Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemi
senior tag
Knoxod okés,próbálj meg előbb egy full visszaállítást és nézd meg ismét.
Az enyém rootolt volt hatoson (én csináltam, persze tudtam,hogy ugrik a knox) azóta már tettem rá hetest,meg vissza hetes,és attól függetlenül most,hogy friss és ugratott aknox,de nem CUSTOM ,,hanem official. -
Davcy
tag
válasz
toompa #22396 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Amikor vettem a telefont ez volt az első kérdésem, hogy milyen gari van rá. Mondták, hogy gyári, megkaptam a lepecsételt samsung garancia levelet. A samsung oldalán kirakott Cordon szakszervizbe vittem, ahol a garanciapapírral semmi gond nem volt. Tehát szerintem a garanciával nincsen gond, elvileg lenne rá. a szakszerviz a következőket írta:
Tisztelt Ügyfelünk,
Készülék átvizsgálása során illetéktelen szoftveres beavatkozás nyomait találtuk. A készülék garanciális keretek között nem javítható. Fénykép mellékelve.
Itt a csatolt kép:Van valami ötletetek?
Előre is köszi,
-
DonToni
aktív tag
válasz
samu74 #22385 üzenetére
Nos, így alakult a mai napom:
Ez egy átlagos nap, kb. ennyit játszok naponta.
(A CSR2 egy sima 3D-s játék, de elég brutál "nextgen" grafikával, de 29fps-re korlátozva. Vikings 2D-s, stratégiai játék, korlát nélkül kb. 30-60fps)
Amit tudtam én is letiltottam, a google marhaságok nagy része viszont automatikusan újra indul, így ezeket képtelenség végleg kinyomni. (max. tiltani ha olyan)
A mobil net mindig aktív, wifi csak ha hazaértem (~6 óra) gps csak akkor megy, ha nagyon muszáj, kijelző automata, teljesítmény: "optimalizált". always on kijelzőt alapból kikapcsoltam.
Nagyjából ennyi, azt hiszem semmit nem hagytam ki.Ez az üzemidő normálisnak mondható?
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Nővéremnek elromlott a januárban vásárolt S7-es telefonja. Elvittük a szervízbe, és a kivizsgálás után azt mondták, hogy garanciába nem javítható, mert a system status: custom. Csíkos a kijelzője és melegszik nagyon. Nővérem kizárólag epubokat töltött le rá... Lehet ilyenkor valamit csinálni? Ha visszaállítom a gyári beállításom ra vissza lehet vinni valahova?
Előre is köszi, -
törölt tag
válasz
terra052 #22386 üzenetére
Igen, a Samsung Level csak a Level termékcsoporthoz van. Azért kérdeztem, hogy a füles gyártójának van-e erre appja...
Esetleg valami XDA-s csodát lehet keresni. Néha olyanokra vannak ott appok, hogy csak pislogok.kutga: Hátlapon? Amikor felrakom a telót a biciklire, akkor mindig rajzoljak, vagy vegyem ki a tartóból? Ne már... Vicces lenne. És akik autós tartóban használják?
-
samu74
addikt
válasz
DonToni #22359 üzenetére
Az optimalizálás is segíthet azért igen,meg azok a programok amiket nem használsz simán tiltsd le.
Én az egész microsoft packot meg google újságos/könyves marhaságot kikapcsoltam.
A wifi/bluetooth/gps csak akkor megy ha kell,kb. ennyi.
A játékoknál az tény hogy az adreno picit jobb, de nem sokkal. Azért ez a mali elég combos, lagg persze lehet, de azért nem jellemző. -
Burt1793
veterán
válasz
Norbi. #22381 üzenetére
Én így csináltam: jobb hüvelykujj középső részét egy mentési helyre, külső részét egy másikra, a jobb mutatót, bal hüvelyket és mutatót pedig a maradék két helyre mentettem. Nagyon-nagyon ritkán hibázik, általában akkor, ha túrázom és izzadt a kezem, de ilyenkor beírom a PIN-t, illetve néha kocsiban, az autós tartóban kéri újra az ujjamat, kicsit gnóm helyzetben kell odarakni, azt még gyakorolni kell.
Rá is kell érezni, én egy év alatt már megszoktam, nem elég csak megnyomni a gombot, egy pillanatig még rajta kell hagyni az ujjat. Már 3 hónapos a mentés, lassan újra beállítom, az is jót tesz.
Ja és úgy mentem el, hogy előtte lemosom a telót és a gombot, megvárom míg rendesen megszárad, közben kezet mosok, megtörlöm és mehet.
Igen, lassabb, az iphone-nál, legtöbbször felvillan egy kicsit a zárképernyő is, bár néha megy rögtön a kezdőképernyőre, ha jobb a kedve.
Úgy vagyok vele, hogy inkább ez, mint az s8 szar helyen lévő szenzora és nem mindig kényelmes írisz szkennere...(#22383) bulikavagyok: Pontatlannak az A5 2016-osét tudnám mondani, bár nem én használom, ott nem is ez a feloldás módja...
-
-
Norbi.
őstag
válasz
bulikavagyok #22380 üzenetére
Én annyira nem kinlódok, csupán megjegyeztem, hogy jobb. Kipróbáltam több S7 et, kb. ugyan az a szint. Lehet a gomb formája miatt, hogy könnyebb a gomb közepét eltalálni.
-
válasz
Norbi. #22379 üzenetére
Nekem 10-ből 10-szer feloldja. Oké, hibázik is néha, mondjuk 100-ból egyszer vagy max kétszer. Többnyire a jobb hüvelykujjammal oldom fel, ezért azt duplán vittem fel. Ha ennyire kínlódtok vele az szerintem tutira hardver probléma.
Ettől függetlenül elhiszem, h jobb lehet a szifoné, de szerintem csak egy hajszállal. -
Norbi.
őstag
válasz
bulikavagyok #22377 üzenetére
Ugyan ez a tapasztalatom, nekem is jobban bejott a szifoné.
-
-
.zSoLTi.
senior tag
Iphone után borzasztó pontatlan az újlenyomat olvasó. Már ott tartok, higy inkább kikapcsolom
-
törölt tag
Fantasztikus felfedezést tettem. Az AOD-t lehet időzíteni. Viszlát éjszakai fényszóró.
-
törölt tag
válasz
terra052 #22355 üzenetére
Valami kezelőprogi nincs a füleshez?
Samsungokhoz van a Level nevű progi, nekem az rakja ki bár sajnos csak a redőnyre.Vödrös: Biztos, hogy jó számot írtál be? Egyik cimbinek hasonló baja volt és kiderült, hogy nem az S/N számot írta be a dobozról, hanem a másikat ami meg a gyártási sorozat azonosító száma volt. És bizony előtte azt már más is felvitte a rendszerbe....
Amúgy én tegnap akartam szétverni a mysamsungot.Vadi új monitor, regisztrálnám be, és nem jó a sorozatszám. Persze, újra. Megint nem jó. Már nekiálltam takarítani (pontosabban az őrület határát súroltam) amikor feltűnt a dobozon még egy karakter. A következő sor elején! Na azt utánaírva el is fogadta...
-
Poplacsek
senior tag
Az amFilm üveg jónak tűnik a Neo Hybrid tokkal.
-
gerner1
nagyúr
válasz
kaciokos #22360 üzenetére
PhoneINFO -val megnézheted, hogy milyen régió az aktív. A CSC KÓD fülön, amit az aktív CSC sornál ír kódot, az a régió.
A knox -ot az ÁLTALÁNOS fülön mutatja. 0x0 = érintetlen, tehát rendben. A bal felső sarokban, a menüből tudsz kérni Eredetiségvizsgálatot is, de ehhez online kapcsolat kell... -
Norbi.
őstag
válasz
kaciokos #22360 üzenetére
Knoxot download módba tudod megnézni, a régiót szerintem sehogy, max a szoftverét
-
kaciokos
őstag
Hogyan tudom megnézni, hogy
1. Milyen régiós a készülék?
2. Ugrott-e már a Knox? -
DonToni
aktív tag
válasz
samu74 #22307 üzenetére
Ma nap végén megírom, hogy mi-mennyi volt, de most egyenlőre nem állok olyan rosszul, mint eddig.
Lehet hogy az is benne van, hogy néhány alkalmazás alvó állapotba küldött a rendszer?!más:
3D (nem vr) játékoknál előfordulhat optimalizálatlanság?! Vagy ennyire nagy a különbség Adreno és Mali között? (gondolok itt arra, hogy a Malival előfordultak már indokolatlan akadások, szaggatások, stb...) -
vodrosjozsi
addikt
esküszöm, hogy meg fogok őrülni... mysamsung-on szeretném a házhoz jövő szolgáltatást megcsinálni, nagy nehezen bejutok az oldalra de kiderült, hogy nincs regisztrálva az S7. Pedig úgy emlékeztem, no m1.
Felregisztráltam, premium assistent-re rányomok, erre, hogy lépjek be vagy regisztráljak.. Mondom mifszom van, bent vagyok. M1, rányomok, hogy bejelentkezés és erre kidob. Na mondom kész földhöz vágom.
Végre beléptet, adjam meg a sorozatszámot erre: már foglalva van a sorozatszám. Persze bzdmeg hiszen előbb regisztráltam be!! súlyos..De nem tudom elérni, hogy a házhoz jövő szolgáltatást aktiváljam vagy kérjek egy nyüves szart.Szerk: és kiléptet!! nem hiszem el...
-
terra052
őstag
Valakinek nincsen véletlenül ötlete, hogyan lehetne a bluetooth headset akksi töltöttségét kijeleztetni a status bar-ban?
MIUI-nál volt és szerettem. -
kerxy
őstag
-
caky
csendes tag
Azt vettem észre a legutóbbi frissítés után nekem megszűnt a hanszóró recsegése.
-
válasz
msgt.fubar #22348 üzenetére
Semmi. Ha 60 megás akkor szerintem csak biztonsági frissítés lehet.
-
kutga
félisten
OTA frissítés jött valakinek? Vodás rom, a legújabb biztonsági javítás ide még nem érkezett.
-
Deck
titán
Látom szokásos csc milyen nyelvű a téma.. Mintha olyan fontos lenne, hogy aludni se lehet..
Komolyan nem tök m1? Induláskor átrakod a nyelvet azt kész.
-
törölt tag
Értem én ezt?Bár az S7 még nem volt futáros szervízben, de az elődje igen.
A futárnak csak a készülék/akku/hátlap triót kell leadni, egyebet csak akkor ha a Samsung kéri. (Pl töltési hibához a töltőt is oda kellett rakni) Hozzám akkora bubis zsacsit hozott a futár, hogy a doboz nem is fért volna bele, csak a telefon.
Ha a MySamsungon igényeltél cseretelefont akkor vagy kapsz, vagy felhívnak, hogy bár járni járna, de most nem jut, és bocsi.Akkor ezek szerint ez változott?
Szerintem amúgy ha van a kérdezőnek lehetősége rá, akkor vigye inkább a legközelebbi Samsung telefon üzletbe.
-
samu74
addikt
válasz
laslie92 #22319 üzenetére
Nekem meg lengyel.
Nekem is vodás, de mikor felraktam a BTU romot, angol lett a CSC,aztán lett német mikor a magyar vodás romot felraktam,most független magyar rom után lengyel a CSC.
Azzal nem foglalkoznak, a Knox legyen 0x0 .
De ha rákeresel erre a témára jópárszor le lett írva, hogy a CSC -t nem egyszerű visszaállítani. -
kerxy
őstag
Azoktól kérdeznék, akiknek van tapasztala a garifutárral kapcsolatban. Dobozában kell leadni a készüléket vagy azt a futár intézi, illetve cseretelónak milyenre lehet számítani?
-
CyanogenMod rendszer hogy áll? Van működő ,esetleg hibátlan? Jó az unofficial támogatása a telónak?
-
Jazzmedve
tag
Sziasztok! Augusztus óta használom a telefont, kb 3-4 hete raktam fel a 7.0-át és eddig soha nem volt térerő eldobásom, viszont ma folyamatosan, kb 3-4 alkalommal. Csak ujrainditásra jött vissza. Eléggé megrémültem....Mi okozhat ilyet? van valakinek vmi ötlet? Köszi
-
Deck
titán
Melyik az a régiós rom ami gyorsan frissül és van benne ismeretlen hívás azonosító?
-
-Valinas-
senior tag
Én felraktam, jobb a betűtípus szerintem. Meg van Edge óra, de ott nem működnek az értesítések, és nekünk amúgy sincs edge-ünk.
Amit nagyon szeretnék, az a csillagos, mozgó AOD-s feloldás, meg eleve az S8 témája ezzel a live wallpaper animációval, de azt nem tudtam eddig rámókolni.
-
gerner1
nagyúr
apkmirror -on, van fent új camera verzió. Én most próbáltam, és ez nem fagy ki. Egyébként semmi különös...
-
ACE-
addikt
Használ valaki S8 AOD-t? Megéri felrakni? Mivel tud többet mint az S7 sajátja?
-
törölt tag
válasz
Formaster #22326 üzenetére
W10 Insidert használok.
Felraktam a Smart Switch-t, és MTP-ben megy.
Viszont Total Commander nem mutatja a meghajtók között a felső sorban, hanem ki kell menni a meghajtógyökérbe.... Ott látszik az S7, azon belül meg a két tárhely.
A csatlakoztatásnál legyen feloldva a kijelző, mert le kell okézni a kapcsolatot.
-
Yany
addikt
válasz
HUNgabus #22311 üzenetére
Szerintem semmi baj, hogy itt tetted fel a kérdésed, a válasz pedig roppant egyszerű:
iPhone 7 vs. Samsung S7 kamera teszt -- itt te magad is eldöntheted. De... ne feledd, hogy rajtad is múlhat a különbség. Ha pl. mindkét készüléket te használtad, akkor előfordulhat, hogy iPhone 7-tel a kezedben pl. épp futkorásztál és gyakrabban bemozdul, vagy nem azonos időben fotóztál és már esteledett, akármi. Ha pedig másik ember kezében volt, vagy akár totál más beállításokkal, ez mind befolyásolhatja az egészet. Egyébként tényleg jobb az S7 kamerája. Nem ég és föld a különbség, de azért jól látható a legtöbb esetben.
szerk.: egyébként a linkelt jutubos csávót mindenkinek nagyon ajánlom, rohadt jó teszteket csinál.
-
MPite
tag
Másfél óra alatt 6%-ot esett a töltöttség úgy, hogy hozzá se nyúltam a telefonhoz... Az akkumulátorhasználatban egyedül az eszköz készenlétben jelenik meg, 1%-kal. Nem örülök, mindig van valami nyűgje...
-
Formaster
addikt
Üdv,
Nem ismeri fel a win10 a samsung usb illesztőt, nem látja a telefont sem MTP sem PTP módban. Leszedtem a linkelt USB illesztőt is, de se magától sem a telepítő csomaggal nem tudja konfigurálni.
Valami ötlet?
-
jeni
félisten
-
laslie92
senior tag
Sziasztok Segítségre lenne szükségem. Telejsen Gyári Magyar Voafone-s romra lenne szükségem s7-re. Én letöltöttem a 4 fájlos VDH -s romot de pl minden alkalmazás német ami vodafonos. Ez így tuti nem kerek. Vissza szeretném küldeni Gariba de teljesen gyárira vissza állítani. Aki tudja mi a megoldás tudna küldeni egy linket? Köszönettel: Laci
-
melan
senior tag
Lehet erős kérés, de megtenné valaki, akinek van ilyen tok, hogy feldob egy képet róla, hogy milyen telefonnal?
http://www.xprotector.hu/termekeink/mobiltelefonok/samsung/samsung-s7/tpu-tok-case-pro-s-gray-6/
illetve
http://www.xprotector.hu/termekeink/mobiltelefonok/samsung/samsung-s7/tpu-tok-case-s-gray-34/
jó a színtelen változat is... van egy noname szilikon tok, amit gyorsan vettem rá a firstphoneban, nem tudom ezek jobbak lennének-e ?!
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot!
-
enemi
senior tag
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Lenne 1 kerdesem es nem szeretnek hitvitat kirobbantani, csak segitseget hogy vigyem-e szervizbe vagy ez van.
Adott 1 vodas iphone 7, egy regebbi samsung s5 es egy s7.
Ma voltunk futni a varosligetben, utanna seta stb. Mindenki nyomta a fotokat, szelfiket. Itthon szembesultem a tennyel hogy messze a iphone csinalta a leggyengebb kepeket. Zajos, bemozdult, sotet, stb. A legjobb hogy a 4k videobol kivett kep majdnem jobb mint a direkt foto.
Na most ennyire "gaz" a 7es kameraja vagy vmi kamera hiba lehet es vigyem vissza gariban. Samu s5 kicsit jobb, s7 fenyevekkel. Pedig a tesztekben dicserik. Vissza nezve a regi iphone 5s is jobb kepeket csinalt.
Koszonom a segitseget elore is. -
samu74
addikt
válasz
DonToni #22298 üzenetére
A G4-nél jobb kellene legyen, ha nem is sokkal.
De mennyi az annyi? Egy töltéssel meddig bírja, kijelző idő hány óra, mennyi program fut ,lefedettség milyen,stb.?
Nekem majd 1 éves, de az aksi még mindig jól bírja, nem hiszem 6-7 hónapos aksi rossz lenne.
Inkább 1-2 app vagy google vacakolás miatt lehet random merülés. -
Burt1793
veterán
válasz
Csocsesz75 #22296 üzenetére
Igen, hetesen.
-
ShadowLac
addikt
Nekem még a 6 os van fent egyenlőre. A wifi problémák miatt nem akarom feltenni a 7est.
A szoftverfrissítés ablak többször felugrott .Mindig a későbbre koppintottam.de idővel megint zaklatott.
De lehet megszabadultam tőle.
Mikor a nagy előugró ablak előjött a későbbre koppintottam. Felül az értesítési sávban is ott volt az értesítés.
Lehúztam ,dupla kopp .Előjött a szoftverfrissítés értesítései beállításai.Ott kikapcsoltam a szoftverfrissítés értesítés felugró ablakkal.Már kb 1 hete nem zaklat remélem így marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest