Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissati66
tag
Tegnap ROM CSC-re megjött az ERG2 július 1-i biztonsági szinttel.
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
Nagya21
addikt
válasz Howkeddlee #50545 üzenetére
Hali!!
Asus Zenfone 3-ról váltottam, ott elég volt hozzáérni az ujjlenyomatolvasóhoz, 10-ből 9szer oldott, a Samun meg 10-ből 5ször oldódik.
Eléggé idegesítő.....
Más problem nincs. Ja de: kábelen nem tudok feltölteni zenéket az SD karira (több sd-n próbálva), mert kifagy, 2 kábelen próbálva, más minden másolható.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Jack Oneill
veterán
Nalam oreo ota csak akkor volt baj az ujjlenyomattal, ha egynel tobb ujjamat vittem fel. Akkor volt nagyon sokszor, hogy nem erzekelt, konkretan az erintesre nem reagalt semmit, de semmit. Nagyon idegesito volt, de tobbszori kiserletezes utan rajottem, hogy ha csak egyet viszek fel, tokeletesen mukodik.
Egyebkent mintat felvinni erdemes tobb oldalrol, fekvo ujjhelyzet, allo stb.[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Jack Oneill #50555 üzenetére
Nekem mindkét hüvelykujjam és mindkét mutatóujjam regisztrálva van.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Nos köszönöm a válaszokat.
3 ujj van regisztrálva különböző irányokból (még fejjel lefelé is) mégis bacik oldani.
Mintha tudná, hogy miről van szó, most bezzeg teljesen jó volt, hogy próbálkoztam, lelke van na .......
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
gabo91
aktív tag
15hónapos a telefonom, semmi gond nem volt eddig az aksival, emlékeim szerint kb 2 hete még 90% körül volt Phine info alapján. 3. Napja tapasztalom hogy éjszaka alatt képtelen feltölteni 100%-ig.
69%-on megáll a töltés mindig. (Phone info nost 85%os aksit mutat).
Vicc az egészben hogy nem merül gyorsabban, csak hianyzik az a 31%.
Volt már valakinek ilyen? Haldoklik az aksim, vagy hard reset segíthet rajta? -
gabo91
aktív tag
válasz no more #50560 üzenetére
Nem a phone infó a problémám, csak leírtam hogy mit mutat.
A probléma hogy 3. Napja megáll a töltés 69%-on. Nem tölt tovább. Érdesesség még az hogy ha töltön van a telefon, közben zenét hallgatok netezek akkor nem csökken a % de nem is enelkedik. "Szinten tart a töltés" akumlátorhasználatnál is látszik hogy nem tölti fel rendesen[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vohanyi #50561 üzenetére
Nem, sajnos nem "marhaság". Amúgy a téma nem általában a PhoneInfo, mint olyan volt, hanem egy kifejezett funkciója (akku állapot), ami sokunk tapasztalata alapján - finoman szólva - nem hiteles, de legalább megbízhatatlan.
Egyéb területen nem ilyen, ezt senki sem állította.
-
chros
őstag
válasz taranis #50541 üzenetére
Koszi a valaszokat a hibakrol:
- ujjlenyomat olvaso nem erdekel (lexarom , nem toltom fel a felhobe, sem a retina adataimat)
- battery life: ez lenyeges, de akkor hasznalom majd v7-en (olvastam, hogy panaszkodtok a v8-ra)
- zene fajlfeltoltes: erdekes, hogy csak ezekkel a fajlokkal csinalja, S5-re pedig kinszenvedes volt feltolteni barmilyen fajlt, valamikor mukodott, de tobbszor nem
- kijelzo problemak: nos, akkor ez az ilyeszto dolog. nyilvan hasznaltan venne az ember, gari nelkul, de igy akkor be lehet furdeni vele nagyon Gondolkodok rajta igy meg ... -
junior11
veterán
válasz dragon1993 #50572 üzenetére
Miben jobb szerinted a Redmi Note 5, nem vitaként, csupán kíváncsiságból? Jöhet privátban is. Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
dragon1993
őstag
válasz junior11 #50573 üzenetére
Nekem annyira nem jött be a lekerekített kijelző.
10-12 óra kijelzőidő. (Ezt még nem próbáltam, de a Note 4-nél megvolt)
Dual sim - sajnos hibrid.
Az ujjlenyomat olvasó fel ébreszti a telefont és pontosabb.
MIUI
Android 8.1 áprilisi biztonsági csomaggal.Nálam marad az S7 EDGE, csak pár hétig van nálam a Redmi Note 5
Bench:
S7
Redmi Note 5[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
válasz dragon1993 #50574 üzenetére
én elhiszem de azért nem összehasonlítható szerintem mert 1 nem egy árfekvésben vannak se újonnan se használtan kettő a xiaomi nak sem volt a célja pl ez talán úgy jobban érteném ha mondjuk a mi note 3 említenéd vagy a mi 6 ot vagy a mi mix 2 őt még talán , de leginkább a mi note 2 őt szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz dragon1993 #50574 üzenetére
Hát a 4000-es akksi nekem is jól jönne, pláne "sima" S7 esetén. Viszont a kamera, kijelző jobb a Samsungnak és van még azért pár dolog, de ez egyénfüggő. MIUI vs. Experience felület, kinek mi jön be...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
dragon1993
őstag
válasz sniper112 #50575 üzenetére
Nem vagyok tesztelő, csak a napi használatra hozzám kerülő telefonok között tudok rangsorolni.
A BMW M3 vagy egy VW Passat a jobb, sokan az M3-at mondanák, de sok esetben a Passat az.(#50576) junior11
A kijelző is szubjektív, számomra kicsit kényes az S7 EDGE kijelzője.
Beég, rózsaszín... -
sniper112
aktív tag
válasz dragon1993 #50578 üzenetére
Értelek ha őszinte akarok lenni akkor nekem ez volt az utolsó androidos telefonom , volt egy pár és mindnél volt valami gond apróság ami egy idő után idegesítő volt. Nem azt mondom hogy az ios tökéletes de ha veszek 1 telefont azt lehetőleg 5 évig tudjam normálisan használni.
-
gabo91
aktív tag
válasz glacious #50566 üzenetére
Köszi a tippeket, és a többieknek is.
Sony 800mah-os töltővel kikapcsolva (4,5óra) feltöltötte most 100-ra, előtte wipe cache ürítést csináltam. Meglátjuk mit merül éjszaka, illetve utána hogy fogja bírni.
A 68%-ról annyit hogy 4,5óra kijelző idő volt benne, 11%-al jöttem el melóból 40percet ment spotyfiról (offline) zene, maradt 8%!!! konkrétan művészet volt lemeríteni max fényerőn 1 órát ment youtube hogy végre sikerüljön lemerülnie.... Azért ez nem olyan rossz
[ Szerkesztve ]
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Nem találom a telefon kamerájánál a vízszintes tükrözés opciót. Pedig emlékszem, hogy volt rajta még tavaly. Valaki nem tudja hol van pontosan? -
senior tag
válasz Jack Oneill #50555 üzenetére
Nekem is 2 ujjam van beállítva, és az is úgy, hogy az egyik ujjam csak 1x, a másik ujjamat pedig többször több oldalról vittem fel, és most is többször hibázott, 30mp várakozás, és utána próbánál feloldott.
Nem mondanám karcosnak,inkább a gomb legszéle a felső részén már nagyon picit látszik,hogy kezd lekopni róla a festék. -
gerner1
nagyúr
ITV -re érkezett egy 341 megás frissítés, OTA -n (G935FXXU2ERG2 / G935FITV2ERG2 / G935FXXU2ERG2). Bizt. szint : július 1.
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
Hello,
Eddig a samsung billentyuzetben volt egy mikrofon ikon, amivel s google beszedfelismerovel siman felmondtam a szoveget barmilyen alkalmatasban. Nem kellett gepelni. Na most ez eltunt. Hol tudnam ezt visszavarazsolni? -
Jag
senior tag
válasz Jack Oneill #50596 üzenetére
Tegnap reggel meg megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest