minden hívásnál mondja a másik fél, hogy "nem hallok semmit". Ez viszont engem idegesít már.
-
-
nylacika
aktív tag
válasz
JockeyEwing #4005 üzenetére
Költői kérdés volt, ennyire azért nem vagyok láma... Csak az indulat szólt belőlem!
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz
nylacika #4003 üzenetére
Miért térítenék meg? Ha veszel egy autót és az megáll valahol, hívod az assistance-ot (ha van), kijönnek, vagy megjavítják vagy elviszik javításra, addig lehet kapsz valami cserét, de lehet az is hogy nem. De szerinted megtéríti az autógyár vagy a szalon, hogy nem jutottál el a-ból b-be? 😄
-
nylacika
aktív tag
Most már jó lenne, ha a Telekom is javítaná a hibákat, mert a nem fogatott hívások nem kijelzése kezd aggasztó lenni... Az anyagi veszteséget emiatt vajon megtérítik???
-
Fitzgerald
veterán
Pro módban más is sorozatosan mellényúl amikor fehéregyensúlyt meg színhőmérsékletet meg mittoménmit állít, vagy csak én vagyok béna?
Állandóan áttekerek másik módra véletlenül, tök nehéz megszoknom a V20 kezelőfelülete után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest