- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Hachiko95 #42825 üzenetére
Az a baj, hogy az S4 active és a S5 is csak módjával volt vízálló. Nekem az s4 be is ázott
.
Persze ettől fügettlenül nem tartom kizártnak, hogy otthon is megoldható legyen egy csere. Biztosan ki tudnak adni egy olyan "szerszám" készletet ami ebben sokat tudna segíteni.
-
Tibor691
tag
válasz
Hachiko95 #42760 üzenetére
Én is ezt gondolom, hogy igazi gyárit csak Samsung szerzvizben adnak, de az, hogy nem vállalnak kapacitás garanciát, az azt jelentheti, hogy az az akkumulátor sem tudja a gyári 3.500mAh kapacitást szerintem. És a végén 3x annyit adok ki ugyan azért az akkumulátorért garancia nélkül.
Van itt a fórumon olyan s9+ tulaj, aki nemrég cseréltette az akkuját Samsung márkaszervizben? Jó lenne egy kis ez irányú tapasztalat megosztás.
-
kzoli1994
csendes tag
válasz
Hachiko95 #32356 üzenetére
Hat akkor meg atgondolom...
A dual sim funkciot hogyan erdemes beallitani hogy a leheto legkevesebbet fogyasszon? Az egyik kartyan hasznalom a mobilnetet, a masikon csak telefonalok.Pie-vel lett valami hasznos uj funkcio? Az ejszakai uzemmodot tudom, de azt hallottam az is inkabb csak latszat mert sokat nem sporol...
Kameras kepessegben van kulonbseg? Ejszakai mod er valamit?
Esetleg a kijelzonel kulonbseg? Ott meg valami HDR tamogatotsagot olvastam... -
kzoli1994
csendes tag
válasz
Hachiko95 #32346 üzenetére
Hat nem egeszen erre a valaszra szamitottam... Abba remenykedtem hogy azzal jobb lenne. Igaz en 2 simmel hasznalom, de ilyen idoket nem tudok belole kihozni pedig max. 50%-os fenyerovel hasznalom es minden felesleges ki van kapcsolva. Most mult 1 honapos a telefon, ujonnan vettem.
-
Darth11
aktív tag
válasz
Hachiko95 #17152 üzenetére
Azért nem ártana előtte elolvasni a cikket
"A harmadik szenzor a távolságmérésében, illetve egy fejlett arcfelismerésen alapuló kijelzőfeloldásban lesz a felhasználók segítségére. Ez persze csak abban az esetben érvényes, amennyiben a hátlapot nézve szeretné a tulajdonos feloldani a készüléket, a többi alkalommal a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasót kell majd használni."
Szerintem tök jó ötlet, csak hát a védelem kérdéses ilyen esetben, de azért kipróbálnám szívesen ugyanezt egy samsung logóval, kicsivel kisebb másodlagos kijelzővel.
-
Isten88
senior tag
válasz
Hachiko95 #14100 üzenetére
Tegnap ramertem a lassu toltesre is, 5V 1,2A korul toltott kikapcsolt kijelzonel.
Gyorstoltesnel valamiert csak pillanatokra megy fel 9V-on 1,2-1,3A koruli ertekre, utana beall 9V 0,9A-re a toltes kb 80%-ig...de miert nem tolt 15W-tal? Akkor mi ertelme van a gyorstoltesnek, ha nem hasznalja? -
törölt tag
válasz
Hachiko95 #13806 üzenetére
Tapasztalati úton hasonló eredményre jutottam anno az S7-nél.
Inkább terhelés alatti töltés közben jöhet ki a huawei ereje.
Tehát ha pl energiaigényes játékot tolsz, vagy linux iso-t futtatsz kíváncsiságból virtuális gépben, és közben töltöd, akkor lehet a huawei féle megoldás kissebb hőterhelést ad a telefonnak mint a Samsung féle megoldás. -
zombinyul
addikt
válasz
Hachiko95 #13586 üzenetére
Majd megnézem, lehet éjszakára átteszem ultra takarékosba. Repülő üzemmód nálam nem játszik.
Revesz: nekem a 7-es sose merült 2-3%-nál többet egy éjszaka.
Nem akarom az S9-est egész éjjel töltőn hagyni, hogy kíméljem az akksit. 2 évre azért tervezek vele.
Köszi a válaszokat! -
-
válasz
Hachiko95 #12500 üzenetére
Ami fülhallgató itt meg van említve, azok használhatók a gyári füles mellett/helyett.
Érdemes a legjobb kategóriából az olcsóbbakat kipróbálni, nekem van pár, tényleg sokkal jobbak, mint a Piston3.
-
jksx
senior tag
válasz
Hachiko95 #11273 üzenetére
Nekem 99%-nál mutat 4.25V-ot, onnan egy pillanat alatt 100%-ra ugrik a kijelzés. (A Note 4-en 79%-szinten már átlépte a 4.25V-ot, ott tényleg mindig figyelni kellett, hogy 80%-ig menjen a töltés. Aki mindig 100%-ra töltötte, meg a gyorstöltést használta, annak kb. 1év alatt kuka lett az akku, csak abba még egyszerűen cserélhető volt. )
-
válasz
Hachiko95 #10410 üzenetére
Az a probléma, hogy már a csap alatt nagyobb nyomás érheti, mint amit az IP68 előír. Ráadásul egy csomóan szappannal vagy egyéb vegyszerrel mossák le a mobilt, ami tönkreteszi a mikrofonokat és hangszórókat védő szövetet, merthogy azokat csak egy vízlepergető, mikroszálas szövet védi, hogy ne legyen rossz meg tompa a hangminőség. Érdemes megnézni egy ilyen mobil szétszerelését bemutató videót, tanulságos.
-
petesejt
aktív tag
válasz
Hachiko95 #6694 üzenetére
Szerintem nem fake, fotósként azonnal kiszúrom ha kilóg a lóláb. 100%-ban életszerűek a tükröződések, tehát vagy igazi, vagy valaki tökéletes munkát végzett PS-ben.
Egyébként a Find X-en is van egy vékony fekete sáv alul, szal szerintem az sem lehet, bár tény, hogy hasonlít rá.
Amúgy bántsatok, de nekem nagyon furcsa.
Most azt mondom, nem kéne. De öt éve meg azt mondtam, nem kéne üvegseggű telefon.... Ki érti magamat?
-
válasz
Hachiko95 #6436 üzenetére
Milyen S9-ed van? Nem véletlenül Snapdragonos? Mert az Exynos-osnál elcsesztek valamit, és kifejezetten rossz lett az akkuidő. Nekem 5-6 óra SoT-om van S9+-szal (az Exynos-os verzió), egy kicsit rosszabb, mint S7 edge-en volt, és kb ugyanannyi, mint S8+-on volt.
Viszont ha Exynosos, akkor már valszeg javíthatott valamit a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest