Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
1. Nem kell mókolni, elég letölteni play-ről egy cpu-z-t, és megnézheted. De ahogy én tapasztaltam, ez nem a telefon hibája, hanem inkább a qualcommé, mert többféle snapis telefonnál láttam már beragadó magokat, 1de mtk-snál még nem (persze, lehet, hogy annál is előfordul, csak én nem láttam még). Mindenesetre nem egy egetverő probléma.
2. Az akkuidőről már rengeteg hozzászólás született... Ezt pl. én írtam. Abszolút elfogadható.
3. Bár a mini esetén csak a mobilarénás fotókra hagyatkozhatok, de azoknál határozottan jobb képet csinál a neo. Ez volt az egyik ok (a sok közül), amiért a neo-t választottam.
4. Max. fényerőn szerintem olvasható, bár nem nagy élmény, de napfényben egyik telefonnal sem az.
Neo: gyorsabb (magasabb órajelű) proci (1.4 GHz > 1.2 GHz), több ram (1.5 GB > 1 GB), nagyobb tárhely (16 GB > 8 GB), kicsit nagyobb kijelző (4.8" > 4.7"), nagyobb felbontás (HD > qHD), szerintem jobb kamera, és nekem az amoled is pozitívum az ips-sel szemben (de ez már szubjektív).
Mini: Nagyobb akku kapacitás (2540 mAh > 2100 mAh), fél centivel kisebb készülékház.
(#1317) gyuri2008:
Néhány meccsre dobhatnál pár tuti tippet a jövőből!
(Még 7-e van.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Még 7-e van.
)