Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz
johnny82 #23195 üzenetére
Ami linkeltél nekem pl azért nem tetszik mert ilyen hülye dugaszok vannak az alján. Szerintem totál felesleges. Ami nekem eddig a legjobban tetszik tok és jelenleg ilyenem is van az a Spigen Rugged Armor. Én is szoktam nézni tokokat de ennél jobban kinézőt és mellette még véd is, nem találtam.
-
harcitomi
tag
-
peestheee
tag
válasz
fornettisuti #23194 üzenetére
amiket eddig néztem, azok vagy sokkal keskenyebbek, egy jó fél centivel, vagy teljes egészében lefedik a kijelzőt, ezért a kérdésem, esetleg konkrét típust linkkel stb..
-
harcitomi
tag
Mikor a telefonon bekapcsolom azt a funkciót, hogy zsebben ne engedjen véletlen feloldást, nekem akkor is felold. Hiába takarom le a felső szenzorokat, mégis be lehet kapcsolni a képernyőt a gombokkal és lapozni, használni is tudom. Ma volt 2 véletlen, zsebből történő hívásom, pedig ezzel a funkcióval ez elvileg kiküszöbölhető lenne. Nálatok ez jól működik? (Tudom, hogy az ujjlenyomat olvasó, meg pin meg az egyéb ilyesmi is megoldás lehetne, de ezekkel nem akarok szarakodni, nekem a sima húzásra feloldás pont jó, csak zsebben ne működjön.)
-
válasz
fornettisuti #23192 üzenetére
Amit linkeltem, elvileg szintén ütésálló, mint az otterbox. Csak jobban tetszik. Néztem heavy duty tokokat. Kicsit brutál azért, inkább hagynám. De amit linkeltem Ringke szerinted milyen?
-
peestheee
tag
és olyan üvegfóliát tud ajánlani valaki, ami a tokokkal is kompatibilis?
speciel a spigen neo hybrid tokhoz illeszkedőt
-
Hali!
Ha már úgyis tokokról volt szó. Szeretnék egy olyan tokot rendelni, ami fekete, nem átlátszó és kellő védelmet nyújt egy esetleges leesés estén. Korábbi Nexuson használtam Ringe tokot, amit szerettem Szerintetek ez a Ringke Onyx milyen? Nekem jónak tűnik. Vagy inkább valami Spigent válasszak ha a védelem a cél?
Köszi!
-
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan Google Sign-in buggal, hogy ha új betűt akarok írni, akkor az előzőt állandóan törli a billentyűzet. (Azaz egyetlen betűt tudok csak beírni a bejelentkezési névhez Googlehez). -
melan
senior tag
Hajj.... kb 2 hete van meg a telefon, és ma találkoztam egy "Nincs regisztrálva a hálózaton" felirattal. Se híváskezdeményezés, se semmi. SZóval újra kellett indítsam. Sajnos ezt az első hálózateldobásnak kell betudnom, pedig ugyanazon a belvárosi útvonalon tartózkodtam, mint eddig minden nap. (Telekom 7.0)
-
-
Burt1793
veterán
Próbálgathatod, én már kitapasztaltam anno, 6-os androidon, még tavaly.
Ez szomorú, nekem ma is meg lett volna pont a 6 óra SoT, ha használtam volna annyit, fényerő átlagban 50% felett volt, spotify is ment rendesen, bár nem bluetooth-on, hanem fülesen.
Ezt még régebben írtam, talán hasznát veszed. Én hetes droidon nem állítottam be, le sincs töltve az app.
-
Burt1793
veterán
Ne aggódj, az android rendszer alá van listázva a vr service, így annyi százalékot ír hozzá, amennyit az android rendszer merített, nekem pl ma 6%-ot.
Ja és PDPRO-val hiába tiltod, ott lesz a listában és ugyanezt fogja írni, de akkor tuti nem merít (bár megjegyzem, hogy így se nagyon). Ne csinálj semmit. Ez így normális.
Nekem ez most egy szűk 3 óra SoT-s üzemidő, sok zenehallgatással, egész napos 4G-vel.
-
Kroni1
veterán
válasz
Poplacsek #23167 üzenetére
Majd ha megjött és feltetted tudsz róla képet feltenni?
Kicsit félek ettől a fekete alsó felső résztől, nem tetszik annyira, kérdés mennyire látható. Nem is értem miért nem teljesen átlátszóra csinálják ezeket..
A Turata féle teljesen átlátszó sajnos már nem kapható sehol.
-
Sziasztok! komplett USB-hubot két eszközzel (2.5"-os mobilwinyó + SDXC olvasó) meg tud hajtani önmagában a teló úgy, hogy egyikről másikra másolok?
Laptop nélkül szeretnék fotós-videós útnak nekivágni, viszont nem akaródzik méregdrága memóriakarikat venni, ha már egyszer van kéznél mobilwinyóm.
A 7es droid amúgy kezeli az NTFS-t?
-
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Poplacsek #22370 üzenetére
Jelentem csak megrendeltem ezt az amFilm Tempered Glass-t és ez valóban méretpontos a Spigen Neo Hybrid tokkal. Még csak egy napja van rajta, de egyelőre hibátlan (legalábbis méretileg, mert az érintési érzékenység gyengült, de nem vészes ha így szokom meg.). Korábban vettem egy ilyen üveget is, de az kb 1mm-el szélesebb ill. hosszabb az amFilm üvegnél és felszedte a Spigen gumi éle, ment vissza a dobozába...
-
gerner1
nagyúr
válasz
ntomi0730 #23164 üzenetére
Újjlenyomatnál a PIN kód másodlagos biztonsági elem. Amennyiben jól konfigurálod az újjlenyomatot, és a leolvasás is sikeres, akkor nem kéri a kódot. Picit gyakorolni kell az újjlenyomat-minta adást, és akkor csak ritkán fogja kérni. 3-4 havonta pedig érdemes megújítani.
Hogy a Home gombot ne kelljen benyomni ... Nem vagyok benne biztos, de talán az easyHome Pro tud segíteni ebben. -
ntomi0730
senior tag
Köszönöm a választ! Már megvettem MM-ban.
monroe8609: Neked is köszönöm!Egy olyan kérdésem lenne, hogy szoftveresen nem lehet lezárni úgy, hogy feloldásnál ne kérjen PIN kódot, csak ujjlenyomatot? Ill. van-e olyan lehetőség, hogy feloldásnál elég legyen csak rátenni az ujjat a gombra.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Millerchris #23160 üzenetére
Érdekes... A kijelzőt ugyanis kerettel együtt cserélik, mert így kapja a szervíz a csere alkatrészt. GH-9718533C alkatrész kódon fut az aranyszínű (S7E) ->érintőplexi+LCD+keret+USB... Nekem is mostanában cseréltek kijelzőt. Sógornőm S7 -se januárban volt kijelző cserén, és szintén kerettel együtt cserélték (az övé fekete).
-
toompa
őstag
válasz
Millerchris #23160 üzenetére
Vidd be személyesen a tmx-be vagy hívj futárt. Nem ennyire kukacosak.
Én a váci utat messziről kerülöm. -
Millerchris
tag
Sziasztok!
Garanciális problémám van. Mai napon a Váci úti Samung szerviz az alábbi esztétikai sérülés miatt nem vette át a készüléket, mondván így a beegett kijelzős készülékem akkufedelét nem tudják leszedni mivel sérült a keret, ezért az új keretet fizessem ki (30.000k) majd ezek után lesz egy nem beegett, nem hamar merülő készülékem. Azt is mondta a hölgy hogy a keret a kijlező cserénél nem cserélődne. Ez igaz?
Mellékelem a képet. Az üveg nem sérült, nem pattant ki belőle semmi. -
Hege1234
addikt
köszi a tapasztalatokat a tokokról!
Kroni1 írtam pm-et
-
kerxy
őstag
Gear vr services másnál mennyit fogyaszt? Nálam 9%-ot ír legutóbbi feltoltes óta, pedig sosem volt vrban, de nem engedi a rendszer kikapcsolni...
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
fornettisuti #23152 üzenetére
Megkérdezhetem honnan rendeltétek? szerk: Ja közben látom az alis linket, tárgytalan a kérdés.
-
Kroni1
veterán
válasz
Hege1234 #23143 üzenetére
Én is egy spigen rugged armort kaptam a telefonhoz, de nincs ra szuksegem, mert már van egy Nillkinem amit korábban megrendeltem hozza. Elég masszív, de nagyon nem bumfordi. Az biztos h jobban védi a telefont mint a frosted shield, de én mégis a nillkint fogom hasznalni..
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
Hege1234 #23143 üzenetére
Neohybrid Spigen tokot használok.
Nagyon masszív és elegáns.
A fogása is jó.
Viszont hétvégén levettem, mert megtakarítottam, s sajna szembesülnöm kellett vele, hogy habár így is szép a telefon tokkal, de tok nélkül az igazi.
Így bevállalom, hogy hétköznap tokozok otthon hétvégente meg gyönyörködök a telefonban magában.
Sajna dönteni kell, hogy szépség vagy védelem.
A belebújos tokokat meg a wallett fajtákat nem nekem találták ki, sem a bazári szilikon tokokat.
Néztem vékonyított bőr tokot is ebay-en, de senki nem reagált rá hogy lenne vele tapasztalata... -
Hege1234
addikt
ilyen tokot használ valaki ?
spigen rugged armorvagy a spigen családból valamelyiket?
videókból nem nagyon jön le
de nagyon bumszli lesz tőle ?
tapintásra milyen ? -
saril
senior tag
ez is hajlított minőségi üveg [link]
-
kaciokos
őstag
Az összefoglalóban levő Debloater Android app használata mennyire kockázatos? Van valakinek személyes tapasztalata?
-
gerner1
nagyúr
válasz
johnny82 #23134 üzenetére
Nekünk a vagyonbiztosításunk lett kiegészítve, a telefonokkal. Úgy emlékszem, hogy a nejem 1x bevitte mindkét készüléket a biztosítóhoz (talán 4 hónaposak lehettek a telók..). Ott rögzítették, hogy sérülés-karcmentesek, egyeznek a gyártási számok a számlán szereplőkkel, némi adatfelvétel, fotók, stb. Egy picit magasabb lett az éves díj, 15% az önrészhányadunk ..
-
Kroni1
veterán
korrekt hozzáállás, hogy levedted a hirdetést és hogy megosztottad velünk az infókat!
Én most amugy találtam egy videót az Aliexpresses töltőről, nem valami bizalomgerjesztő, más is irta, hogy neki is igy elfüstölt, asszem én már csak amolyan fake-szűrő referenciának fogom megtartani a sajátomat, és nem fogom használni: Videó
-
jeni
félisten
Nekem is hamisítvány van. Gyanítottam,hogy ezert olcsóbb. Igaz nekem egy 5000Ft került itthon az apróról. Nálam is rendesen tölt. Mivel az energia nem fizikai úton adja az vagyis kábelen nem érintkezik. Így gond nem lehet vele. Igazán a bölcső lehet az ami károsodhat.
A gyári Nokia DT-903 ami tutira eredeti na azzal lehet bajom töltés alatt. Ugyanis arra csatlakoztatva a telo,egyszerre mindkettő nagyon melegszik működés alatt.
-
Hege1234
addikt
ez a regisztráció olyan bonyolult lenne ?
vagy van valami hátrány is a regisztrációban ?
-
kutga
félisten
válasz
makrar #23124 üzenetére
Egyébként a Samsung oldalán szépen le van írva minden.
-
makrar
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném tisztába tenni a 2 éves regisztrációs dolgot.
Ha Magyarországon hivatalos forrásból vásárolsz almán kívűl bármilyen telefont 1+1 garanciát kapsz hozzá. Ez azt jelenti, hogy a yodás, tré, vagy proppelleres s7-ed 1 év 1 hónap után hardveres hibát szenved el, akkor arra vonatkozik akkor is a jótállás, ha a samuhoz, vagy a szolgáltatóhoz viszed, de nem regisztráltál, de vagy számlával, vagy a szolgáltató által kiállított jótállási jeggyel rendelkezned kell. Ha mondjuk nem szolgáltatótól, de hivatalos magyarországi piacra szánt telót vettél, mondjuk
MM-tól, akkor ugyanez a helyzet. Ha a házhoz rendelős szervízt szeretnéd igénybe venni, vagy plusz garit venni, jobb ha regisztrálsz a samunál, mert ez a szolgáltatás csak ezzel vehető igénybe. Remélem tudtam segíteni. -
Taci
addikt
válasz
Hege1234 #23111 üzenetére
Tulajdonképpen igen. Az elején árulták VR headsettel együtt is, ezért is gondoltam, hogy most sem a telefont árulják simán, hanem csomagban újra. De írtam nekik, rákérdeztem, majd írok ide is, ha kaptam választ. Bár ha headsettel együtt adnák, azt biztosan reklámoznák is, szóval maximum csak véletlenül kerülhetett oda.
-
tecsa74
aktív tag
válasz
gerner1 #23117 üzenetére
Tehát én a Sam mobil oldalról valamikor letöltöttem a 7.0-ás Telenor romot.
Ez úgy tudom teljesen hivatalos.
A rom letöltése után a zip fájlt kicsomagolása után 5 db fájlom lesz.AP
BL
CP
CSC
HOME_CSC_PAM.............ezek közül a CP fájl a modem fájl. (ugye?)
Nos, ha ezt az egészet betallózom az Odinba, akkor lesz 7.0-ás modemem, de ez teljes gyalulással jár.
Viszont nálam akkor most elég a CP ( modem )fájlt visszatenni hogy újra 7.0-ás modemem legyen?Azért vagyok erre kíváncsi, mert igazából ez csak pár perces meló, és ha újból elkezdi dobálni a hálózatot, akkor 100% hogy ott a baj. :-)
-
gerner1
nagyúr
válasz
kaciokos #23116 üzenetére
Nem. A letöltött, több file -os, 7-es ROM -ból -> kimásolod a modem (CP) file-t, és csak azt tallózod be Odin -ba. Nincs infóm, hogy FR -t okoz -e, vagy sem, de szerintem nem okoz. Egyébként sem tart soká a művelet előtt, Smart Switch -csel -> micorSD -re készíteni egy mentést. Aztán, ha mégis okozna FR -t, akkor ~20-30 percen belül visszakapod a korábbi, belakott állapotod ~95% -ban, a maradék pedig már nem sok idő...
-
tecsa74
aktív tag
válasz
kaciokos #23103 üzenetére
Szia!
A knox számlálót valóban nem ugrasztotta, az volt az első amit néztem.
A hálózateldobás egyből megszűnt a fentebb leírtak alapján.Viszont én ma reggel nagyon ráértem, és csináltam egy factory resetet, igazából a gyári appokon kívül a messenger és a viber ami le van töltve, tehát nekem ez nem akkora macera.
Kérdésem az lenne a hozzáértőkhöz, hogy:- ebben az esetben amit tegnap ODINnal feltettem a 7.0-ás androidra a 6-os android modem fájlt, akkor az most törlődött, és visszaállt a készülék teljes gyári állapotra, újra a 7.0-ás modem fájl van a készüléken?
- vagy a másik verzió, hogy visszaállt a készülék gyári verzióra, de rajta maradt a 6.0-ás android modem fájl?
:-) -
ntomi0730
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hálózat eldobás 4g-n még fennálló probléma, vagy már esetleg javították? Mert most 140.000-ért best buy telefon. Gondolkodom a vételén. Ill. van-e esetleg valami más típus hibája? Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Taci
addikt
Igen, ezt én árultam... Egészen ma reggelig, amikor is Hardveraprós figyelmeztetés is jött, és egy fórumtárs is rám írt, hogy ez valószínűleg nem egy eredeti töltő... :-/ (Úgyhogy töröltem is a hirdetést - és elnézést mindenkitől miatta....
)
Decemberben vettem (eBay-ről, igaz, de aukcióban, és egy megbízható(nak tűnő) sok pontos eladótól, ill. cégtől), az Black Friday-keretében vett S7-esemhez, kipróbáltam, működött szépen (direkt még weboldalakt és youtube-os videókat is megnéztem, hogy tutira nem hamisítványt vegyek...), viszont a telefont visszaküldtem, ezt pedig a szekrénybe raktam. Aztán pár hete (hónapja?) meghirdettem, mert miért is álljon ott.
De aztán ma reggel megint megnéztem, és hát basszus, nagyon balfék vagyok... Még a szériaszámok sem stimmelnek (doboz + töltő)...
Szóval ezt csúnyán benéztem, de szerencsére nem lett eladva, így készüléket sem tett tönkre...
Amúgy most hogy a MM-ban ennyire levitték az S7 árát, lehet, újra megveszem. Viszont gondolom, ezt a töltőt már felejtsem el. Mondom, szépen tölt, minden fény színe stimmelt, a telefon is a megfelelő információkat írta ki - de hát ezek szerint mégsem egy eredeti termék, szóval nem szívesen bíznám rá a telefonom töltését...A MM-os S7-hez kapcsolódóan:
-
kaciokos
őstag
válasz
tecsa74 #23090 üzenetére
Nekem nagyon hasonló a problémám, lehet, hogy ez segítene, de lenne két kérdésem:
1. Ez ugye tuti nem ugrasztja a Knox számlálót?
2. Ha mégsem jön be, vissza tudom tenni a 7.0-s modem file-t?(#22939) ACE- - Természetesen olyan helyről beszélek, ahol nincs WiFi-m.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.13 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest