Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz eladogeppc #32501 üzenetére
A wifi nekem nem nagyon fogyaszt, ha nincs adatforgalom szinte semmit. Amúgy estétől reggelig 6-8 % merül 6 hónaposan.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Rinocerosz
őstag
válasz Gaberiellb #32498 üzenetére
A recovery menüben is van hasonló, de ha onnan csinálod csak ugyan azzal az email-el tudsz majd belépni a telefonba mint amit most használsz.
Én inkább a gyári adatok visszaállítást ajánlanám.Miután újra telepítetted érdemes 2-3 újraindítást beütemezni mondjuk az alkalmazások frissítése/telepítése után.
-
senior tag
válasz Gaberiellb #32485 üzenetére
Akkut kell cserélni. Ha még nem telt le az első év, garanciális, egyébként megéri a kb. 20k-t (gyári szervizben).
-
i400
senior tag
Valaki használ Unicredit alkalmazást? Az utolsó frissítés után kiírta a program, hogy a telefon rootolva van nyomjak okot hogy vállalom a felelősséget blablabla. Az utolsó frissítéssel jelentkeztek egyéb anomáliák, pl restart után a lakatnyitós animáció kifagy kb 1 percre, majd újraindul, laggok stb. S9+ és XEH
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok!
Nem találom a véroxigén-telítettség mérőt S9. Nem tudom bekapcsolni.
Segítsetek, légyszi.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
-
pusszycat
nagyúr
válasz csorbajeno #32510 üzenetére
Csak tudnám miből számolja ki a stressz szintet. A magas pulzus az egyik tényező. De ha csak ebből kalkulál...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
fzboxx
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Rémlett, hogy átszervezték, de mégsem találtam!
Még egyszer köszönöm mindenkinek!
Üdv Zoltán -
szemy94
senior tag
válasz Gaberiellb #32480 üzenetére
Este 10-kor levettem, 11-től használtam negyed órát, akkor lement 100-ról 96-ra, onnan reggel 8-ra 93. Pedig én nagyon hisztis vagyok erre az akksira, lehet látni mennyit panaszkodok, de a készenléti pont nem vészes, csak ha tényleg használom. Szóval nálad van valami hiba, ezt nekem normál módban produkálta, csak 2G-re állítva. S9.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
szemy94
senior tag
válasz eladogeppc #32517 üzenetére
Nem, alkalmazásokból mindből kilépve, net ki, hálózat csak 2g, aod bekapcsolva. Szóval semmi extra.
-
zsolez76
tag
Létezik olyan kamera progi,amivel egyszerre lehet használni az elő és hátlapi kamerát?
-
szemy94
senior tag
válasz eladogeppc #32519 üzenetére
Itthon van wifi, mindig 2g-n vagyok, full térerő Telenor.
Jah, a kezdőlapon van PowerToggles widget hálózatmód parancsikonnal, így bármikor rögtön odajutok.[ Szerkesztve ]
-
Darth11
aktív tag
Gondoltam megírom, hogy beégett a waze a telefonon (sokat megyek na ), múlt héten vittem vissza a Köki terminálba a SES-be és majdnem az egész telefont kicserélték, egyedül a hátlap maradt a régi. Cserélték az alaplapot, a csatlakozókat, a kijelzőt és az akksit. Minden fólia rajta volt, mint újkorában. Már a harmadik akksi benne, kíváncsi vagyok, hogy jobban fogja e bírni. Nekem egy napnál sosem bírta tovább, sőt inkább 16-17 óra után már töltenem kell mindig, de használva is van. A SOT az siralmas maximum 2-3 óra, bár még nem néztem végig rajta kis fényerőn a Gyűrűk Ura bővített változatát, akkor lehet meglenne nekem is a 8-9 óra SOT
-
kzoli1994
csendes tag
Sziasztok!
A legujabb(szeptemberi) THM szoftver van fenn az S9+-on, telekomos sim kartya van benn, a VoLTE funkcio engedelyezve van megse mukodik. Valamit csinalni kell vele hogy mukodjon vagy mi lehet a problema? (Mobilnetem is van, nem tudom ez szamit-e)
-
csorbajeno
veterán
válasz kzoli1994 #32524 üzenetére
Előfizető vagy vagy feltöltős? Illetve a másik telefon, akit hívsz szintén VoLTE képes? Én TMH romon vagyok Telekom-os kártyával, előfizetéssel és ha VoLTE-képes felet hívok, akinek a funkció is engedélyezve van, azoknál pillanatok alatt felépül a kapcsolat, sokszor, mire a fülemhez emelem, addigra már fel is veszi. Aki nem VoLTE-képes ott ki is cseng De az én oldalamon valóban gyorsan felépül a hívás.
