Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferero
tag
csatlakozom a a samuhetesek táborába, két hete van meg. csak jót tudok mondani róla
"Taurus"
-
TOZ
addikt
Nos, ma nekem is lett egy ilyen. Ezer éve csak nexusok voltak.
Egyelőre nagyon furcsa minden.
Sok a "szemét". -
Burt1793
veterán
-
winery
aktív tag
Üdv, én is nexus5x-ről jöttem és ugyan sok a szemét ngyon jó és szerethető telefon Jól emlékszem neked is az üzemidő volt fájó a nexuson, itt szerintem sokkal jobb lesz Illetve én egyből nova launchert tettem fel és hozzá a bétát,kicsit pixeles dizájnra formázva nagyon pöpec.
Használd sokáig és probáld megszokni nekem is nehezen ment először, úgy voltam, iphone és samsung sose, de jó áron jutottam hozzá és gondoltam megpróbálom, majdnem 3 hétig furán néztem szegény telefonra és nem értettem, hogy ez hogyan történhetett -
TOZ
addikt
válasz leslien #12505 üzenetére
Hát annyira azért nem öröm. Alaplap hiba. Talán még ki fogom tudni gariban javítani. Hétvégén volt egy éves az N5X.
Burt:
De ez garancia vesztéssel jár, nem?
Nem vagyok jó nem nexusban. Utoljára S2 volt. Ezer éve.Winer:
Jó telo ez, de Ganex óta csak nexusok voltak. Nagyon fura featurejei vannak. Csak kamillazok.[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
Ez a hiba jelentkezett már másnál is? (Gyári stock email app samsung billentyűzettel rendellenes működés ha a predictive text be van kapcsolva)
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Shoo
senior tag
Hali!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy egyes népszerű alkalmazásokat nem enged telepíteni azzal a címszóval, hogy az országban nem elérhető?
Ilyen pl. a just eat vagy épp a my vodafone ireland..... Írországban élek így számomra érthetetlen...mintha nem írországba lokalizálná a készüléket.....
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
stilo18
addikt
válasz bulikavagyok #12517 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy mernek - e ekkorát változtatni a készülék külsején...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
törölt tag
válasz borsodika #12513 üzenetére
Pár napja csinál olyat, hogy néha gondol egyet a billentyűzet, és az érintéshez kapcsolódó hang visszajelzés megvan, de nem jelenik meg a karakter.
-Nem mindig csinálja.
-Csak olyan karaktereknél fordul elő amit hosszú gombnyomással tudsz előcsalni. (á, é, stb)
-Egyszerre egy karakter érintett a dologban, de nem mindig ugyanaz.
-Beállításokba belépve újra kiválasztva a QWERTZ-t megjavul.
-Nem csak email, de chrome alatt is ilyen. Pontosabban először chrome alatt jelent meg ez az dolog.
Szerk.: Nincs prediktív bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz stilo18 #12518 üzenetére
Nem biztos, de egyre nagyobb esélyt látok rá, h igen. A Note 7 bukása miatt is szükség lenne vmi nagyon nagy dobásra szerintem. A Xiaomi már elindult ebbe az irányba, és szerintem nem kizárt, h az Apple is vmi hasonlóval készül a z iPhone 10. évfordulójára. Meglátjuk,már nem kell sokat várni rá.
[ Szerkesztve ]
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Írtam a jezuskának hogy szeretnék egy ilyen telefont karácsonyra. Szerintetek melyik színben kérjem? Igazából mind tetszik,talán az arany áll legközelebb a szívemhez.Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Iparmágnás
tag
válasz Szombó #12522 üzenetére
Szia! Férfi létemre, nagyon vacilláltam az arany illetve, a fekete változat között. Telenorban, illetve MM-ban tapogattam a változatokat, végül a feketére esett a választás, mert hát, mégiscsak de roppant elegáns az arany változat is. Azt javaslom, nézd meg őket élőben és amelyik jobban tetszik, hozza azt a Jézuska.
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #12517 üzenetére
Hajrá, engedélyezem
Csak ne edge legyen(vagy csak egy kicsit). Szerintem jól járunk ezzel a note7 "döccenéssel", odateszik magukat. Ha igen, meg is veszem, mert ennyi évnyi jó munka után megérdemlik. Rajtuk a világ szeme. Másrészről pedig amúgy is kemény év lesz, az almások is készülnek, ha mással nem is(dehogynem) de oled kijelzővel biztos.
# szombo: örülj neki, hogy kapsz valamit. Még válogatsz is? ( )
[ Szerkesztve ]
-
-Valinas-
senior tag
Szerintem ennek a telefonnak a legnagyobb hibája a fizikai home gomb, néha nagyon kényelmetlen megnyomni, pl ha az ágyon fekszik az ember. De van megoldás! Most találtam ezt az appot, mindenkinek nagyon nagyon ajánlom! Az ujjlenyomat olvasó érintésére bármilyen funkció beállítható.
[ Szerkesztve ]
-
Itt a személyes adataidnál állítsd be a lakcímedet. De nem biztos, hogy azonnal élni fog, ha nem, szerintem írj a google supportnak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Szombó
senior tag
válasz Iparmágnás #12523 üzenetére
Nagyon tetszik az arany. Tényleg elegáns,csak egy kicsit búcsús. De unom már a fekete telefonokat. A fehér meg nem nagyon jön be. Szerintem az arany mellett maradok.
ΞlittlecarΞ:muszáj mert még a végén rózsaszínt hoz. 😀
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Szombó
senior tag
Na azt hiszem a szín választás megoldva. Következő kérdés. Ha jól olvastam az MHL adapter kimaradt az S7ből. Akkor hogyan tudom a telefont megjeleníteni a tévémen ha az nem okos?
És kereshet meg a távirányítót mert ebben nincs infra.[ Szerkesztve ]
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Burt1793
veterán
válasz migabi24 #12540 üzenetére
Én munkanapokon zsebben tartom, szűk farmerzseb=letörli az ujjlenyomatokat. Hátul amúgy is DBrand fólia van, a kijelző viszont ilyen otthoni napon az asztalon pihentetve ujjlenyomatos, de ez minden érintős telefonnál ilyen (feltéve, hogy nincs rajta valami nem tudom milyen fólia, nekem nincs).
A Lumia 930-asom volt fehér, bár az fekete előlapos még így is, szürke volt a keret, a hátsó műanyag kapott fehér színt, aztán az A5-ösöm szürke volt, ennél maradtam a feketénél. Mondom, szürke edge tetszett volna ennél jobban.[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz bulikavagyok #12520 üzenetére
Úgy érzem azzal, hogy eltörlik az Edge / sima vonalat, nem mernek ekkora radikális változást hozni külsőben...
Vagy indul egy külön széria, ami tényleg ilyen "kávamentes" telefon lesz...Nagyon kíváncsi leszek! Meg arra is, hogy milyen lehet a hangulat egy Samsung meetingen most Milyen koncepciók kerülnek le az asztalra
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
válasz stilo18 #12542 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek! Meg arra is, hogy milyen lehet a hangulat egy Samsung meetingen most Milyen koncepciók kerülnek le az asztalra
Jövő évre már semmilyen, ilyenkorra már kb field test folyik a az S8 szériánál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tag
válasz Szombó #12536 üzenetére
Vegyél chromecast2 adaptert, 15 eFt körül kapni. Belső tartalmakat, tükrözést, youtubeot, mindigtv, stb. képeit lehet kiküldeni a tv-re (1080p 30fps, 720p 60fps). Csak egy szabad hdmi port kell a tv-n. Nekem is van egy régebbi tvm azon használom.Fasza kis cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Dorcika50
tag
Erre valaki?
-
Dorcika50
tag
válasz samu74 #12546 üzenetére
De szinkronizál csak reggel nem amikor bekapcsolom a mobilnetet és a wifit, wifire később kapcsolódik fel és csak akkor kapom meg az értesítést ha már a wifin van. De amúgy ha napközben valamikor nincs wifi akkor szinkronizál.
Szerk.: És ugyanez szokott lenni a youtube és az eredmények alkalmazás értesítéseikor is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs