- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Caranita #36120 üzenetére
Annyi, hogy miután felcsatlakozott a kocsira a telefon, az első feloldásnál ugyanúgy kér azonosítást biztonsági okokból, de másodszor már nem. Akkor már gondolom elhiszi, hogy te ülsz a kocsiban a saját telefonoddal. Ezért szoktam azt, hogy beülök, gyújtás, indítás, aztán amíg bögyözök a többivel, addig felcsatlakozik. Feloldom, visszazárom, és mehetünk. Mondjuk nekem ujjlenyomat van, az kicsit gyorsabb, mint a PIN.
-
jeni
félisten
válasz
Caranita #35770 üzenetére
ott is bent voltam és bekapcsolt módban van de még se tudom továbbra is előhozni.
sőt a Samsung Store oldalról is leszedtem párat.
továbbra is passzív.
kis ideig tartani kell a szélén vagy érint érzékenység beáll.?
nem lehetséges,hogy maga a kijelző gyárilag azon a ponton vagyis a szélein nem érzékel rendesen? volt mikor egyéb oldalon voltam és oda került ikonok szövegeket nem tudom odébb tolni mert egyszerűen nem érzékelte,bár a tapétát alap esetben
lehet valami bug lehet mögötte?
egyedül a Bixby reagálszerintem az edge fogópont tűnt el ,ezt kéne valahogy vissza hoznom.
-
-
CJ3
senior tag
válasz
Caranita #32701 üzenetére
Nem ez egy rendelt töltő
kínából
Kifújtam pedig nem értem hol lehet nedves.....
Mondjuk az a meglepő hogy lemerült volna teljesen de az hogy ? Most csak a fehér kör és a kis villámjel látszik h tölt a telo...
Ráraktam egy másik töltőt ezzel most tölt.....Am épp hogy bekapcsolt a telefon és ki is kapcsolt rem az aksival nem lesz baja :/Egyenlőre a töltés látszik, de nem kapcsol be a telo meddig hagyjam tölteni ?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Caranita #30281 üzenetére
Hát az fura lenne mert tőlük vettem az s7-t és amikor szervízbe vittem nem hívtam fel a boltot csak a samsung szervízt és barmi kérdes nélkül cseréltek az akut és a töltőt? Ha nem lett volna gyári gari akkor nem hiszem, hogy javítottak volna hivatalos szervízben.
Szerk:
Megnéztem valóban a B-tel nél nincs gyári gari de ez úgy látom már nem is az a btel ami volt. Amikor én rendeltem több ezer értékelesük volt ami meg most van csak 150... -
Mr.Silkó
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest