- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
1. Nem kell mókolni, elég letölteni play-ről egy cpu-z-t, és megnézheted. De ahogy én tapasztaltam, ez nem a telefon hibája, hanem inkább a qualcommé, mert többféle snapis telefonnál láttam már beragadó magokat, 1de mtk-snál még nem (persze, lehet, hogy annál is előfordul, csak én nem láttam még). Mindenesetre nem egy egetverő probléma.
2. Az akkuidőről már rengeteg hozzászólás született... Ezt pl. én írtam. Abszolút elfogadható.
3. Bár a mini esetén csak a mobilarénás fotókra hagyatkozhatok, de azoknál határozottan jobb képet csinál a neo. Ez volt az egyik ok (a sok közül), amiért a neo-t választottam.
4. Max. fényerőn szerintem olvasható, bár nem nagy élmény, de napfényben egyik telefonnal sem az.
Neo: gyorsabb (magasabb órajelű) proci (1.4 GHz > 1.2 GHz), több ram (1.5 GB > 1 GB), nagyobb tárhely (16 GB > 8 GB), kicsit nagyobb kijelző (4.8" > 4.7"), nagyobb felbontás (HD > qHD), szerintem jobb kamera, és nekem az amoled is pozitívum az ips-sel szemben (de ez már szubjektív).
Mini: Nagyobb akku kapacitás (2540 mAh > 2100 mAh), fél centivel kisebb készülékház.
(#1317) gyuri2008:
Néhány meccsre dobhatnál pár tuti tippet a jövőből!(Még 7-e van.
)
-
ViSAS
senior tag
Köszi a választ.
Lenne még pár kérdésem...
- Láttam téma volt itt a beragadó proci mag...ez a gyári rendszer esetében is létező jelenség, vagy csak a mókolt rendszereken jönnek elő, mint Cyanogen és társai?
- Átlag hány óra kijelzőidő jön össze mielőtt töltőre kerülne a jószág (tehát mire >20%-ra kerül az akku töltöttségi szintje)? Ugyan valószínüleg nálam is naponta fog majd enni kérni, de az nem is baj. Az lenne baj, ha ezt nem este tenné, hanem már délután.Személy szerint aktívan használnám: facebook, youtube dögivel, játékok nem igazán (legalábbis nem olyanok amelyek megizzasztanák a hardvert, szókereső és társai lennének jelen).
- A kamera éjszakai fényviszonyok között milyen eredményt ad?
- Napfényben elegendő a fényerő?Ugyan olvastam a Mobilarena saját tesztjét is, rendszeresen olvasom a cikkeket is, többekközt ezekre is választ találok benne...de mégiscsak az a biztosabb ha több felhasználói élményt elolvasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged