Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2_rider
tag
Sziasztok. Letakart lencse mellett csinálok iso50en egy 10seces képet. Ugye lesz egy full fekete képem, viszont csurig van fehérren kiégett pöttyökkel. Lg G4en próbáltam, még 30sec melett sem lett egy deadpixel sem. 1 napos a teló, mennyire normális dolog?? Valaki reprudukálná a leírtakat? Amúgy a pöttyök látszanak egy sima husszú záridős képnél is.
-
v2_rider
tag
válasz #67656192 #7951 üzenetére
Ez nem kijelző hiba. Ez a kamera szenzor hibája. Hosszú záridőn jönnek elő. Így szokás egy dslr-t is tesztelni. Obin rajtahagyod a kupakot aztán csinálsz egy alacsony iso-s képet 15 sec-es zárral. Aztán lehet számolni a döglött pixeleket a képérzékelő lapkán. Na nekem kb 200db van. Az sok
1 napos telefon. Ezt is írtam korábban. Csere van, nem szerviz. Remélem nem ilyen az összes s7.
[ Szerkesztve ]
-
v2_rider
tag
Az edge topikban megfejtették nekem. Ez nem hardveres hiba ( én lapka hibára gyanakodtam). Csak a jpeg motor csinálja " kínjában". Raw-ban nulla hiba.
-
v2_rider
tag
Sziasztok. Automatikus háttérváltoztatást mi csinálja és hol tudom kikapcsolni?
-
v2_rider
tag
Sziasztok. HDR On-ba kapcsolása mellett ha erős a háttérfény akkor a fényképen (illetve már a keresőn is) lila pöttyök jelennek meg. A pozíciójuk fix, minden képen ugyan ott vannak. S7 edge topikban az xda-n van erről topik egyébként. Ha hdr automatán van akkor nincsenek pöttyök, csak ON állás mellett. Xda-s topikban valki írta hogy 5 telefont nézett és az összes produkálja a jelenséget. Legfrissebb olasz rom van fennt, de az előző telenoros rommal is ugyan ez volt a helyzet. Kipróbálnátok hogy nálatok mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
v2_rider
tag
Erre valaki? Nem zavar a dolog annyira, mert a snap camera hdr amúgy is szebb hdr képeket rögzít. Illetve photoshoppal pár kattintás kiszedni a pöttyöket, de azért na....
-
v2_rider
tag
Az azért nem lehet mert csak hdr üzemmódban hibázik. Illetve raw-ban látnám a halott pixelt, de nincs egy darab sem. Tele van az xda ezzel a hibával és csak samsung szenzoros kamerák produkálják. Állítólag az APC8-as firmware-el még tökéletes volt. Valószínű mindenkié ilyen, akinek samsung kamera van a telefonjában.
-
v2_rider
tag
válasz viewdetails #8820 üzenetére
Milyen szó már ez a "képernyőfedvény"? Nem szabad a telefont magyar nyelven használni pont az ilyen szavak miatt. Másik kedvencem az adatbarangolás. Hányinger. Nekem a múltkor pl a LUX progi blokkolta az engedélyek megadását.
-
v2_rider
tag
Ezt próbálta már valaki? Elég jónak tűnik.
-
v2_rider
tag
Megint egy kis fólia téma ha nem baj. :-)
Ma jött meg ez a fólia.A tapintása szó szerint mint az üvegé, sőt. Komolyan mondom, hogy talán még jobb is. Széleken is gyönyörűen tapad, de....... hogy rohadjon meg a mindig "de". Nem teljesen víztiszta a fólia, kicsit "szemcsés" tőle a kép. Pedig amúgy minden téren tökéletes lenne.
Nem a merev fajta anyaga van, hanem ez a lagymatag plömplöm.
Nem tud valaki ebbők a "nem merev" fajtából olyat ami nem ront a képminőségen egy kicsit sem. Tapintásra tényleg kiváló és ahogy próbálgattam a karcokat is igen jól tűri.Szerk: és az ujjlenyomatokat sem gyűjti egyáltalán. A hátlapon nekem screenknight van, na az ehhez képest egy gagyi szar, minden téren.
[ Szerkesztve ]
-
v2_rider
tag
válasz TheBikerider #9487 üzenetére
-
v2_rider
tag
válasz bandi0000 #10405 üzenetére
Van igen! Egy kalap sz*rt ér az összes, ez az igazság. Csak a széle tapad illetve az alja és a teteje. Rendszerint oldalt nem fog megtapadni és pár nap alatt tele megy porral mivel középen légrés van. Az már csak hab a tortán, hogy ha a fólia hozzáér a telefon üvegéhez szépen szivárványosodik. Csakis a sima fóliát javaslom amit már korábban is linkeletek az aliról.
-
v2_rider
tag
Hello mindenki! A legutóbbi frissítéssel a samsung kamerák HDR rózsaszín pöttyei is javítva lettek!! Tudom ezzel itt senki nem foglalkozott, de a jelenség minden samsung kamerával szerelt s7-et érintette valamilyen mértékben! Jobbra fent a sötét részben illetve a kipufogó alján is volt pötty, de az új firmware-el eltűntek!!
[ Szerkesztve ]
-
v2_rider
tag
válasz handrash #12603 üzenetére
Pár nap után majd szépen beül a por a kijelző és a fólia közé. Nem való semmire. Az aliexpresses sima pet fólia az sokkal jobb ettől. Ha szépen rakod fel akkor teljesen fedi a kijezőt és a karcokat és nagyon jól bírja. És még a felülete is nagyon "smooth" egy műanyaghoz képest. :-)
-
v2_rider
tag
Sziasztok.
Feltettem az xda-lól a béta romot, de a CSC maradt az olasz. 4 fájlos cucc volt,a angol. Megoldás? Szeretnék regelni a bétára.
-
v2_rider
tag
Lejött délelőtt nekem is ota-n a nougat. Rendben is van, de játékok alatt nagyon gyenge a teljesítmény. Bullet force-al sokat játszok és ott olyan szintem szaggat néha, hogy a 60fpsből 26 lesz. 6.0.1-en szinte stabil 60 fps volt. Most tolom majd vissza a 6-ot, kíváncsi leszek. Amúgy antutuban 123.000 pont környékén volt. Lehet maga a játék nem elég "felkészült"? :-)
-
v2_rider
tag
válasz Streampunk #16985 üzenetére
Okés, de erősen szagatt. Azzal soha nem játszottam, csak a bullet force-al. A kettőt nem is lehet egy lapon említeni. Online fps, nagyon jó.
-
v2_rider
tag
Sziasztok!
Frissült ma a kamera mod és akár 80 másodperces záridővel is lehet fotózni. Xda-n ott van, root kell hozzá, de a 4k HDR videó mellett a záriő miatt simán megéri. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest