Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

válasz stevve #307 üzenetére

a 16:9-es videókba vagy belezoomol, vagy fekete sáv van a szélén, ez elég nyilvánvaló, nem tud 2:1-es videót csinálni varázsütésre. játékoknál szintén ott van a fekete csík, hiszen nincsenek felkészítve a felbontásra/képarányra, de inkább ez, mint hogy széthúzza a képet. majd ha a fejlesztők bepatchelik, akkor ki fogják tölteni a teljes kijelzőt. én személy szerint perpill nem látom sok értelmét az új képaránynak még, de ez mindig így van, majd ahogy jönnek a többiek is a hasonló kijelzőkkel, úgy lesz tartalom is rá, egyelőre tudni kell együtt élni vele, hogy az aerly adopter lét nem mindig habostorta.

az írisz szkennert én nem szeretem különösebben, szemüvegem van és az eléggé meg tudja zavarni kültéren, az meg nonszensz, hogy minden feloldáshoz vegyem le, miközben az arcom elé tartom a telefont. sötétben mondjuk nem próbáltam, de szemüveg plusz napsütés az megvadítja nagyon.

a kisebbiken viszont teljesen jó helyen van az ujjlenyomat olvasó, két napot kellett szokni, azóta azonnal rátalálok. mondjuk ebben a témában a Huawei még mindig jobb szerintem, de lehet vele élni simán.

Új hozzászólás Aktív témák