-
kzoli1994
csendes tag
válasz csorbajeno #32526 üzenetére
Elofizeteses.
A terero jelnel sem jelez semmit. Pedig szoktam latni itt a forumon a screenshot-on hogy ott van masoknal. Pedig nem is telefonalnak. -
Darth11
aktív tag
válasz #33253120 #32525 üzenetére
Persze, én ugyanígy vagyok vele. Vezeték nélküli töltő az irodában, a kocsiban, plusz mindig van nyálam egy 20 ezer mAh-ás powerbank🤣 Nekem elég erősen munkaeszköz a telefon, így nem merülhet le soha:)
Más:
Tudja esetleg valaki, hogy a lassított felvételeket hogyan lehet oda vissza lejátszani? -
csorbajeno
veterán
válasz Darth11 #32528 üzenetére
Amikor elkészül a lassított videó, akkor tudod szerkeszteni, hogy milyen zene legyen alatta, stb. és ott van mellette a nyilacskás ikon, amit ha tapicskolsz, akkor vált a rendes lejátszás/visszafelé játszás/oda-vissza játszás között. de ezt a szuperlassításra gondolod ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Darth11
aktív tag
válasz csorbajeno #32530 üzenetére
-
csorbajeno
veterán
válasz Darth11 #32531 üzenetére
Aztakurva...ezt jól megvariálták. Tényleg eltűnt a nyilacska. De! Most kapaszkodj meg. Galéria->Fényképező album(ahol ugye a videó eredetileg mentődik)->Videóra ráböksz(feljön az előnézeti kép)-> 3 pötty jobb fent->Részletek. Itt az oldal közepén ott lessz a lassított rész. Bökj rá. Ott fognak sorakozni a lassított részek, fölöttük egy nyíllal. Na ott tudod majd variálni.
-
Darth11
aktív tag
válasz csorbajeno #32532 üzenetére
Köszi, tényleg ott van. Bár nem értem mögötte a logikát, hogy miért van külön, de legalább megvan.
-
kzoli1994
csendes tag
válasz csorbajeno #32529 üzenetére
Ugy is kilehet probalni hogy telefonalas kozben tudok-e internetezni nem? Vagy az nem ugyan az?
-
goop
őstag
válasz csorbajeno #32537 üzenetére
Nem egészen, hiszen a telefon leválthat 3G re is, amikor vígan netezhet telefonálás mellett. Csak és kizárólag telefonálás és közben 4G n kell maradnia a telefonnak. Állapot sorban jelzi 4G vagy LTE jellel.
-
törölt tag
válasz ArthurShelby #32539 üzenetére
S_micsoda, és hol látod így, milyen rendszer van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ha sokat pörgeted, még sokkal több is lehet. Érdemes néha wipe cache-t nyomni...
@T_chris
Gondolom, S9(+), és így fest a Settings/Apps/... sötét módban...[ Szerkesztve ]
-
szemy94
senior tag
Erre 2 válasz van, igen és nem.
Tehát valószínű igen, bár én nem használom, de gondolom másnál is ennyit foglal. (Letiltva is 297MB nálam)
Amúgy meg nem normális dolog, hogy itt tartunk, de mindegy, ez más téma.
Szerk.:
Tessék, nekem ekkora helyet foglal az Opera MINI (ezt használom majdnem mindenre)[ Szerkesztve ]
-
Nálam 738M
-
törölt tag
3-4 hetente nézek fel célzottan egy weboldal dolgai miatt, nálam úgy van 500 fölött...
-
samu74
addikt
-
samu74
addikt
válasz ArthurShelby #32548 üzenetére
Ha zavar ,van a lite verzió is. Az puritán kinézetével kevesebb helyet foglal. De ez ilyen ,sokat foglal meg csipeget rendesen az aksiból . Én azt mondom hogy tojni rá. Ez legyen a legnagyobb problémánk.
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest