Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
Jelenleg egy öszvér romod van a készüléken. Osztrák rom, de a csc-d XEH. Így sajnos ha jön frissítés osztrák romra, azért nem kapod meg, mert XEH a CSC-d. Ha XEH re jön, azért nem kapod meg mert osztrák a romod. Erre a "bug" ra akkor jöttem rá, amikor BTU ra akartam állni, de XEH lett belőle. BTU rom felment, de az aktív csc-m XEH lett és nem jött frissítés. Felraktam samfirmel leszedett eredeti XEH romot és azonnal jött a frissítés.
Lehetséges, hogy nálad is ez a helyzet.
-
alcapone386
őstag
samfirm programot letöltöd a PC re. Téma indítóban itt van az elérése.
és azzal kellene XEH romot leszedni
utánna pedig odinnal felrakni a 4 fájlos XEH romot.A baj, hogy minden el fog veszni, tehát biztonsági mentésre szükség van. Sajnos még melóban vagyok, itt nem tudom lépésről lépésre leírni
-
-
e-newsee
addikt
Csak azért teszem OFF-ba, mert nem S9, de itt úgyis a tok a lényeg.
Ez az Asus ZF2-esem Nillkin tokja. Két és fél évet húzott ki rajta. Kicsit megsárgult, mert a szilikon már csak ilyen, és azért két és fél év az nem múlik el nyomtalanul, de amúgy semmi baja nincs. Az S9-emre is Nillkint vettem, meglátjuk, ezen hogy muzsikál."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
veterán
-
Rinocerosz
őstag
Egyébként amikor először voltam cnczni nem gondoltam, hogy a fém bele menne a tok és a telefon közé... de nagy meglepetés ért amikor a telefon tokot levettem. :( ott volt sok kis fémdarab.
Sajnos, az s7 hátlapján lett is vagy 4-5 mikro karc. (szerencsére nem komoly)Most az s9+ is ha kell, előveszem aztán rakom is el, nehogy karcos legyen.
-
kkdesign
senior tag
One ui 2.1-en nekem volt gond a one ui kezdőképernyővel. nálam az segítette elő a telónál a tengeri balta effektet próbáld ki hogy letörlöd a one ui kezdőképernyő frissítéseit(alaphelyzetbe állítod, majd engeded újra lefrissíteni). Lehet az ragdt be csak nem mutatja. (újra be kell konfigolnod majd az ikonokat widgeteket, app drawert )
-
senior tag
Az van, hogy az akku állapota nem OK. Felejtsétek el az _összes_ akkufigyelő alkalmazást, egyik sem tud igazából mérni semmit, csak saccolnak.
Ha az akkuidő viszonylag rövid idő alatt hanyatlásnak indul, és más változás nem látszik (pl. új SW, új app, más használati szokások), akkor az akku elkezdett döglődni, és cserélni kell. Ennyi, kár ezt túlgondolni. Átlag felhasználás mellett ez másfél év után bármikor bekövetkezhet.
Én minden telefonban (amit megéri sokáig használni) két év körül cseréltetek akksit, és boldogan használom még kb. 2 évig... -
-
.Szaki.
addikt
Viszonylag jó kézügyességgel rendelkezem, mindent meg tudok csinálni, de a fóliától ódzkodom. 11 évvel ezelőtt én rakosgattam a fóliákat az LG-re, aztán volt hogy a "profi" ismerős, egyik se sikerült levegőmentesen. Az iPhone-omra az iGlass-es csaj meg olyan precízen pattintotta fel az üvegfóliát, hogy nem is gondolkodtam azon, hogy én vacakoljak. Az S9+ esetében a hajlított kijelző miatt mindenki azt mondta akkoriban, hogy nem létezik jó fólia, mert az összes feljön, így nem is kerestem, de szerencsére nem is karcolódik. A hátlapra viszont az tetszik, hogy kicsit frissítsem a megjelenését, 2 év alatt azért ezt a formát is meg lehet unni. Ha legalább addig kibírom csere nélkül, amíg kitekintek az USA-ba, hogy ott vegyek utódot, akkor már megérte.
-
-
ACE-
addikt
Nekem ugyanez a problémám, de nekem még gyári akksim van, és arra fogom hogy az miatt... még nem jutottam oda, hogy elvigyem cserélni az akksit, mert elriaszt hogy mindent újra kell telepíteni. A FR-et is éppen emiatt nem csináltam még meg... De neked ez már megvolt? Jó az akksid, és úgy is szar?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Rinocerosz
őstag
Szia!
Nekem is hasonló dolog volt egy jó darabig az s20-on.
Nem tudom pontosan az s9-en hol találod mert már tesóm használja, de kb ugyan az.
Alkalmazások -> Google play szolgáltatások -> Tárhely és itt töröld a gyorsítótár adatokat.
Vagy a másik.
Beállítások -> Google -> Google fiók kezelése -> Adatok és személyreszabás és itt kapcsold ki a "Helyelőzményeket".Utána telefont indítsd újra és elvileg szépen helyre kéne jönnie. Mondjuk ezt csak az idő dönti el.
-
ACE-
addikt
Messenger, Insta, Viber-t használom én is, banki appokat is, de ennél részletesebbet gondoltam... Én Chrome böngészőt használok, térkép is előfordul, nálam a helyelőzmények be van kapcsolva, de ezek szerint annak nincs köze hozzá. Azt nem is szívesen kapcsolnám ki mert szeretem. Elvileg az nem nagyon fogyaszt mert csak a wifi-t meg a cellainfót használja alapban, csak ha egyébként is megy a GPS, akkor használja annak az adatait is.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
csorbajeno
veterán
Nem feltétlen offline, ha van internetengedélye, akkor ugyanúgy képes a közlekedési adatok lekérésére és a sebességed alapján alternatív útvonalak tervezésére. Az iGo alapvető előnye a kamionos rész, illetve a felhasználói felület(nekem legalábbis a Primo esetén, mert a többi már túl csicsás nekem). Nem olyan rossz az sem, de már a Google Térkép is egész használható lett, a Wazet sha sem használtam, arról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest