Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Én csináltam megint egy resetet s ujra belaktam a rendszert. Minden sallang eltávolitva, AoD kikapcsolva, auto fenyero, s csak a szukseges appjaimat teleputettem. Megvárom, hogy leteljen a 7 napos akku tanulasi ido, s ha azut sem fog kijonni az auto fenyeron atlagos "szokásos" felhasználásom közben az 5-6 napi kijelző használat 100% rol akkor adom el a rákba
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
kuszal
tag
válasz csorbajeno #11453 üzenetére
Hello,
mennyire vagy elégedett a DeX-el?
S9 vagy S9+?
Megkérdezhetem milyen módon, mire használod a DeX-et, mennyire gördülékeny, stabil, stb.
KöszönömAzt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
-
vulnrea
aktív tag
válasz Tiger. #11448 üzenetére
Azt kb. egy hete csináltam meg, egyébként van egy másik hibám is töltés közben. Azt írja a telefon, hogy az eredeti töltővel töltsem, közben pedig nem tölti a telefont. Újra visszadugom a kábelt, akkor jó egy darabig, majd megint írja, hogy nem megfelelően tölt a telefon. Volt mikor azt írta, hogy helyezzem be újra az akkumulátort majd indítsam újra a készüléket 😅 ez heti szinten előjön.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
-
HawerKing
őstag
Skacok a tegnapi reset aztan az okos ujra lakás ugynéz ki javitott az uzemidon. Valami app szivhatta anyira
-
jupp008
senior tag
Az létezik, hogy csak a Ringke fóliát lehet egyedül fellelni aminek visszahajtható oldal része is van ? Vagy esetleg ez van olcsóbban is szállítási díj nélkül ?
-
törölt tag
Üdv.Lehet Én látom bután dolgokat,de szoftvert muszáj frissíteni?Az ok,hogy folyamat piszkál vele s elhalasztom.Van aki panaszkodott utána belassult mobilja.Meg tudom van amit majd csak úgy enged idővel ha van....De egészet nem engedélyezem se lesz gond szerintem...Számgépen is ki van kapcsolva mert utáltam nem kapcsol be rögtön frissít,telepít,újraindít.És ezek nélkül is hibátlanul megy gépem.
Nem sajnálom annyira azt a 293mb-ot de kb hetente-2hetente ez van s mivel wifi nincs itthon mert itthoni net nem fogható be nem fogok sehol leállni h megcsinálja mobil.
Van olyan aki szintén kihagyja s tapasztal hátrányt esetleg előnyt? -
Tiger.
nagyúr
A Huawei p20 pro megkapta az android 9.0.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
HawerKing
őstag
Skacok gyárilag nincs olyan hogy a kikapcsolt kijelzore koppintok ujjal s bekapcsol?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz HawerKing #11470 üzenetére
AOD ON és képernyőzár esetén is látod hol van a "gomb" ,kikapcsolva már rutinból tudod hova kell nyomni. Volt aki bevette, hogy ujjlenyomat alapján oldja fel, mert nem tudták pontosan hova kell nyomni..
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HawerKing
őstag
Beállítottam énis a High Contrast témát nagyon pöpec
Kezdem megszeretni a kis teló az akksi is kezd beállni, szépen belaktam - letisztitottamVan kedvetek megosztani a kezdő képernyőtöket ? Itt az enyém kezdetnek:
-
Taknyoshal
tag
Sziasztok,
Tudtok Budapesten olyan helyet, ahol nem túl drágán tudnék szilikonotokot venni S9+-hoz?
Köszi!
-
vulnrea
aktív tag
Kipróbáltam, van a családban s9+ ugyanez a helyzet azzal a töltő+kábellel, neki nem dob fel hibát, nálam igen. Ma meló után viszem a szervizbe, aztán majd ott kivizsgálják mi a baja 😕
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
-
kuszal
tag
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy az értesítések háttere is fekete legyen, mert így nagyon elüt a beállított fekete témától :-)
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
|AP|
veterán
-
_Flood_
aktív tag
Hol keressem azt a funkciót, hogy ha elhúzom a kezem a képernyő felett akkor bekapcsol. Ki szeretném kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest