Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #12798 üzenetére
Minden évben ez megy, de most kaptam.
Köszi a jókívánságokat
Rendelek ma a dbrandtól, ha esetleg valaki...#600700
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #12801 üzenetére
Volt rajta biztosítás? Vagy csak rendberakatod cégen keresztül vagy nem a te dolgod, használod az edge-et? 😃
Jobbulást!
Milyen DBrandeket rendelsz? Nekem igazából tökéletes a mostani, tetszik is. Plusz messze laksz, annyit nem ér, persze évente párszor járok felétek.
Esetleg egyszer majd beszállok egy közös rendelésbe, de nem kelk nagy tartalík, mert akkor tuti összefossa magát a teló és nem lesz mire felrakni. 😃[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Burt1793 #12803 üzenetére
Van törésre valami, nem az én gondom
Annyi, hogy sima s7-et nem tudtam válsztani helyette, igy edge lett. A saját s7-em igy mehet a TMX-hez().
Kell egy a javítós s7-re, gondolom leveszik ha szét akarják szedni, meg kell egy az edge-re. Természetesen black leather lesz mindkettő. -
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #12808 üzenetére
Tudom-tudom, csak nem hiszem el, de akkor ma megfürdetem a telefont, ha lejön akkor beszállok a rendelésbe. 😃
Máshoz: én itt leszek s7tel, amikor a ti eladott s7eseitekkel itt lesznek az új tagok és amikor ők eladják, nektek már s9esetek lesz, akkor is itt leszek ezzel az 20ezret érő típussal. szóval engem maximum az s10es hírek érdekelnek. 😃
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz migabi24 #12812 üzenetére
Utálom a logót és a szabványhoz tartozó feliratokat. Megtörik a tisztaságát. Örülök, hogy nem látszódnak. Kár, hogy A5 2016ra nincs ilyen DBrand.
Littlecar: egyedül a hálózatváltás miatt parázok (ne legyen sűrűbb ennél a 3 hónap/alkalomnál), amúgy meg fog felelni ez a teló az s10ig.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz migabi24 #12784 üzenetére
Nekem most 3 óra 20 perc az sot, 50%on van, egész nap ment a mobilnet, de fele időben wifin volt, 11 óra készenléttel, ebből kb 5 óra AoDvel. Úgy, hogy a fb app és messenger is fent van. Fél óra telefonálás és kb 2 óra zenehallgatás (bár ennek jó része kijelzőhasználat közben volt). Elég kellemes. 😃
-
kalapacsolok
senior tag
Lehet már úgy rootolni az S7-et, hogy nem vész el a garancia ,azaz visszaállítható, ha gariztatni kell?
-
600700
senior tag
-
oszi666
őstag
Ti kotottetek keszulek biztositast?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
migabi24
nagyúr
Én még soha nem ejtettem el telefont, pedig volt egy pár, rajtam nem gazdagszanak meg, ha elejtem legalább vehetek másikat, nem kell az asszonynak magyarázkodni😆
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz oszi666 #12822 üzenetére
Nem.
Pedig ahogy az előd S5 mini kinéz lehet kellett volna... (És még mindig bírja a vizet. )Szeretek bátran élni.
Ma pl felraktam délután egy kisvasút szerelő csarnokában a hűtőre tölteni, egy óra nem telt bele és jött a műhelyvezető, hogy úgy beba**ta a hűtő ajtaját, hogy a mikró megugrott, és leverte a telefonom....
Usams oldalra nyíló tok van rajta, kibírta.
Amúgy inkább félek más hülyeségétől mint a sajátomtól. -
Burt1793
veterán
Igen, de azért akkor is merül így, bekapcsolt mobilnettel, ha nem megy a kijelző. Így lehet az, hogy most 4 óra az sot és lemerült 40%ra az előbbi 50ről.
Tchris: ezaz, én se ejtem le, nem kell rá vigyáznom, ösztönösen jól bánok a telefonnal, pedig vannak necces helyek. Mindegy, használati tárgy. Egyelőre majdnem fél év után még karcmentes. Ilyen se volt korábban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Burt1793 #12828 üzenetére
Én amúgy annyira nem vigyázok rá.
Használati tárgy. Azért van, hogy könnyebb legyen az életem. Nem én vagyok érte. Persze azért ügyelek, szándékosan nem verem oda, meg ilyenek, de már az ejszakai "nem raktam töltőre" felriadásnál microusb-t sötétben dugunk már látszik a készülékházon.
De ha pl ki kell hajolni villámhárító szerelésnél a sokadikról akkor kirakom valami kéményre, mert felesleges kockázatot azért nem akarok vállalni. -
oszi666
őstag
válasz #67656192 #12824 üzenetére
Na igen, csak eddig kb mindig használt telefont vettem, ez az első tényleg csúcskategóriás telefonom
és eddig mindegyikre vigyáztam de hát na. Néha én is bénázok. De ez legalább eléggé vízálló, már annak is örülökIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Richie86
senior tag
Használ itt valaki rajtam kívül Nillkin Nature tokot?
Megjött hétfőn, tökre örültem neki, hogy nem kell annyira óvatosan bánnom a telóval (1,5 hétig teljesen csupaszon volt), erre észrevettem, hogy kb. naponta kétszer szedegethetem le, mert a kamerakivágásnál ahogy a zsebemben van összeszedi az ilyen nagyon apró kis port meg szöszt Hát ez így marha jó lesz... El lehet ezt kerülni? Persze amúgy nem oszt nem szoroz, hetente is leszedhetném megtakarítani, de engem ez zavar, így minimum naponta egyszer de inkább 2-szer is megteszem, így meg több macera van vele, mint tok nélkül.A biztosítás témához: Nekem még sosem volt egyik telefonom sem biztosítva. Apró karcolásokon kívül sosem sérült meg egyik sem komolyabban. Így amikor ezt a telót vettem, kérdezte is a T-s ürge, hogy nem kötök biztosítást, biztos? Mondom nem. Mondom amennyi telefonom volt, ha mindre kötöttem volna biztosítást, akkor az arra elvert pénzből már kijön 2 db S7 is
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Pár kérdésben szeretnék segítséget kérni feleségem leendő telefonjához:
1.) Screen Protector Galaxy S7 ET-FG930CTEGWW fóliát használ valaki? Mennyit bír, jó minőségű? Ajánlott vagy más márka? Esetleg felesleges is a fólia?2.) A hátlapra mindenképp lesz valami az ujjlenyomatok miatt. Az előző pontban említett fólia használható együtt szerintetek a
* Samsung Galaxy S7 Clear Cover (EF-QG930CFEGWW) gyári átlátszó-arany tokkkal vagy a
* Spigen SGP Neo Hybrid Crystal Samsung Galaxy S7 Champagne Gold hátlappal
Melyiket választanátok, ajánlanátok a kettő közül?3.) Ezen tokok mivel átlátszóak szerintetek használhatóak dbrand hátlapi fóliával is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Bye, Fifi
-
Promi
aktív tag
Én a telefon megvételétől (kb. 8 hónapja) használom a gyári kristály kijelzős tokot teljes megelégedettséggel. Bár akkor sokalltam a 15k -t, de most már nem bánom.
-
Burt1793
veterán
Helló!
Budapesti vagy?
Ma 7 dollárra le van árazva minden DBand fólia. Én vennék egy narancssárgát (true color) és egy feketét (metal). Ha te is rendelsz kettőt és budapesti vagy, akkor rendelhetnénk egyben. Ha benne vagy, írd meg, hogy milyen színűeket kérsz és ma megveszem.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Üdv mindenkinek!
Tudnátok nekem segíteni? Új telót tervezek, jelenleg egy galaxy S5-öm van. A kiszemeltjeim huawei P9plus, esetleg Mate9 vagy galaxy s7 esetleg s7edge. Esetleg ha tudnátok támpontot adni üzemidő, kamera terén, megköszönném, sokat segítenétek. Szemeztem a galaxy s7 edge készülékkel is, de kipróbáltam, és szerintem nem tudnám megszokni ezt a baromságot, mint a lekerekített kijelző. Pedig vonzó az 5,5 col és a nagyobb akksi. A P9 plusban pedig nincs optikai képstabilizátor, pedig egész jó képeket lő az is, de talán az s7 még jobbat Ha pár tanáccsal szolgálnátok, könnyebben hoznék döntést. Köszi előre is
-
oszi666
őstag
Sziasztok megint a naptar miatt irok. Ha az s tervezoben kikapcsolom az adott naptar szinkronizaciojat (pl gmailbol az xy naptarat ne szinkronizalja) akkor eltunik a dima google naptar alkalmazasbol!!! Ez hogy mukodik pontosan? Mert szamomra ez olyan mintha a google naptar alkalmazas az s tervezobol olvasna ki ezeket az adatokat.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
MPite
tag
Az elmúlt időszakban gyomlálás után - bár még nagyon messze vagyok az itt látható adatoktól - de 3-4 óra körülre beállt a SoT, amivel a korábbiak fényében én elégedett vagyok. Az elmúlt 2 napban viszont nagyon durván merülésnek indult, eleinte az android rendszert írta főbb energiazabálónak, aztán tegnap már a Messengert. Este felraktam egy régebbi verziót belőle, azóta megint jónak tűnik a dolog. Csak gondoltam megosztom, ha valaki hasonlóval találkozik, ez okozhatja.
Továbbra sem tartom amúgy normálisnak, hogy ennyit kell foglalkozni az egyes programok optimalizálásával, miután egyszer megcsinálom, utána is bármikor előfordulhat, hogy beakad valami, aztán ott vagyok, hogy este még nem érek haza de a telefonom lemerült. Nem gondolom, hogy a FB/Messenger/Instagram használatáról le kéne mondanom azért, hogy normális üzemidőt kapjak. Nexuson ilyen gondom éveken keresztül egyszer sem volt...
-
Fifi
őstag
válasz migabi24 #12842 üzenetére
Igen el, mert megmondom őszintén, hogy a Telekomnál kiállított darabok nem nyerték el a tetszésemet. Azok az ujjlenyomat hegyek ... nem jön be ez a fényes felület. Jelenleg S5-t használok, ha lehetne kapni, biztos azt venném most is.
Jogos lenne a kérdés, akkor meg miért ezt a telefont néztem ki a feleségemnek? Ár/érték arányban - két év díjcsomag hűséggel, amit úgyis használok ~60eFt-ért el tudom hozni - ez tűnik jó választásnak és hosszú évek óta a galaxy S sorozatból vannak a telefonjaink.
Lehet, hogy a feleségemnek majd bejön ez a fényes felület, de jobb felkészülni rá, ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest