Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz viewdetails #12550 üzenetére
Üveg.
De mivel nem ugyanazok a betűk a bajosak, és csak hosszú gombnyomásnál szokott probléma lenni ezért nem érzem úgy, hogy az üveg lenne a gond.
No meg hardver hibát (üveg) nem hiszem, hogy lehetne javítani egy beállítás ki-be kapcsolásával. -
törölt tag
válasz #33253120 #12549 üzenetére
A feleségem s4-e pár éve hasonlóan adta elő.
Néha, főleg a kijelző közepén a SwiftKey nem akart ékezeteket írni. Fr után pár napig jó lett de újra kezdte. Másik billentyűzet, szinte az összes ki lett próbálva,de a hiba időszakosan visszajött(egyre többször), mígnem úgy is maradt.
Akkufedél letép, akku kiszed(menet közben), visszarak, hiba eltünt. Százszor kipróbáltam,jó volt,majd visszaraktam az akkufedelet, megint szar lett.
Egyszerű volt a diagnózis, akkufedél nélkül jó, ha visszarakom nem jó. A megoldás egy másik akku lett, mert a kutya se nézte, hogy púpos az akku és ha ráteszem a fedelet akkor nyomja belülről a kijelzőt. Ez az összefüggés.
Egy s3,4,5 akku az asztalon, sík felületen teljesen felfekszik, nem billeg de ez olyan volt kis tulzással mint egy popcornos zacskó a mikróban,viccet félre téve erősen billegett, a vastagsága csaknem a másfélszeresére nőtt. Sajnos egy s6, s7 ilyen szempontból zsákbamacska, egyszercsak felfújja magát minden előjel nélkül, szemben a régebbi s4-gyel ami csak ledobja a hátlapot..
Ettől függetlenül érdemes magát a telefont ellenőrizni egy sík felületen.[ Szerkesztve ]
-
admsoo
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Mennyire karcolódik a hátlap? Kell-e hozzá valamilyen védő cucc, tok? Mit ajánlotok?
2. Árukeresőn kb. 145k körül lehet már beszerezni egy-két mobilos boltból (ált. 1 év bolti garancia), mennyire megbízhatók ezek garanciális ügyek miatt?
Köszi előre is,
Ádám -
Iparmágnás
tag
Szia! Én egy SGP spigen rugged armort vettem a telefonra, speedshopról. Nagyon profi cucc, nem lesz tőle batár a telefon, de bízom benne, hogy esés esetén megvédené a házat. A fogása is kiváló, a 2 szénszálas sáv pedig szintén emeli a minőségét az eredetileg sem gyenge megjelenésnek.
-
-Valinas-
senior tag
Beszéltünk múltkor arról, hogy az AOD nem jeleníti meg a Messenger üzeneteket. Hát, én épp most csináltam egy visszaállítást, így visszakaptam a régi AOD verziót, és bizony ott a kis levélke minden egyes alkalommal, ha írnak Messengeren. Nem is fogom frissíteni a Galaxy Store-ból, az tuti. Egyébként XEU ROM.
-
Burt1793
veterán
Igaz, hogy bő egy hónapja nem volt újraindítva a telefon, de akkor is. Ma este merült majdnem 30%-ot, ráadásul úgy, hogy hajnal 3ig vízszintes a vonal az akkustatban (addig nem merült), utána viszont elindul meredeken (pedig aludtam, nem nyúltam hozzá). Fogyasztókhoz sem ír semmi különlegeset (lehet, hogy a térerővel bajlódott, nem raktam repülőbe, bár ezzel sem szokott gond lenni). Ettől függetlenül így is 35%-on volt majdnem 4 óra SoT-vel, szóval még az is lehet, hogy csak maga után ment a százalék, kíváncsi lennék, repülőmódban is ez történt-e volna.
Mindenesetre újraindítottam és most kivételesen töltöm kábellel, mert az gyorsabb.
Ez a szar KLMS Agent fut.Ijesztően gyorsan pakolja a százalékokat a gyári kábeles töltő.
Ebben a videóban is szép látvány. Főleg, ha azt nézzük, hogy 90%-ig milyen gyors, az utolsó 10-et mindegyik lassabban rakja bele, ami nem is gond. Egy óra nulláról töltés után 85%-on van az edge 20%-kal nagyobb aksija, az iphone 7plus-é pedig 36%-on. 2016-ban.
Ezeket az "apróságokat", amik sokszor létfontosságú dolgok, szeretik nem megemlíteni az iphone fanok.[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Iparmágnás #12567 üzenetére
Hát az eséstől az csak minimálisan fog védeni.
Akkor inkább Spigen neo hybrid. Annak szerintem jobb a gumis hátsó kialakítása illetve az ezüst csík is elég elegáns, s elég masszívan védi az éleket.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Richie86
senior tag
Tudtok nekem tippet adni, hogy hol lehet a legjobb áron hozzájutni vezeték nélküli töltőhöz?
-
viewdetails
addikt
válasz Streampunk #12579 üzenetére
Nálam se a frissített, se az előtelepített. Külön érdekesség, hogy meg se jelenik a neve az értesítések megtekintésére engedélyezett appok listáján.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Ákkk
addikt
-
terra052
őstag
válasz Richie86 #12577 üzenetére
Nem csak Kína
Volt tesztje is itt a MA-n. Szimpi, rendelj egyet és majd mesélj. Árban verhetetlen, főleg hogy vezeték nélküli gyorstöltést is tud.Ákkk: hát a kigyulladás ugye már kihúzható az érvek közül
[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
-Valinas-
senior tag
válasz Streampunk #12579 üzenetére
Milyen ROM? Engedélyezned kellett valamit? Taníts mester!
-
oszi666
őstag
válasz Burt1793 #12471 üzenetére
Szia, az eszközkezelős driver újrafelrakós dolog nem oldotta meg a dolgot. A munkahelyi Win7 felismeri, meg tudom nyitni total commanderben, szóval fix, hogy az otthoni win10 a ludas, csak nem tudom mégis miért. Az a fura, hogy egyik napról a másikra történt, szóval tényleg driver hiba lehet, csak ennél tovább nem terjed már a tudományom.
kekkola: semmi racionális magyarázatom nincs rá, de én tartok a gyorstöltéstől . Az se jó, ha én eszem túl gyorsan meg valamiért taszít, hogy olyankor felmelegszik.[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
hr2
őstag
Kint van többek között XEU-ra is update! OTA-n is megjött 70MB.
G930FXXU1BPJE
Changelist 9519568
Security Patch Level 2016-10-01 -
bandi0000
nagyúr
válasz geckowize #12591 üzenetére
Tok sztem tök 8, bár a nilkinek a legjobbak sztem, ha szereted az olyan kialakítást
Fólia meg nehéz kérdés, vagy bepróbálsz pár olcsót hátha jó lesz, de kicsi az esélye, mert nem edge, de van kis lehajlás a széleken a kijelzőn, pl telekomba van hajlított, de 9k szal drága, tehát lehet kapni de nehéz
Xbox One: bandymnc
-
őstag
Két fajta fólia van ami biztosan jó és rá is tapad teljesen (nem válik el körben, olyan mintha rajta sem lenne):
1. Gyári Samsung S7 fólia 2db kb 4 ezer Ft. (jelenleg ilyet használok)
2. QM31-es PET fólia AliExpress-ről. Ha jól emlékszem 2 dollár körül van az első+hátsó. (ilyen is van, ez is jó, de könnyebben karcolódik mint a másik)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Komolyabb tipushiba nincs. Netes rendelést vissza lehet csinálni a személyes átvételkor pedig meg lehet nézni a készüléket. Sérülések, kijelző hibák(esetleg) hangszórók, sim elfogadás, knox ellenőrzés, kamerák ellenőrzése, ilyesmik.
Az eddigi Samsung prémium kategóriás okostelefonok között szerintem elég jó az s7 általános minősége, simán mernék venni jobb gsm boltokból. Természetesen csak bontatlan dobozost.
[ Szerkesztve ]
-
v2_rider
tag
Hello mindenki! A legutóbbi frissítéssel a samsung kamerák HDR rózsaszín pöttyei is javítva lettek!! Tudom ezzel itt senki nem foglalkozott, de a jelenség minden samsung kamerával szerelt s7-et érintette valamilyen mértékben! Jobbra fent a sötét részben illetve a kipufogó alján is volt pötty, de az új firmware-el eltűntek!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs