Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
-
TODI1111
veterán
Dobd fel a GLANCE PLUS progit.Én ezt használom. Többet tud mint a gyári always on display és kevesebbet fogyaszt.Be lehet állítani, hogy képernyő lezárástól mennyi ideig látszódjon, zsebből elővéve egyből bekapcsol a megadott ideig vagy asztalon pihenve a képernyő előtt oda-vissza kézmozdulatra bekapcsol. Ujjlenyomat olvasóval is együttműködik és van benn dupla koppos ébresztés.
-
Zsírkréta
csendes tag
válasz
kengyel
üzenetére
felhivtam a Samut,és onnét egy technikus belemászott a telóba és leállitotta ,az én esetemben a hangrögzitő progit ,mert állitása szerint progi miatt dobja el. elmondása szerint több progi van ami bekeverhet. szóval nem tudom hogy tényleg az volt-e a hiba oka,de azóta nem dobta el egyszer sem,ennek ma 5 napja.
-
Zsírkréta
csendes tag
visszatérve a hálózat eldobálásra,ugy néz ki helyrejött a kicsike 4G alatt is

-
mSchumi87
senior tag
na jo csak hát a mostani S6 tokkal + uveggel azert kicsit nehéznek tunik
azert félek hogy mi lesz akkor a S7el ugyan ilyen kiegészitokkel de az a 14g talán tényleg nem lesz feltuno -
bandi0000
nagyúr
válasz
mSchumi87
üzenetére
egyszerű, mostani telód súlyát kivonod az s= súlyából és a különbséget rápakolod, aztán megnézed, vagy bemész a mediába és kipróbálod ott
a kérdésed azért hülyeség mert mindenki más az érzete, lehet én könnyűnek érzem te meg majd nehéznek, megszokás kérdése, de elején biztos nehezebbnek érzed bár nem tudom mennyi a különbség köztük
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok S6hoz képest az S7 152gramja észreveheto suly novekedés? vagy egyaltalán nem érezni?
-
sti
tag
1 hete hasznalom. Hihetetlenül szeretem. Számomra tökéletes (egyedül a dupla koppintás hiányzik belőle)
-
func93
senior tag
Nagyon pozitiv az S7 uzemideje egyébként. Nem akarok számokkal dobálózni. Volt már iPhone 6 + S6 is velem turan es egyik se birta ilyen jol mint az S7.
-
petrson
senior tag
Van valakinek Samsung smart TV-je? Kivetíteni a képernyőt, lejátszani, stb. megy, de a Smart View programmal nem tudom összepárosítani a kettőt. A program kér valami PIN-t, amit a TV kellene kiadjon, de ilyen nálam nem jelenik meg a képernyőn.
-
xtech2
tag
1/2. Ööö a rendezés itt nem segít... attól még ugyanúgy csak azt találja meg amivel kezdődik a névjegy, most ha az egyik irányba átfordítja, akkor a másikba nem találja...
3. akkor ez lesz az, a repülő mód és utána csak a wifi vissza. Köszi! Erre gondoltam.
4. Saját céges caldav szerverünk van, google naptárat nem használunk, mint ahogy google email címet se, viszont több cég miatt több email címet igen. Különböző cégekhez külön-külön naptár kell, ha meghívó érkezik az egyikre, akkor azt ahhoz a naptárhoz kell hogy beírja. Van gyakorlatilag három felületünk, egy webes naptár, egy az outlook-ba, valamint a telefonba. Bármelyiken veszünk fel eseményt, az azonnal mindhárom helyen látszik (kellene). Amúgy a google caldav is csak gmail-el működik, továbbá külső caldav szervert nem enged hozzátenni.
-
daveed
tag
1. A contaktoknal a beallitasokban van 2 opcio
rendezesi sorrend
megjelenitesi sorrendemail cimnel nyilvan nem szamit.
3. van egy fel-le nyil a quicksettings panelen. Vagy, ha nem csak a mobilnetet akarod letiltani akkor airplane mode majd wifi bekapcs.
4. google os naptarok (nem csak sajat) mennek caldav-on keresztul meg az exchange is
-
xtech2
tag
Hi,
1-2 kérdés, hátha tud vki segíteni.
kb két hete vettem egy S7-et, valamint ez az első droidos készülékem. Névjegyzékben szar a kereső, csak úgy találja meg a partnereket, ha úgy írom be őket, ahogy a nevük kezdődik. Tehát Pl István Kovácsot "kovács"-ként keresve nem dobja fel, ugyanez igaz az email-eknél is. Pl istvan.kovacs@akarmi.hu itt hiába keresek a "kovacs" vagy az "akarmi" szóra, semmi... csak úgy találja meg, ha az "istvan"-al kezdek. Ez nálam szar, vagy android feature?Navira eddig is sokat használtam a Waze-t, itt meglepetten tapasztaltam, hogy ha aktív navigálás közben hívnak, akkor belepofázik a hívásba. Nagyon idegesítő.
Nem sikerül külön a mobilhálót kikapcsolnom, tehát wifi,bt stb maradhat ON, de mobilhálót szeretném letiltani, sehol sem találok ilyen opciót, de lehet csak nem veszem észre.
Naptárhoz nem lehet hozzárendelni gmail-en meg samsung fiókon kívül más email címet, bár ezt egy külső caldav-os app-al végül sikerült megoldanom, de csak részben.
SMS-eknél nincs olyan, hogy egyszerre olvasottnak jelöljem mindet? Banktól stb kapok napi 10-20 SMS-t, amik csak gyűlnek, majd ott figyelnek a kezdőképernyőn mindig.
Hogy tudok email címenként, illetve sms, whatsapp stb külön hangjelzést beállítani külön külön eltérő jelzési hangerővel?
-
Damage401
senior tag
Rákerestem itt az ilyen jellegű problémátokra. Nektek is ez jelenseg zajlott le csak Ti azert nem gyanakodtatok a szoftverre mert Sim kartya bent volt. Mert mint eszre vettem hogyha nincs is akkor van "terero"
-
Damage401
senior tag
Sziasztok
Annyit nézzetek már meg kérlek, hogyha ki van véve a sim kártya, hogy jelez e térerőt? Szoftveres bug lenne? Nekem fullon van olyankor es nem a tilto jel.
-
Angel78
aktív tag
Ma du meghozta a posta a gyorsboltból a Spigen Neo Hybrid tokot Gunmetal szinben.
Nem igazán vagyok tokpárti, de ez nagyon tetszik, baromi feszesen tartja, öleli körbe a telót.
A gombok nagyon pontosak tökéletesen illeszkednek a teló gombjai fölé. picit lett "vaskosabb" szélesebb de jól áll neki. külön klassz, hogy magasabb a az oldalsó pereme, így gond nélkül lefelé fordíthatom, nem ér le a kijelző. Azt hiszem jó döntés volt.Jövő héten jön a Samu evo+ 64GB-os (piros) microSD Deutschlandból és azzal megvan a FULL szett

-
mijos
senior tag
Gmail emaileket nem frissiti be automatikusan, hol a hiba?
-
600700
senior tag
A vakut védő műanyag nektek is nagyon könnyen karcolódik? Egyszer töröltem meg és full karc lett. A kamera pedig teljesen hibátlan. A legutolsó 90es évekbeli telefonokon komolyabb plexi volt...
-
-
törölt tag
válasz
kengyel
üzenetére
3 rögzített panaszom volt.(+5 a kollégáknak azonos címre )
Ma hivtak, hogy május 2-án javitották a hibát stb. Megfenyegettem őket, hogy mind a 6 redet felmondom mert 11 kártyából csak a vodások szarok itt nálunk. Kötbért nem vagyok hajlandó fizetni mert dokumentáltan nem kielégítő a szolgáltatás. (Tudom, hogy máshol meg más szolgáltató rossz de itt a Vodafone fos.)
Mindegy, a technikus kolléga most nagyon megoldotta a problémát, ill jóváírást küldött
,, majd kiderül. Egyelőre visszakapcsoltam vegyes automatikus módra. -
törölt tag
A térerő gondjaimra válaszolt a Vodafone. Javítottak vmit a rendszeren ill kaptam 3000ft jóváírást.
-
pcsabat
őstag
Az APDU-val milyen aksi idő tapasztalatok vannak, próbáltátok? Csak feltegyem-e az APD1 helyére ha kijönne telekomra.
-
nimba1
aktív tag
Ma azt vettem észre, ha wifihez kapcsolódok akkor is el tudom indítani a mobil hotspotot.
Nekem ez új, hogy wifi kapcsolatot meg lehet osztani, eddig csak a mobil netet tudtam.
Csináltam a megosztott eszközről sebességtesztet, és változik, ha wifi, és mobil adatk. között váltok.
Ez nekem új, bár lehet ti már ezt rég tudjátok. Akkor elnézést.
-
törölt tag
Próbáld ki magad, ne hallgass másra.
Nekem is fontos a kamera, nem is vagyok a részletgazdagságtól eldölve de pl a gyors fókusz ill a bemozdulásokat elég jól tűrő ois nagyon tetszik.
Az s7 kamerája a top 5-ben van mindenképpen és szerintem ma a piacon nincs olyan, hogy a legjobb kamera. A top 5 mind valamiben a legjobb.
Ezen kívül b*szhatod
a kamerát ha lemerült az akku (g4). Az s7 kijelzője is megérne egy misét mert ugye azon nézzük vissza a fotókat legtöbbször. Nagyon jó a kamera és egyelőre összességében az s7 is. -
manokaki
addikt
valakinek bejön ez
Mármint a Google playen !
-
törölt tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Nem fr-re gondoltam hanem csak egy cache particionálásra. Ugyanúgy recoveryből, ezzel nem törölsz semmit.
-
törölt tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Azért egy wipe cash particioálást ráengedhetsz ill az appok átnézése sem árt, sokszor ott van elásva a kutya.

#sn00k: igen jött, az uj romban (APD1) javitották a kamera torzítást. Hogy a G4-hez képest mi a helyzet? Van amiben jobb de van amiben rosszabb. Megoszlanak a vélemények.
-
Nem kovetem figyelemmel a topikot de megjelenes ota jott valami frissites a kamerat illetoen? Egy Lg g4-hez kepest, mit domborit a kamera?
-
törölt tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Nem kioktatni akartalak,bocs csak azt hittem nem tudod, hogy a (két gombos) force restart a hang le+bekapcs 10 mp-ig minimum.force restart
#petrson: próbáld ki "csak 3g-n"
-
petrson
senior tag
Engem ma megint ledobott, "nincs regisztrálva a hálózaton" üzenettel nem tudtam telefonálni

Repülő be-ki oldotta meg... -
törölt tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Jól nyomkodtad a gombokat? Sokáig kell nyomni.
Melyik rom van fent? -
törölt tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Valami jól bekevert neki.
-
hr2
őstag
válasz
LordRajZoL
üzenetére

-
LordRajZoL
aktív tag
Juhé
Magához tért a telefon kb 20% merülést produkálva
Most megy rendesen
-
törölt tag
válasz
Angel78
üzenetére
Szerintem a legújabbat tedd fel. Én package disable proval kigyomláltam már az eredeti romot is és a javításokat is, nincs semmi gondom.
A legtakarékosabb az első rom(APAW) , a legjobb összességében az utolsó(APD1). A második (APC8) nem sok vizet zavar.
Ha vársz egy kicsit akkor szerintem nemsokára itt az új(APDU) . -
Angel78
aktív tag
Azokat kérdezném, akik már használták a független magyar ROM-ok valamelyikét, hogy ezekközül melyik miben tér el?
Lecserélném a gyári Tré Rom-ot, mert hányok attól a dallamtól meg a hülye rózsaszín villogástól![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi -
Angel78
aktív tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
az S6edge-nél volt ilyen problémám, de azt megelőzte egy 2 óran át tartó folyamatos újraindulás, majd megszakad és újraindul stb.... klasszikus bootloop hiba, aztán mint a Tiéd örökre elnémult

Alaplapcsere lett a vége a TMX-ban -
hr2
őstag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Újraindítani nem tudod?
Hang + home + power egyszerre 10mp ig. -
LordRajZoL
aktív tag
Ma délután Chrombol kilépve telefon lefagyott. Gombokra nem reagál. Töltött rádugva led piros lett, lehúzva is piros maradt. Ami fura hogy hivni lehet kicseng. Sim ki nem elérhető. Sim vissza megint hívható.
Azt hiszem irány samu serviz -
pcsabat
őstag
válasz
andrejevic82
üzenetére
nekem sem merült többet 3%-nál, ha WIFI vagy mobilnet ON akkor is ilyen 5% körül, bár azt tegyük hozzá, hogy nekem az "éjszaka" az max 5-6 óra, nyilván ha 12 órát aludnék meglenne bekapcsolt nettel a már 10%

-
pcsabat
őstag
ugyanígy jártam, 3 ezerért rakták rá, annyira igénytelen volt és zavaró használat során, hogy ennyi pénzért 1 napot bírtam rajta elviselni. Aztán került rá egy 560 Ft-os sima fólia, ami tökéletes - bár ez sem fed teljesen, de nagyobb mértékben és mivel vékonyabb alig lehet észrevenni -.
-
Angel78
aktív tag
Hát én egy sima fényes víztiszta fóliát tetettem fel egy mobilsziget eladójával a győri árkádban. A fémkerettől körben 2mm amit nem fed le, mert ott már ívelt a kijelző éle, azon kívűl hibátlan. 20sec alatt feldobta a csaj precízen letakarítva, se bubi, se proszem alatta, tökéletesen illesztve mindenhol
(1450Huf)Más: Tegnap rendeltem egy Neo Hybrid-et és ma du már hozza is a GLS. Már csak egy microSD kell...
-
func93
senior tag
Ma az új készülékemre elmentem üvegfóliát rakatni, leadtam, elmentem ebédelni mire visszajöttem... megláttam. Hát a fólia kb. a kijelző 80%-át fedi le. Oldalt akkora hely van.. nem igazán szép.
Tudtok ajánlani fóliát?
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Nem tudom mire vélni, de az utóbbi 2 napban akármilyen youtube videot nézek a max állítható felbontás az 480p. Találkozott már vki ezzel a problémával? Töröltem és újratelepítettem már az appot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mini PC
- Gyúrósok ide!
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

na jo csak hát a mostani S6 tokkal + uveggel azert kicsit nehéznek tunik 
miert? persze grammokrol van szo de azert észrevenni a kulombséget vagy nem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)