Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petesejt
aktív tag
Oké.
Egy 75 collos UHD tévé felbontása 58 dpi. Ötvennyolc.
Egy 75 collos 8K tévé felbontása 116 dpi. Száztizenhat.De hogy úgy csavarjam, ahogy te vagy rá kíváncsi:
A monitort 80 cm-ről nézed, a telefont 40 cm-ről. Akkor a helyes matematika érdekében osszuk el a dpi értékeket kettővel, a felbontást MPixelben számolva pedig negyedeljük: így is rettentő sok.
Egy Eizo 27 collos (!) 2560x1440-es WQHD moitort nézek, ez majdnem 4 MPixel (3,68). Ezen akkor látom a pixeleket, ha felteszem a bütykölős 3,5 dipotriás szemüvegem, és 40 cm-re közel hajolok hozzá, ami nonszensz. Tehát -- még ha el is felezzük a dpi-t, tehát negyedeljük a felbontást -- hogyan lehetne látni ugyanúgy 40 cm-ről ugyanennek a felbontásnak (azaz 4 MPixelt) a pixelesedését 6,2 collon?
Hidd el, az anitaliasingot látod. Ha nem hiszed, fogj egy nagyítót, és keresd meg az enyhén íves betűkön a pixelesedést egy nagyítóval. Nem fogod látni. A pixeleket magukat már igen, de az íveken a pixelesedést nem. Tehát amit látsz szabad szemmel, az a natív felbontástól való eltérés miatti AA.
Szerk.:
Még valami: egyszer amikor a Candy Crush Saga-val játszottam unalmamban, észrevettem, hogy bizony a grafika felbontása kisebb, mint a kijelzőmé, nem is kicsit! Pixeles volt, és randa közelről. De ez a játék volt! Tesztelés céljából a felhasználói felület részleteit nézd, vagy megfelelő felbontású fotókat.
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
Hát ahogy én néztem eddig nagyítóval a karaktereket és az ikonokat, semmit se láttam még a kicsi és a közepes között se, de aztán az is lehet, hogy ezeket valami vektoros módon generálja. Megnézhetné valaki más is nagyítóval, kíváncsi vagyok, csak az én szemem ilyen rossz-e.... Azért is írtam, hogy a fiatal kor és a jó szem nyerő, mert valamit látni tényleg a kicsi és a közepes között, többen is látják, de hogy mi, azt a fene se tudja. Meg az a fránya matek, ezért kizárásos alapon marad az AA algoritmus. Na és az az igazság, nekem ez a telefon a legkisebb felbontással is csúcs lenne.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
Palesztin994
aktív tag
Hát a spotifyt telepítettem nem rég, semmi mást, de arra is előfizetek, így elvileg nem dobál reklámokat, legalábbis alkalmazáson belül. Ha azon kívül igen,akkor az elég gáz lenne, nem hiszem, hogy az csinálja, de egyébként mindig odafigyelek, hogy gagyi app ne legyen fent, és nem raktam fel semmi mást a spotfyon kívül mióta elkezdte ezt a teljesképérnyős zenélős wish-es hirdetést.
-
alcapone386
őstag
Jó is meg nem is. Táskában, ha mozog a telefon, akkor nem tölt. A vezetékes igen
Qi töltés esetén van veszteség. Amíg kábellel 3szor töltöd fel teljesen, qi kb 2.
Nekem volt, de nem szerettem. Oda adtam tesómnak, ő csak kábellel hasznalja Reszemről maradtam mi power bank 2 nél. Gyorsan tölt, minőségi és megfizethető.Ja és a legfontosabb: vezetékest töltés közben is tudod használni.
Ez az én veleményem, másnak lehet bevált.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tiger.
nagyúr
Utána, mikor megadtál mindent, utána bejön valami oldal, azzal is kell valamit csinálni?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
-
Tiger.
nagyúr
Nálam amióta elkezdtem ezt a böngészőt használni, azóta nem tudtam szinte sehová sem belépni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
PedroPascal
senior tag
Köszi a tippeket!
Két töltőn töröm a fejem jelenleg 1. és 2.
Szerintem ezekkel nem lesz gond, találtam egy videót a Belkin töltőről akit érdekel 4:00-nál csomagolja ki a kábelt
Szerintem mindent elárul a kábel vastagsága, én még soha nem láttam ilyen vastag USB kábelt.
Mellesleg a Belkin ezt Samsung Galaxy S7, S8, S9, Note 8-9, HTC U10-11 és LG G5-6, LG V20-30 készülékekhez ajánlja. Nem vagyok jártas a témában de úgy gondolom a Huawei meg a kínaiak más technológiát használhatnak ezért nem meg nálam sem a Huawei töltő rendesen S9+ készülékkel.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
veterán
-
csorbajeno
veterán
A peres részt azt nem tudom ilyen szempontból, hogy felhasználható-e vagy sem.
A GDPR ezen részét még nem hallottam, hogy magánszemélyeknek lenne rá szüksége. Itt mindenkinek a munkájához szükséges, akinek itt hiányzik és szóvá is tette azt, úgy pedig már nem minősül magánszemélynek, sajnos. -
kiskeni
aktív tag
A Galaxy Apps-ot nem akarják javítani? Se értesítés a frissítésről, se automatikus frissítés. Ha nem olvasom amit írtál, konkrétan nem is szerzek tudomást a frissítésről és még mindig a lassú Eszközkarbantartó lenne a telón. Amúgy be van kapcsolva az automatikus frissítés, csak wifin állapotra van állítva, mivel mobilnetben nem dúskálok.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
alcapone386
őstag
Sajna nem szerettem. Nem esik kézre. Meg amugyis 1 kattintás gyorsabb Általaban bal kézben van a telefon és jobban kézre áll a bixby gomb.
Két katt bekapcsoló gombot akkor használom, ha le van zárva a készülék és gyorsan kell fotózni, ha meg fel van oldva akkor egy katt bixby gomb
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Igen, erre magam is rájöttem, köszönöm! Csak kényelmesebb lenne ha nem kéne hozzátenni.
Na meg helyből teljesen illogikus. Ha Fahrenheitben lenne megadva mindenhol, akkor jogos lenne, de ha ébresztéskor tudja Bixby, hogy Celsiusban kell megadnia a mai várható hőmérsékletet, a főképernyőn található widget is tudja és a Bixby menün belül a kártyán is a helyes mértékegység szerepel, akkor nem értem, hogy mi alapján gondolja azt, hogy ha szóban kérdem, akkor Fahrenheitben vagyok kíváncsi az adatra.
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Miért annyira fontos ez? Amíg nem voltak ezek a biztonsági frissítések,kb évente 1 frissítés volt. Használtam iphone-t is, amire ugye állandóan jön frissítés hosszú évekig. Tény,hogy tovabb van támogatva,de évente kb 3-4 frissítés jön rá. Androidra meg elvárás az évi 12 mindenkinek már.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest