Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz garasdezso #10197 üzenetére
Nekem azonnal vált, nem tudom nálad mi lehet a hiba. Próbáltad már újraindítani?
-
HUTCHDB
nagyúr
En is agyalok a cseren, igy probalom az infokat begyujteni, nezegetem a youtube videokat folyamatosan.
A note9 lathatoan, erezhetoen vastagabb, nagyobb meretu telefon, nalam mar ez lehet nem fer bele.
Az ujjlenyomatolvaso elerhetetlen magassagban van, azt garantalom, hogy nehez megszokni, nem sok ertelme volt 1 cm-rel lejebb tenni, kb. nulla a kulonbseg a note 8 rossz helyen levojehez kepest. Ez is zavar.
A tollat nem hasznaltam eddigi notjaimban, most viszont jo lehet "taviranyitokent" fotozaskor, nekem pl. ennyi pozitivum latszik most, no meg a kicsivel nagyobb akku, es a "vizhutes".
Hardverben ugyanaz, szoval gyorsabb, fluidabb nem lesz a rendszer.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Szerintem simán:
+ nagyobb kijelző (6.2 -> 6.4)
+ nagyobb akku (3500 -> 4000)
+ nagyobb tárhely (64GB -> 128GB)
+ fejlettebb kamera szoftver (figyelmeztet, ha homályos a kép, vagy egyéb baj van bele, és így rögtön tudsz új képet csinálni)
+ toll (ha ezt nem használod még akkor is ér 20k-val többet)[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HUTCHDB
nagyúr
Mar nem tudtam szerkeszteni...az anyagi resze kimaradt.
Szoval a plusz 20e-et viszont szerintem eri, csak egy ujabb modellrol van szo.
Ahogy nezem, most az s9+ kb. 190e kornyeken adhato el, mig a note9 kb. 330e.
A 140e kulonbozetet szerintem (a mostani gondolatrendszerem szerint) nem eri meg.
De az is lehet, hogy 3 het mulva a note 9 topikban talalkozunk..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Cry0
őstag
válasz HUTCHDB #10204 üzenetére
köszönöm mindenkinek az ifónt, tegnap voltam megfogdosni nagy, sőt nagyon nagy telefon és nem tudom hogy meg szoknám-e az s7e után, viszont s9+ illetve a note 9 között már nincs akkora méretbeli külömbség.
ujlenyomat olvasó érezhetően magasabban van mint s9+ban viszont nekem pont az a határ amit még elérek perig nincs nagy kezem. a toll az amit maximum hülyéskedésre használnék mindenesetre a telefon dizájna jobban tetszik mint az s9+ é.
vodától venném részletre 285 e ft lenne a N9 az s9+ perig 265e ft.Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
TOZ
addikt
Nyilván ér plusz húszast.
Én arra céloztam, hogy 300+ ezret egy telefon sem ér.
Mondom úgy, hogy tényleg nagyon elégedett vagyok a pluszkilenccel.Utoljára talán a Nexus 5 volt ilyen érzés. (Nyilván a maga idejében)
[ Szerkesztve ]
-
Viszont a sima S9-nek túl keskeny a kijelzője. Abból indulj ki, hogy az S9+-nak olyan széles a kijelzője, mint az S7 edge-nek. ez nagyon sokat számít tartalomfogyasztásnál. És igen, akkor már nem sokkal nagyobb a Note9.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
balazs0102
senior tag
válasz garasdezso #10184 üzenetére
Nálam is lassú..rühellem is...bosszant nagyon.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz balazs0102 #10209 üzenetére
Az animacio sebessegbol adodik.
Ha a fejlesztoi beallitasokban 0.5-re veszed le azok sebesseget, akkor mar pontosan prima lesz az elforgatas, es mas helyeken is teljesen akadasmentesen, gyorsan fog mukodni az "ablakok" nyitasa, zarasa is." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
válasz csorbajeno #10211 üzenetére
Hát igen, az egy jó lépés lenne a Samsungtól, de lehet, hogy csak az S10 fogja megkapni, hogy nagyobb legyen a különbség a Note9 meg S9 között.
-
csorbajeno
veterán
válasz balazs0102 #10209 üzenetére
Nekem meg annyira reaktív, hogy ki is kapcsoltam, vagyis pont hogy bekapcsoltam a "Csak álló mód"-ot, mert zavart, hogy könnyen elfordult és nekem nincs fejlesztői menüm, nem nyúltam az animációkhoz.
-
mSchumi87
senior tag
válasz TheMajor66 #10215 üzenetére
Ha jol emlekszek a built számra kell kattingatni
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
telefonmágus
senior tag
válasz TheMajor66 #10215 üzenetére
Build 7x katt
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
blackmorph
tag
-
blackmorph
tag
válasz csorbajeno #10213 üzenetére
engem is nagyon zavar a forgatás.
alapból ki van kapcsolva. viszont google maps és pár másik appban nagyon jó és kell is.
ezért a bxActions-el át is állítottam a bixby gombot és forgatást kapcsolja ki be. így gyorsan lehet váltani ha mégis kellene! -
csorbajeno
veterán
válasz blackmorph #10220 üzenetére
Nem-nem. Ketten két külön dologról beszélünk. Van egy olyan opció, ami a kezdőképernyődnek ad egy fekvő nézetet. Az, hogy az app-ok fekvő nézetbe kerülhessenek az nálam állandóan be vannak kapcsolva, de a kezdőképernyőm az csak álló.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz csorbajeno #10196 üzenetére
Ez stim
Csak menet közbe voltam, 200km-re otthontól
Wifi nem volt, mobilnet hibás
Azzért akartam kilönni mire visszagurulok szállás addig szanálja magát
De szerencsére Aldi-wifi jó volt nekijezZz
-
blackmorph
tag
válasz csorbajeno #10223 üzenetére
leragadtam a forgatásnál nem is néztem h te a kezdőképernyőről írsz csak .
egyébként az nálam is ki van kapcsolva. -
garasdezso
kezdő
válasz blackmorph #10225 üzenetére
Melyik rom van neked? ..BRGA?
-
blackmorph
tag
válasz garasdezso #10226 üzenetére
VDH rom ( magyar vodafone ) BRE7 egyébként. júni 25.
-
Teal'C
veterán
válasz zolimail17 #10228 üzenetére
Nyilván van némi késleltetés hogy ne ugráljon oda vissza ha véletlenül billen vagy rázkódik a telefon.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
garasdezso
kezdő
válasz blackmorph #10227 üzenetére
BRGA romban mintha precízebb lenne az elforgatás, már nem lassú. Az előző romban előfordult hogy nem fordult gyorsan ilyenkor magam felé kellett billenteni a telót. Szerintem a dölésszögen állítottak.
-
Teal'C
veterán
Na srácok ismét bebizonyosodott, a hülyeség határtalan!
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
anita67
tag
válasz garasdezso #10234 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
balazs0102
senior tag
válasz HUTCHDB #10210 üzenetére
Akkor helyesbitek, és szerintem a kolléga is arra gondolt. Nem maga az animáció lassú. Hanem maga a forgatás késön történik meg. 0,5 össze animácion vagyok a kezdetek óta. Egyszerüen elforgatom, nem történik semmi majd elindul..ha elindul elfogadható a sebesség, egYszerüen sok idö telik el mire elkezdi a forgatást...
-
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Sorry, ha dupla, de most egész jó áron lehet venni az S9/S9+-t a mediaban: [link]
-
kisbodza
tag
válasz kisbodza #10190 üzenetére
Senki nem tud megoldást? "Sziasztok! Régóta küzdök 2 dologgal. 1. Szeretném megoldani, hogy hívás közben, ha elveszem a fülemtől a telefont, akkor automatikusan kihangosítóra kapcsoljon. 2.szeretném, ha az értesítések felébresztenék a kijelzőt (floatify-t próbáltam, de akkor a samsungos értesítések is megjelennek, duplikálódnak) Köszi előre is, ha valaki tud megoldást!"
Galaxis 10
-
adamfriday
senior tag
válasz kisbodza #10241 üzenetére
2. Glimpse Notifications-t próbáld meg.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz balazs0102 #10236 üzenetére
Jah, akkor nalad lehet gond, mert nalam hibatlan a reakcioido is!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
dexter1986
újonc
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót és a nagyjából végig rágtam magam a több ezer hozzászóláson, de nem találtam választ.
Kb.2 hete vagyok S9+ tulajdonos.
A problémám következő: viber, messenger, gmail, outlook, skype alkalmazások esetén nem kapok értesítést ha jött üzenet.
Bele kell lépnem az alkalmazásba ahhoz, hogy megkapja. Minden engedélyezve van, minden felugró ablak stb.
Van bármi egyéb amit még be kell állítani?
Köszönöm -
csorbajeno
veterán
válasz dexter1986 #10247 üzenetére
Ezek az alkalmazások az akkufigyelőben milyen státuszban vannak? Állítsd őket "Nem figyelt alkalmazások" közé. Akkor elvileg nem hibernálja a rendszer őket és megkapod az értesítést azonnal. Ha ez nem oldja meg, akkor nem tudom mi lehet még probléma.
-
OCTAMD
őstag
válasz csorbajeno #10249 üzenetére
6000mAh és akkora mint egy telefon
Azért írtam,hogy ne legyen szkeptikus,mert erről a pici telefon méretűről sem hitték el,hogy autót indítok be egymás után akár 7-8 szor is
Sokan csak nevettek,amikor megmutattam.Aztán ledöbbentek
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs