Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
András1980 #546 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom :-) Én csak rákeresek időnként és többnyire az Árukereső oldalát dobja be, de míg néhány hete akár tíz forgalmazója is volt, most négyet látok. Ez a papírdobozban a készülék (amiben lehet, hogy nincsen magyar nyelv)+akksi+töltő elsőre nem hangzik túl jól, de igazából másra nincsen szükség. Szerintem ez a 70e körüli ár nem nagyon fog változni, inkább csak eltűnik a készülék a piacról :-) S4 mini árban van, de nekem ez szimpatikusabb. Nekem egy céges, egy magán számom van és nem akarok két telót hurcolni magammal. Most egy Lenovo A820 van, csak magával ragadott az amoled kijelző és belezúgtam :-)
Ilyen feltételek mellett szerintem nyugodtan lehet hazai kis GSM boltot választani, egyszerűbb a garancia intézése, mint EMAG-nál, gondolom.
Nehéz döntés :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő